Merhaba, bir süredir bunlar gibi kalın duvarlı ve ağzı geniş kahve bardakları arıyorum. Satışını yapan bildiğiniz bir site veya Ankara’da ulaşabileceğim bir mağaza var mıdır? Ekli dosyayı görüntüle 35593Ekli dosyayı görüntüle 35594
Hound Coffee’nin ana şubesinde tek olarak Acme markası satılıyor ama renk seçenekleri var mıdır bilmiyorum.Merhaba, bir süredir bunlar gibi kalın duvarlı ve ağzı geniş kahve bardakları arıyorum. Satışını yapan bildiğiniz bir site veya Ankara’da ulaşabileceğim bir mağaza var mıdır? Ekli dosyayı görüntüle 35593Ekli dosyayı görüntüle 35594
Aynı dertten kaç kere yakındım forumda da. Bir sürü porselen firması , cam firması olan ülkemizde neden yapılamadığını hala çözemedimMerhaba. Acme markasında bir tekelleşme mi var? Fahiş fiyatlara satılan bu kalın duvarlı bardakların patentini falan mı aldılar? Porselende, seramikte gerçekten çok kaliteli ürünler üreten birçok marka, mağaza ülkemizde mevcut fakat kimse gerçekten Acme’ninki gibi kalın duvarlı bir latte fincanı üretemiyor mu yoksa üretmiyor mu, veya ne kadar çok alıcı bulacağının farkında mı değil? Seramik-porselen atölyeleri bu işe girmekten kaçınıyor mu? Teorik olarak böylesine basit bir “bardak” neden daha ucuz türevlerde piyasada yok?
Çay için kullandığım tek bardak, iş yerinde eksik kalmamak için oraya da bir takım satın aldım.Yükleniyor...
www.pasabahcemagazalari.com
Evde çay ve kahve içerken ben de arada bunu kullanıyorum. Ahanda bir bardak içiyorum kısıtladım kafein alımını demenin de bir yolu tabi bu.3’lüsü üç harfli marketlerde 90₺ iken almıştık şimdi ne olmuş öyle ya.
![]()
Kalite farklı tam olarak nerede hocam? neredeyse paşabahçe tekli fiyatına 3'lü satıyor marketler. Camın berraklığı vs. mi?Çay için kullandığım tek bardak, iş yerinde eksik kalmamak için oraya da bir takım satın aldım.
Bir dipnot vermek istiyorum, bu bardağın Paşabahçe’de satılanı ve zincir marketlerde 3 lü olarak satılanı arasında kalite farkı var.
Hocam ben de merak ettim, kahve için almayı düşündüğüm cam bir bardağı var Paşabahçe'nin, zincir marketlerde 4'lüsü 450 bandında ama Paşabahçe'de tanesi 350'ye satılıyor. Genel olarak Paşabahçe'nin böyle bir kalite politikası varsa öğrenmek isterim.Çay için kullandığım tek bardak, iş yerinde eksik kalmamak için oraya da bir takım satın aldım.
Bir dipnot vermek istiyorum, bu bardağın Paşabahçe’de satılanı ve zincir marketlerde 3 lü olarak satılanı arasında kalite farkı var.
@emrekocakurt hocam sayenizde kaliteli bir kahve kupası arayışıma son verdim, teşekkürler.Vitus'ta iken Onni Design bardaklarını gördüm ve aşık oldum. İyi bardağa iyi para ödeyebilecek arkadaşların incelemesini tavsiye ederim.