• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

merhabalar bu da benim kahve köşem
ikea- kallax raf ünitesini tezgah olarak kullandım sudan vs etkilenip yıpranmaması için üzerine temperli cam kestirdim. raf ünitesinin tercihe göre eklenebilen dolap kapakları var ikeada. ben daha kalabalık görünen kutu gibi şeyleri ve gün ışığından etkilenmemeleri için kahveleri kapalı bölümlerde saklıyorum (burada görsel olarak daha şık göründüğünü düşündüğüm için kahveleri açık bölüme koymuştum ama normalde v60 drip kettele gibi ekipmanlarım duruyor) tezgahı yasladığım yer duvar değil dolap olduğu için delip raf eklemek istemedim ama rafla da çok kullanışlı olurdu.

kahve köşesi.jpeg

PE702937.jpgPE699973.jpg

ikea- kallax raf ünitesini tezgah olarak kullandım sudan vs etkilenip yıpranmaması için üzerine temperli cam kestirdim. raf ünitesinin tercihe göre eklenebilen dolap kapakları var ikeada. ben daha kalabalık görünen kutu gibi şeyleri ve gün ışığından etkilenmemeleri için kahveleri kapalı bölümlerde saklıyorum (burada görsel olarak daha şık göründüğünü düşündüğüm için kahveleri açık bölüme koymuştum ama normalde v60 drip kettele gibi ekipmanlarım duruyor) tezgahı yasladığım yer duvar değil dolap olduğu için delip raf eklemek istemedim ama rafla da çok kullanışlı olurdu.

Ekli dosyayı görüntüle 15518

Ekli dosyayı görüntüle 15517Ekli dosyayı görüntüle 15516
bu da çok kullanışlı olmuş, ekipmanlarımız aynı bu arada, mutfakta yer açıldığı an dikkate alacağım bu dizaynı (y)

bu da çok kullanışlı olmuş, ekipmanlarımız aynı bu arada, mutfakta yer açıldığı an dikkate alacağım bu dizaynı (y)
ben de çok kullanışlı buluyorum sadece espresso ekipmanları ve öğütücü tezgahta fazlaca yer kapladığı için filtre kahve yaparken uğraşmak için kısıtlı bir alan kalıyor ama çok geniş alanlarınız yoksa böyle bir köşeye ayıracak gerçekten güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

hocam selamlar, kettle’in direkt dolap altinda olmamasina dikkat edin. Zaman icinde cikan buhar ile dolapta yipranma oluyor. Yeni eviniz hayirli olsun🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkürler :)

Evet buna dikkat edeyim, uyardığınız iyi oldu. 🙏
Vacu Vin'le kullanmak için birkaç şişe koyacağım zaten rafın altına, kettle'ı biraz daha sola çekerim.

Ekli dosyayı görüntüle 15518

Ekli dosyayı görüntüle 15517Ekli dosyayı görüntüle 15516

Kedi eksik sanki :)

Son durum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-09-17-13-50-43-832_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-17-13-50-43-832_com.miui.gallery.jpg
    64.3 KB · Görüntüleme: 222
  • Screenshot_2021-09-17-13-51-00-521_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-17-13-51-00-521_com.miui.gallery.jpg
    32.4 KB · Görüntüleme: 181
  • Screenshot_2021-09-17-13-51-21-329_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-17-13-51-21-329_com.miui.gallery.jpg
    32.2 KB · Görüntüleme: 222
çantayı nereden aldınız acaba?
Daha önce formda molent g50 için görüp satın aldığım çanta comandante'ye de uydu sırt çantamda vs çizilmemesi için kullanıyorum. güzel korunaklı sağlam bir çanta ihtiyacı olanlara kısa vadede çözüm olabilir diye düşünüyorum.
Ürün linki
Ekli dosyayı görüntüle 15001Ekli dosyayı görüntüle 15002
Farklı renkleri de var sitede

Geri