• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Bende de bir takım güncellemeler oldu. Ekipmanlar vs derken rafım küçük geldi biraz daha geniş bir rafa geçiş yaptım. Sağolsun ailemde boyama konusunda destek verdi 😊
Ocakta kartuş olarak ne kullanıyorsunuz ?
Kartuş fiyatları almış başını gitmiş...

Ocakta kartuş olarak ne kullanıyorsunuz ?
Kartuş fiyatları almış başını gitmiş...
Nurgaz ın kendi kartuşlarını kullanıyorum ama dediğiniz gibi fiyatlar her geçen gün artıyor. Eşimi ikna edersem elektrikliye geçme isteğim var 😄

Hafta itibarıyla tüm temel ekipmanlarımı tamamlamış durumdayım.
Artık tek isteğim, Espresso ve V60 demlemelerinde hedefi tam 12'den vurmak...
Bana ekipman konusunda destek olup, bir kelime de olsa öneride bulunan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum...🙏

Ekli dosyalar

• IMG_20210712_193356.jpg
    IMG_20210712_193356.jpg
    150.9 KB · Görüntüleme: 544
Görseli indirip mahalle ozalitçisinden çıktı aldım ;)

Mekana bi hava katmıştır inşallah ;)

Bu arada mekanın esas sahibi de objektiflere yakalanmış. (Martı ve kargalarla sohbet ediyor)

NOT: Camda tel var çıkamıyor.

Ekli dosyalar

• B41CC52B-154A-4D3D-9EDD-02D47F2E84A2.jpeg
    B41CC52B-154A-4D3D-9EDD-02D47F2E84A2.jpeg
    115.3 KB · Görüntüleme: 453
  • 5FB6B540-8D79-4CF1-8169-1AD2C2F656DD.jpeg
    5FB6B540-8D79-4CF1-8169-1AD2C2F656DD.jpeg
    139.6 KB · Görüntüleme: 324
  • E7577F17-D275-4214-9F00-3BF238C880A2.jpeg
    E7577F17-D275-4214-9F00-3BF238C880A2.jpeg
    114.5 KB · Görüntüleme: 310
  • C832608D-E253-411F-9943-227C12D2F0EE.jpeg
    C832608D-E253-411F-9943-227C12D2F0EE.jpeg
    424.7 KB · Görüntüleme: 394
Son düzenleme:
Taşınmanın ortasında olunca kahve köşesinden ziyade kahve kutusu şeklindeyiz şu an.

IMG_20210906_104331.jpg

Yeni evin ilk kahvesi CoffeeNutz'dan Nensebo Refisa oldu.

Merhaba, evde kendimi diğer unsurlardan soyutlayacak bir “kahve alanı” oluşturmak istiyorum. Tamamen ekipmanlarımın yer aldığı ve demleme yapmak için kullanacağım altı dolaplı bir tezgah, duvara monte bir raf vs. ikea’dan kafama göre ürünleri toparladım sepetime. Sizler kendi evlerinizde böyle bir yaşam alanı oluşturdunuz mu? Eğer oluşturduysanız fotoğraflarını çekip paylaşabilir misiniz? Bu fikirde olan şahsıma ve diğer insanlara yol göstermesi açısından yararlı olacağını düşünüyorum.
Çok güzel düşünmüşsün, bende bakıyordum. Ekipmanlar hep sağda solda kaldı. Mudo da mutfak standına benzer ergonomik, minimalist, estetik açık raf, dolap vb. şeyler vardı, geçenlerde baktım. Ikea da da güzel şeyler var. Kahve çok derin bir kültüre sahip. Bence mutfakta böyle bir alan oluşturmak çok hoş olur...

Çok güzel düşünmüşsün, bende bakıyordum. Ekipmanlar hep sağda solda kaldı. Mudo da mutfak standına benzer ergonomik, minimalist, estetik açık raf, dolap vb. şeyler vardı, geçenlerde baktım. Ikea da da güzel şeyler var. Kahve çok derin bir kültüre sahip. Bence mutfakta böyle bir alan oluşturmak çok hoş olur...
Evet, ben de ikea’dan oluşturdum köşeyi. Çok güzel alanları da paylaştı arkadaşlar. Eminim birçok kişiye ilham kaynağı olmuştur.

Ah şu Fellow hep gözüme ilişiyor hep 😕
Keyifli kahveleriniz olsun..
Çok teşekkürler, sizin de :)

Kettle Fellow değil Miroco marka, severek kullanıyorum ama.
Birkaç ay önce Amazon.de üzerinden almıştık, üç dört kişi daha vardı forumdan alan.
Ama ürün kaldırılmış sanırım, sayfası bulunamıyor şu an Amazon'da.

Son 6 ayda kahve ekipmanına fazla kaptırdım, artık durmalıyım diyordum, başlığı ve köşeleri görünce bayağı rahatladım haha 😬
4 aydır düzgün bir raf arıyorum ama henüz mutfağıma da uyacak güzel bir raf bulamadım. Eski bulaşıklığımla idare ediyorum şimdilik.
Ekli dosyayı görüntüle 4256
Yukarıdaki gibi başlamıştık, şöyle devam ediyoruz:
22FA2F24-43F8-4F3C-A8D9-493B99251E2D.jpeg
masanın kalitesinden hiç memnun değilim ama mantıklı alternatif de henüz bulamadım. O nedenle her an her şey olabilir :)

Yeni bir ilçeye atanma, misafirhane, ev bulma yerleşme derken bu forumda diğer kullanıcılardan görüp heves ettiğim kahve köşemi küçük de olsa yaptım çok şükür ek olarak mutfağın bir köşesinde tam otomatik espresso makinesi var ama o forumun ilgi alanına girmiyor gözlemlediğim kadarıyla 😅 iyi ki girmişim bu foruma aynı ortamda bulunmaktan, online olarak da olsa, çok mutlu olduğum bir yer herkese teşekkürler :)

Geri