• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Merhaba, bir süredir bunlar gibi kalın duvarlı ve ağzı geniş kahve bardakları arıyorum. Satışını yapan bildiğiniz bir site veya Ankara’da ulaşabileceğim bir mağaza var mıdır? IMG_0700.jpegIMG_0699.jpeg

Ankara Forum Porland mağazada beyaz latte fincanları vardı bakabilirsiniz.

Merhaba, bir süredir bunlar gibi kalın duvarlı ve ağzı geniş kahve bardakları arıyorum. Satışını yapan bildiğiniz bir site veya Ankara’da ulaşabileceğim bir mağaza var mıdır? Ekli dosyayı görüntüle 35593Ekli dosyayı görüntüle 35594

Espressoperfetto'dan bakabilirsiniz.

Merhaba. Acme markasında bir tekelleşme mi var? Fahiş fiyatlara satılan bu kalın duvarlı bardakların patentini falan mı aldılar? Porselende, seramikte gerçekten çok kaliteli ürünler üreten birçok marka, mağaza ülkemizde mevcut fakat kimse gerçekten Acme’ninki gibi kalın duvarlı bir latte fincanı üretemiyor mu yoksa üretmiyor mu, veya ne kadar çok alıcı bulacağının farkında mı değil? Seramik-porselen atölyeleri bu işe girmekten kaçınıyor mu? Teorik olarak böylesine basit bir “bardak” neden daha ucuz türevlerde piyasada yok?

Merhaba. Acme markasında bir tekelleşme mi var? Fahiş fiyatlara satılan bu kalın duvarlı bardakların patentini falan mı aldılar? Porselende, seramikte gerçekten çok kaliteli ürünler üreten birçok marka, mağaza ülkemizde mevcut fakat kimse gerçekten Acme’ninki gibi kalın duvarlı bir latte fincanı üretemiyor mu yoksa üretmiyor mu, veya ne kadar çok alıcı bulacağının farkında mı değil? Seramik-porselen atölyeleri bu işe girmekten kaçınıyor mu? Teorik olarak böylesine basit bir “bardak” neden daha ucuz türevlerde piyasada yok?
Aynı dertten kaç kere yakındım forumda da. Bir sürü porselen firması , cam firması olan ülkemizde neden yapılamadığını hala çözemedim

Ben V60 ile demlediğim filtre kahveler için 350 ml'lik, çift çeperli cam bardaklardan kullanıyorum. Yaz-kış ayırt etmeden sıcak kahve içmeyi sevdiğim için bu bardaklardan memnunum. Perotti marka, fiyat olarak da uygun.

Ekli dosyalar

• 03cbf51b-8037-49f1-9b5d-9f289ef3a60a.jpg
    03cbf51b-8037-49f1-9b5d-9f289ef3a60a.jpg
    57.3 KB · Görüntüleme: 111

Evde çay ve kahve içerken ben de arada bunu kullanıyorum. Ahanda bir bardak içiyorum kısıtladım kafein alımını demenin de bir yolu tabi bu. 😉 3’lüsü üç harfli marketlerde 90₺ iken almıştık şimdi ne olmuş öyle ya. 😅

Evde çay ve kahve içerken ben de arada bunu kullanıyorum. Ahanda bir bardak içiyorum kısıtladım kafein alımını demenin de bir yolu tabi bu. 😉 3’lüsü üç harfli marketlerde 90₺ iken almıştık şimdi ne olmuş öyle ya. 😅
Çay için kullandığım tek bardak, iş yerinde eksik kalmamak için oraya da bir takım satın aldım.

Bir dipnot vermek istiyorum, bu bardağın Paşabahçe’de satılanı ve zincir marketlerde 3 lü olarak satılanı arasında kalite farkı var.

Çay için kullandığım tek bardak, iş yerinde eksik kalmamak için oraya da bir takım satın aldım.

Bir dipnot vermek istiyorum, bu bardağın Paşabahçe’de satılanı ve zincir marketlerde 3 lü olarak satılanı arasında kalite farkı var.
Kalite farklı tam olarak nerede hocam? neredeyse paşabahçe tekli fiyatına 3'lü satıyor marketler. Camın berraklığı vs. mi?

Hocam ben de merak ettim, kahve için almayı düşündüğüm cam bir bardağı var Paşabahçe'nin, zincir marketlerde 4'lüsü 450 bandında ama Paşabahçe'de tanesi 350'ye satılıyor. Genel olarak Paşabahçe'nin böyle bir kalite politikası varsa öğrenmek isterim.

Vitus'ta iken Onni Design bardaklarını gördüm ve aşık oldum. İyi bardağa iyi para ödeyebilecek arkadaşların incelemesini tavsiye ederim.

Vitus'ta iken Onni Design bardaklarını gördüm ve aşık oldum. İyi bardağa iyi para ödeyebilecek arkadaşların incelemesini tavsiye ederim.
@emrekocakurt hocam sayenizde kaliteli bir kahve kupası arayışıma son verdim, teşekkürler.
Tasarımları çok hoşuma gitti açıkcası, ve bu markayı ilk defa duydum. Hemen şu siparişi verdim
Aslında origo alacaktım fakat bardağın dış tasarımı biraz dengesiz geldi, görsel olarak rahatsız etti.
Bu arada iyzico uygulaması ile ödeyince %25 iade etti hesabıma, 900 tl ye 225 tl iade aldım, bilginiz olsun arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250605_200956.jpg
    Screenshot_20250605_200956.jpg
    28.3 KB · Görüntüleme: 77
Biz Kruve’den devam. Aşığım bu bardağa 🥰IMG_0295.jpeg

Geri