• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Mükemmel bir dolap gerçekten. İlk gördüğümde hayran oldum. Şimdi kaçırmadan söyleyeyim dedim.
Çok teşekkür ederim güncel halini biraz değiştirdim bu vesileyle yeni halini paylaşayım. Altta hala dolaplar daha doğrusu annemlerin eski komidinleri duruyor. Bir kere daha geri dönüşümden geçtiler 🙂

Ekli dosyalar

• IMG_4742.jpeg
    IMG_4742.jpeg
    285.7 KB · Görüntüleme: 341
İki şey merak ettim hocam. Birisi çekirdekleri koyduğunuz kutu markası nedir ne işe yarıyor? Diğeri V60 cristal eyenin yanında siyah termosa benzer nedir? Teşekkür ederim.😁
Siyah termosa benzeyen şey siyah termos 😂 tyeso marka termos dışarı çıkarken kahvemi demleyip yanımda taşıyorum starbucks kahvesinden korunmak için 😂
O kaplarda aliexpressten alındı çok fazla seçenek oluyor. Valfli ve vakumlu saklama kabı aslında kahvelerin bayatlamasını yavaşlatmak için havayı boşaltıyorsunuz.

Merhaba;

Kahve köşem için kahvelerimi porsiyonlayacağım cam tüp arıyorum. Boyutları ne olmalı? Kaç ml kapasiteye sahip olmalı? Ve en önemlisi nereden almalıyım? Kullanan ve daha önce temin etmiş olanlar var ise önerilerini almak isterim.

Teşekkürler

Merhaba;

Kahve köşem için kahvelerimi porsiyonlayacağım cam tüp arıyorum. Boyutları ne olmalı? Kaç ml kapasiteye sahip olmalı? Ve en önemlisi nereden almalıyım? Kullanan ve daha önce temin etmiş olanlar var ise önerilerini almak isterim.

Teşekkürler
İkea

CITRONHAJ

Teşekkür ederim yalnız çok pahalı, çünkü 30-35 adet kadar almayı planlıyorum. Artı olarak tüpleri dizeceğim stand da alacağım
Kavanoz diye guugıla sordum, bunu buldum.

Ya da 25x150 kapaklı deney tüpü alın. 5o cc hacmindedir. 5o'li paketlerde olması lazım. Tektekde pahalıya gelir. Stand dediğiniz de "tüp sporu"

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yalnız çok pahalı, çünkü 30-35 adet kadar almayı planlıyorum. Artı olarak tüpleri dizeceğim stand da alacağım
Hocam ben de sizin gibi bir ürün arıyordum aşağıdaki ürünü satın aldım Temu üzerinden. Benim işimi fazlasıyla görüyor. Büyük boyu aldım 22-23g kahve alıyor. Küçük boyu bile alsam 16 ve 18g için yeterli olurmuş.
IMG_9650.jpeg

Bende yeni sipariş verdim daha gelmedi. Ama 50 gr yazıyor.
50 gr değil 50 ml yazıyor. 1200 ml lik saklama kabının 480 gr kahve aldığını düşünürsek alacağı kahve miktarı 14 gr falan olacak

Birde sonuç itibariyle plastik. Plastiğin gıda üzerindeki olumsuz etkileri malum. Ben olsam cam tercih ederdim

Geri