CongoFather
Barista
Yukarıda bahsedilmiş sanırım, ben bundan yaklaşık 30 sene önce Zojirushi 'nin 3lt içi cam olan modeliyle tanışmıştım(Eskiler bilir: ) JVC tvlerin ilk Türkiye'ye geldiği zamanlar. JVC de o zaman kamera yanında Tv panellerinde de çok iyiydi) ve piknik vs için çok çok iyiydi(o zaman daha çok çay vs yapıp koyuyordu ailem). Seneler sonra aynı modeli Amerika'dan 8 sene önce aldım. Gündelik kullanım için bahsedilen küçük, orta ve 1lt civarı 3 modele de sahibim. Tek kusuru muhtemelen bir çok markada olduğu gibi, baskın tadın kalması.. O da düzgün temizleme ile çıkar. Yine de soğuk su ve kahve için ayrı Zojurishi modelleri öneririm. Soğuk su vs için mümkünse 1lt civarı büyük boyu alınmalı. Isıyı koruması hem soğuk hem sıcak içecekler için çok çok iyi; stanley'nin en üst serileri bu seviyeyi yakalıyor diye biliyorum ama onlar da çok büyük ve kaba oluyor.
Tüm bu iyi özelliklerine rağmen, kahveyi taze demleyip, tüketin. En iyi ve değişmez tercih taze tüketim olacaktır
Tüm bu iyi özelliklerine rağmen, kahveyi taze demleyip, tüketin. En iyi ve değişmez tercih taze tüketim olacaktır