• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kavurmada 'Dehidrasyon ve Sarılaşma'

osman 15 yasinda kahve bahcelerinde amalelik yaparak basladi meslek hayatina :) o zamanlar cok kiziyordu bana ama cok sukur bir meslek sahibi oldu... gercekten cekirdekten yetisdi ,tekrar tebrikler gurur duydum

Ekli dosyalar

• 5ec1de45-34ba-49f4-b0fe-3be848428368.jpg
    5ec1de45-34ba-49f4-b0fe-3be848428368.jpg
    91.2 KB · Görüntüleme: 54
  • ca8da5dc-9849-4fc9-9bca-625c8d71b002.jpg
    ca8da5dc-9849-4fc9-9bca-625c8d71b002.jpg
    125.6 KB · Görüntüleme: 54
  • fef684b3-522f-4748-bf8d-62c31aac2af9.jpg
    fef684b3-522f-4748-bf8d-62c31aac2af9.jpg
    97.7 KB · Görüntüleme: 53
osman 15 yasinda kahve bahcelerinde amalelik yaparak basladi meslek hayatina :) o zamanlar cok kiziyordu bana ama cok sukur bir meslek sahibi oldu... gercekten cekirdekten yetisdi ,tekrar tebrikler gurur duydum
Vaaay amelelik yıllarım çok güzel yıllardı, köylülerle pirinç ve ekşi bir sebze yemekleri oluyordu onları karıştırıp yiyorduk, acayip bir şekilde tadı da harikaydı, 🤗 bolca kahve toplama, işleme de spor yerine geçiyordu 😄

Merhabalar:) Bişeyi merak ettim hocam. Yeşil çekirdeğin nemi, yoğunluğu... Bunları ölçebilmenin kolay bi yolu var mı? Yoksa illa cihazlarından almamız, bulmamız mı gerekiyor?

Merhabalar:) Bişeyi merak ettim hocam. Yeşil çekirdeğin nemi, yoğunluğu... Bunları ölçebilmenin kolay bi yolu var mı? Yoksa illa cihazlarından almamız, bulmamız mı gerekiyor?
nem oronanina disinizle bakabilirsiniz cat diye cekirdek disinizle kiriliyorsa 10 /12 arasindadir ,,yok kirilmiyor sunuyor yada eziliyorsa 13 + nem orani vardir biraz gunese koyunuz :) yogunluk olcmek icin bir olcekli plastik kap alin litre olcek olsun uzerinde sonra internetde biraz arastirin nasil kullanacaginizi gorursunuz :)

Gerçekten enteresan bir bilgi oldu benim için. Çook teşekkür ederim hocam...
Ama dişlere dikkat edelim tabi 😂cat diye dişler kırılmasın.. Makineler bu kadar pahalı olmasa tavsiye etmezdim 😎ama biz çiftçiler böyle bakıyoruz %98oraninda doğru tahmin veriyor

Geri