• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Aliexpres'den aldım. 🙂

Sonunda kahve köşemize kavuştuk, daha önce sipariş verdiğim çok içime sinmedi iptal ettirdim. Aşağıdaki ürün İkea HEMNES serisi olarak geçiyor bizim köşeye daha iyi oturdu hem de daha geniş olduğu için espresso için yer açılmış oldu :)

Şimdi espresso için Flair 58 'i mi beklesem yoksa "Gaggia New Classic" ile biraz oyalansam mı bilemedim.

Bu arada zemin için büyük mat arıyorum link vs varsa paylaşılabilirse çok makbule geçer.

IMG_0350.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_0349.jpg
    IMG_0349.jpg
    80.7 KB · Görüntüleme: 288
Sonunda kahve köşemize kavuştuk, daha önce sipariş verdiğim çok içime sinmedi iptal ettirdim. Aşağıdaki ürün İkea HEMNES serisi olarak geçiyor bizim köşeye daha iyi oturdu hem de daha geniş olduğu için espresso için yer açılmış oldu :)

Şimdi espresso için Flair 58 'i mi beklesem yoksa "Gaggia New Classic" ile biraz oyalansam mı bilemedim.

Bu arada zemin için büyük mat arıyorum link vs varsa paylaşılabilirse çok makbule geçer.

Ekli dosyayı görüntüle 10691
özel yapım gibi olmuş :D güle güle kullanın

Büyük mat bana da lazım 👍

Bana da....🤔😀

Eureka geldi. Update yapalım. :D

Ekli dosyalar

• 99EF5E30-34D2-44FC-8B5E-D743A74EDA42.jpeg
    99EF5E30-34D2-44FC-8B5E-D743A74EDA42.jpeg
    160.4 KB · Görüntüleme: 254
Makinemi sonunda eve taşıdım. Mutfaktaki özgür alanımı tamamlamış oldum bu şekilde. Biraz karmaşık görünrbilir ama zamanla düzene girecektir.B099A5D2-F59C-42F3-A48E-D2578BA79740.jpegE105A030-5859-4EBA-8B7E-DFC73F7EB1D8.jpeg3AA16601-9C09-4956-AD75-48102BC5AA53.jpeg

Evli bir kahvesever olarak mutfakta kendime guzel bir alan acmadan espressonun hayal oldugunu anladim. son zamanlarda forumda espresso hareketliligi de sureci hizlandirdi arkadaslar, n11 den 725 liraya siparisi verdik bakalim. kurulumu yaptiktan sonra bir foto da benden.

not: flair 58 / g-iota icin umarim toplu bir alim yapilir.

Ekli dosyayı görüntüle 10561

https://urun.n11.com/konsol/espeyo-cok-amacli-konsol-P475311807
Acaba yeni foto var mı

Geri