Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan
Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Brita veya diğer arıtma sürahileri için girdi olarak hep çeşme suyu kullanılıyor gördüğüm kadarıyla. Ben sağlık açısından evimde kaynak suyu değil doğal mineralli su kullanıyorum. Bu suyu Brita'ya soksam, mineral değerlerini düşürerek işe yarar bir kahve suyu elde edebilir miyim?
Brita veya diğer arıtma sürahileri için girdi olarak hep çeşme suyu kullanılıyor gördüğüm kadarıyla. Ben sağlık açısından evimde kaynak suyu değil doğal mineralli su kullanıyorum. Bu suyu Brita'ya soksam, mineral değerlerini düşürerek işe yarar bir kahve suyu elde edebilir miyim?
Arıtma cihazlar hususunda deneyimi olan arkadaşlar, hem kahve hem de içme suyu olarak kullanılmak üzere linkte yer alan ev tipi ürünlerden f/p olarak hangisini önerirsiniz ?
Bir de bu cihazlar salt olarak yeterli olur mu yoksa modifiye gerektirir mi ? (Mükemmeli yakalamak değil niyetim, iyi bir içme suyum olsun bunu yaparken de en azından damacana sulardan daha iyi sonuç verecek iyi bir kahve suyum olsun istiyorum)
İzmir'de ikamet ediyorum. Şebeke suyu 280-300 ppm civarı hayli yüksek değerlerde.
A.O. Smith’in geniş ürün yelpazesi sizlere güvenli ve temiz su sağlamak amacıyla çeşitli Ters Osmoz Sistemleri sunmaktadır. Birbirinden kaliteli ürünler AO Smith’de.
Yüksek teknolojiye sahip evsel su arıtma sistemleri ’nde dünya lideri A.O Smith ile temiz su bir tık uzağınızda! Evsel su arıtma sistemleri ’ni keşfetmek için tıklayın
Arıtma cihazlar hususunda deneyimi olan arkadaşlar, hem kahve hem de içme suyu olarak kullanılmak üzere linkte yer alan ev tipi ürünlerden f/p olarak hangisini önerirsiniz ?
Bir de bu cihazlar salt olarak yeterli olur mu yoksa modifiye gerektirir mi ? (Mükemmeli yakalamak değil niyetim, iyi bir içme suyum olsun bunu yaparken de en azından damacana sulardan daha iyi sonuç verecek iyi bir kahve suyum olsun istiyorum)
İzmir'de ikamet ediyorum. Şebeke suyu 280-300 ppm civarı hayli yüksek değerlerde.
A.O. Smith’in geniş ürün yelpazesi sizlere güvenli ve temiz su sağlamak amacıyla çeşitli Ters Osmoz Sistemleri sunmaktadır. Birbirinden kaliteli ürünler AO Smith’de.
Yüksek teknolojiye sahip evsel su arıtma sistemleri ’nde dünya lideri A.O Smith ile temiz su bir tık uzağınızda! Evsel su arıtma sistemleri ’ni keşfetmek için tıklayın
Bu konuda biraz araştırmam olmuştu. Daha çok Lal serisi öneriliyor, bypass lı sistem.Bir de Bwt nin sıfırlayıp mineralize eden sistenleri var, fiyatı yüksek tabi
Yeni konu açmadan bu konuyu hortlatayım.
İstanbul'dan taşındım, Trakya'da buralarda ben çocukken normal çeşme suyu içilirdi şimdi herkes arıtma kullanıyor. Zar zor damacana su servisi yapan buldum.
Arıtmalar da düzgün değilse tatları tuhaf geliyor diye hep şimdiye kadar uzak durmuştum. Ama burada damacana su fazla kullanılmadığından seçenek çok yok, hayat su bayisi buldum yalnızca.
Evde normal filtre kahve makinasında filtre kahve yapıyorum, kahve, çay ve yemek için brita'nın arıtmalı sürahisini kullanıyordum uzun süredir eh işte fena değil oluyordu ama onu da içmek için güvenemiyordum.
Burada musluk suyu kireçli, istanbuldayken brita sürahiden suyu çay makinesi/kette içinde kullanınca hiç kireç yapmıyordu burada 4-5 ayda kettle dibinde kireç görünmeye başladı.
İçmek için de kullanacağım düzgün ev tipi arıtma ne var? Kahve için de o kadar detaycı değilim artık ama yine ona da güzel gitsin isterim tabi ki.
RO sistemler kullandığın sudan fazlasını atık yapıyor diye onlara hiç niyetlenmiyorum.
BWT iyi marka diye duymuştum, burada bayisi/servisi var mı onu da bilmiyorum. Önce marka seçeyim sonra bayi/servis bulurum.
Evde filtre sistemi ne tavsiye edersiniz? Atık su ziyan etmesin, filtreleri kolay değişsin bir de ben aklımda tutamam ne zaman filtre değiştirdim falan sayaç gibi bir şeyi olsun o söylesin hatırlatsın yeter.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.