Tamamı filtre kahve için hazırlanmış sanıyorum, ben espresso insanıyım. Forum filtre ve diğer demleme yöntemlerine mi hitap ediyor daha çok? Önerilecek iyi espresso çekirdeklerini de denemeye açığım.
Arman beycim... size Makwa diyorum, baska da bir şey demiyorum!
Şuradaki her uzun konunun dönüp dolaşıp linçle bitmesi çok canımı sıkıyor. Konu özünden de kopuyor. Ivica Bey ne demiş, okumam için kaç mesaj geri gitmem gerekti.
İnsanlar yanlış açıdan bakabilir veya basiretsiz açıklamalar yapabilir. Bunu sürekli kazıyıp durmak, ona bir kapı açmadan onu dışlanmış hissettirmek ve pozisyonunu korumasına neden olmak doğru değil. Kişi yanlışını da kabul edemiyor böyle bir durumda.
Haklılığın kibrine kapılmayın arkadaşlar. Burada fikirlerimizle varız, boks yapmıyoruz. Kimseyi nakavt etmek zorunda değilsiniz.
Neyi kisisellestiriyorum anlamadım! Size yeterince açıklama yapıldı hala neyin peşindesiniz anlamak mümkün değil! Burasi tüketicilerin bulunduğu bir forum ve herhangi bir alımda bir sorun yaşanırsa herkes duruma fazlasıyla sahip çıkıyor... Sorun medenice paylaşıldı, ilgili tarafa iletildi, o da sorunu sahiplendi, baskı yaptınız ucuza bu kadar olur filan demedi, ısrarla konuyu başka bir yere çekiyorsunuz! Burada kimseye bize ucuza ayıplı mal sat denmiyor ki! Kişisel dediğiniz konuya gelince, cok şey yazılır da bugune dek ısrarla yazmak istemedim... ama ısrarcı iseniz yazayım!Kişiselleştirme ve konuyu başka tarafa çekme bu yaptığınız.
Israrla ve ısrarla bazı arkadaşların anlamak istemediği bir nokta var. Sürekli ucuzu kovalayıp kalite tarafında zayıf bir kovalamaca sürdükdükçe, içeceğiniz bardaklar kötüleşecek. Size tek dediğim bu.
Katılırsınız katılmazsınız, saygı duyarım. Basit bir noktam ve çıkarımım var. Bana düşüncemi çürütecek fikirler sunamıyorsunuz. Tam tersine benim dediklerimi destekleyecek her şeyi Ivica'da söylüyor.
Neyi kisisellestiriyorum anlamadım! Size yeterince açıklama yapıldı hala neyin peşindesiniz anlamak mümkün değil! Burasi tüketicilerin bulunduğu bir forum ve herhangi bir alımda bir sorun yaşanırsa herkes duruma fazlasıyla sahip çıkıyor... Sorun medenice paylaşıldı, ilgili tarafa iletildi, o da sorunu sahiplendi, baskı yaptınız ucuza bu kadar olur filan demedi, ısrarla konuyu başka bir
Neymiş Şu Makwa olayı anlatında bizde bilelim madem Minyak beyGerilmeye hiç gerek yok Denizhan Bey
Anlaşıldığımı düşünüyorum. En azından bir kaç arkadaşımızın dediklerimi bir düşündüğünü düşünüyorum.
Tartışma konularında bir çok arkadaşımızın yaptığı konudan sapıp kişiselleştirme mevzusunu sevmiyorum. Biz herkese aylar öncesinde dilediğiniz şekilde ne isterseniz yazabilirsiniz dedik. Tam da istediğimiz bu idi. Şimdi bugün silah şeklinde bunları yazmadım ama isterseniz yazarım demenizi size yakıştıramadım...
Yazdıklarınıza cevaben yazılanları okursanız kimin neyi nasıl anladığını görürsünüz Arman bey... biz tüketici olarak elbette imkanlar dahilinde gerçek anlamda 'nitelikli' kahve tuketmek istiyoruz, buradan anlaşılacak tek şey bu... kimse bize ucuza 'eski' hasat ya da ayıplı mal satsın istemiyoruz, kimsenin böyle bir talebi yok! Arada kusur görürsek bunu da burada paylaşıyoruz, ki bir daha tekrarlanmasın, kimse de kimseyi enayi yerine koymasın... burada yazılanları da herkes okuyor ve kendine göre yorumunu yapiyor, merak etmeyin...Gerilmeye hiç gerek yok Denizhan Bey
Anlaşıldığımı düşünüyorum. En azından bir kaç arkadaşımızın dediklerimi bir düşündüğünü düşünüyorum.
Tartışma konularında bir çok arkadaşımızın yaptığı konudan sapıp kişiselleştirme mevzusunu sevmiyorum. Biz herkese aylar öncesinde dilediğiniz şekilde ne isterseniz yazabilirsiniz dedik. Tam da istediğimiz bu idi. Şimdi bugün silah şeklinde bunları yazmadım ama isterseniz yazarım demenizi size yakıştıramadım...
o değilde benim şöyle bir sorum vardı kaynamasınIvica'nin 1:1:1 recetesini başka firmalarin kahvelerinde deneyeniniz oldu mu? Olduysa nasıl sonuç aldınız?
Ben iyi sonuc aldım, sanırım başka arkadaşlar da iyi sonuc aldılaro değilde benim şöyle bir sorum vardı kaynamasın![]()
Ben Coffeerem'den Uganda Sipi Falls'u denedim bu reçeteyle. Sonuç çok iyi. Kahve ve su oranıyla oynayarak 1:1:1 adımları yeniden ayarlanabilir diye düşünüyorum.Ivica'nin 1:1:1 recetesini başka firmalarin kahvelerinde deneyeniniz oldu mu? Olduysa nasıl sonuç aldınız?
Ben de son dönemde çok verim alıyorum bu tariften.o değilde benim şöyle bir sorum vardı kaynamasın![]()
Ben iyi sonuc aldım, sanırım başka arkadaşlar da iyi sonuc aldılar![]()
Ben Coffeerem'den Uganda Sipi Falls'u denedim bu reçeteyle. Sonuç çok iyi. Kahve ve su oranıyla oynayarak 1:1:1 adımları yeniden ayarlanabilir diye düşünüyorum.
hepinize çok teşekkürler arkadaşlarBen de son dönemde çok verim alıyorum bu tariften.
Ivica'nin 1:1:1 recetesini başka firmalarin kahvelerinde deneyeniniz oldu mu? Olduysa nasıl sonuç aldınız?