Rudiger Simon
Barista
yok satılmıyor ben yaptım.hocam bu hazır mı satılıyor?
yok satılmıyor ben yaptım.hocam bu hazır mı satılıyor?
harika olmuşyok satılmıyor ben yaptım.
teşekkür ederimharika olmuş![]()

bu da çok kullanışlı olmuş, ekipmanlarımız aynı bu arada, mutfakta yer açıldığı an dikkate alacağım bu dizaynımerhabalar bu da benim kahve köşem
ikea- kallax raf ünitesini tezgah olarak kullandım sudan vs etkilenip yıpranmaması için üzerine temperli cam kestirdim. raf ünitesinin tercihe göre eklenebilen dolap kapakları var ikeada. ben daha kalabalık görünen kutu gibi şeyleri ve gün ışığından etkilenmemeleri için kahveleri kapalı bölümlerde saklıyorum (burada görsel olarak daha şık göründüğünü düşündüğüm için kahveleri açık bölüme koymuştum ama normalde v60 drip kettele gibi ekipmanlarım duruyor) tezgahı yasladığım yer duvar değil dolap olduğu için delip raf eklemek istemedim ama rafla da çok kullanışlı olurdu.
Ekli dosyayı görüntüle 15518
Ekli dosyayı görüntüle 15517Ekli dosyayı görüntüle 15516
ben de çok kullanışlı buluyorum sadece espresso ekipmanları ve öğütücü tezgahta fazlaca yer kapladığı için filtre kahve yaparken uğraşmak için kısıtlı bir alan kalıyor ama çok geniş alanlarınız yoksa böyle bir köşeye ayıracak gerçekten güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum.bu da çok kullanışlı olmuş, ekipmanlarımız aynı bu arada, mutfakta yer açıldığı an dikkate alacağım bu dizaynı![]()
Taşınmanın ortasında olunca kahve köşesinden ziyade kahve kutusu şeklindeyiz şu an.

hocam selamlar, kettle’in direkt dolap altinda olmamasina dikkat edin. Zaman icinde cikan buhar ile dolapta yipranma oluyor. Yeni eviniz hayirli olsunEkli dosyayı görüntüle 15539
Kutudan köşeye çevirebildik sonunda.
@Ömer Aydın Orta rafı size ayırdık, sponsorluk tekliflerinize açığım![]()
Çok teşekkürlerhocam selamlar, kettle’in direkt dolap altinda olmamasina dikkat edin. Zaman icinde cikan buhar ile dolapta yipranma oluyor. Yeni eviniz hayirli olsun![]()
merhabalar bu da benim kahve köşem
ikea- kallax raf ünitesini tezgah olarak kullandım sudan vs etkilenip yıpranmaması için üzerine temperli cam kestirdim. raf ünitesinin tercihe göre eklenebilen dolap kapakları var ikeada. ben daha kalabalık görünen kutu gibi şeyleri ve gün ışığından etkilenmemeleri için kahveleri kapalı bölümlerde saklıyorum (burada görsel olarak daha şık göründüğünü düşündüğüm için kahveleri açık bölüme koymuştum ama normalde v60 drip kettele gibi ekipmanlarım duruyor) tezgahı yasladığım yer duvar değil dolap olduğu için delip raf eklemek istemedim ama rafla da çok kullanışlı olurdu.
Ekli dosyayı görüntüle 15518
Ekli dosyayı görüntüle 15517Ekli dosyayı görüntüle 15516
Kedi olursa düşünebiliriz @Lathariel Şaka bir yana forum buradan, instagramdan paylaşımlarını esirgemiyor bunun bizim gibi yüksek reklam bütçeleri olmayan firmalar için önemi büyükEkli dosyayı görüntüle 15539
Kutudan köşeye çevirebildik sonunda.
@Ömer Aydın Orta rafı size ayırdık, sponsorluk tekliflerinize açığım![]()
hahaha bu eski bir fotoğraf olduğu için henüz raflardan biri kedi tarafından ele geçirilmemiş durumda. güncel durum ekteKedi eksik sanki![]()
çantayı nereden aldınız acaba?Bu da benim kahve demleme köşemBunların hepsi küçük bir çantaya çok rahat sığabiliyor ve hep sırt çantamın içindeler
Ekli dosyayı görüntüle 15667
Taşınabilir harddisk çantası sanırımçantayı nereden aldınız acaba?
çantayı nereden aldınız acaba?
Farklı renkleri de var sitedeDaha önce formda molent g50 için görüp satın aldığım çanta comandante'ye de uydu sırt çantamda vs çizilmemesi için kullanıyorum. güzel korunaklı sağlam bir çanta ihtiyacı olanlara kısa vadede çözüm olabilir diye düşünüyorum.
Ürün linki
Ekli dosyayı görüntüle 15001Ekli dosyayı görüntüle 15002
Hepsiburadadan aldım. lionesse marka. comandante sayfasında paylaşmış biri ordan görerek almıştım.çantayı nereden aldınız acaba?
tam olarak bu ürünFarklı renkleri de var sitede