• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1212 de benimki.

kahvelere ortak arayan varsa benle iletişime geçebilir.

lokasyon: istanbul kadıköy.

edit:
ortak bulundu. @canyucel 'e teşekkürler.

Son düzenleme:
Selamlar ; 13:36 itibari ile 1251 nolu sipariş ile katıldıç Bir çılgınlık ettim tek başıma aldım :)

bu arada emeği geçem tüm kahve dostlarına çok teşekkür ederim. ilk yurtdışı deneyimi. çok keyifli geçeceğini düşünüyorum. iyi ki varsınız.

Son düzenleme:
İstanbul Kağıthaneden bir ortak arıyorum, olmak isteyen bana yazarsa beraber alalım.

Bu olay gerçekten bir başarı öyküsü.
Suat hocamı yürekten kutluyorum.
Ancak ben katılamıyorum, üzgünüm. 😑

Merhaba,

Forumda gönderiler arasında uygun grubunu bulmak ve oluşturmak zor oluyor gördüğüm kadarıyla,

Bu sebeple kahve arkadaşı arayanların kolayca buluşması için ufak bir form hazırladım,
Buradaki gruplarda istediğiniz kahvenin yanına nikinizi yazarak gruplara katılabilirsiniz.
Her grubun bölgesi belirtildiği için uygun gruba katılabilirsiniz. Forum üzerinden gruptakilere mesaj atabilirsiniz.

Kahve Arkadaşlığı Buluşma Formu için tıklayın.

Filtre seçim siparişi verdim.Şu an bir ortağım yok, İzmir'de olup da paylaşmak isrteyen arkadaşlara kapım açık

Bu puanlama sistemi ile ilgili bilgisi olan var mi Gardelli ve Ivica neden SCA puanlamasina katılmiyorlar? bunların puanına göre 90+ olan bir çekirdek SCA'ya göre 90- olabilir mi mesela?

1260 nolu siparişim oluştu. Emeğinize sağlık.

Bu puanlama sistemi ile ilgili bilgisi olan var mi Gardelli ve Ivica neden SCA puanlamasina katılmiyorlar? bunların puanına göre 90+ olan bir çekirdek SCA'ya göre 90- olabilir mi mesela?

Circulor'un kahveleri SCA puanlı diye biliyorum ben, tüm kahvelerinin sayfalarında SCA score diye açıkça yazıyor. Zaten tasnifleri de SCA puanları üzerine kurulu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri