• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

%30 gümrük vergisi + kargo
Forumda çok defa origami kai'den sipariş verildi ve sorunsuz geldi.
Eğer 2-4 kişi toplaşıp alırsanız kargo bedelini bölüşebilirsiniz.

Termos - kahve - bardak üçlemesi için şöyle bir bardak buldum
1690276417440.png
Koziol, alman firma. Termoplastikten üretilmiş. 270ml

Dolap'tan çok uyguna aldım. Kargoyla beraber 4 tanesi 160TL 'ye geldi. Ama bir satıcı bu fiyatlara bırakıyor. Diğer satıcılar tanesini 140dan veriyor.
Tutarken sıcaklığı sönümlemek için bardağın çevresinden ekstra bant geçmişler.

Dağ taş bayır keyifle kullanılır.

Ekli dosyayı görüntüle 27769

Dolap'tan çok uyguna aldım. Kargoyla beraber 4 tanesi 160TL 'ye geldi. Ama bir satıcı bu fiyatlara bırakıyor. Diğer satıcılar tanesini 140dan veriyor.

Teşekkür ederim. Ben de aynı satıcıdan her şey dahil:
4 tanesini + örümcek adam anahtarlığını 148,99₺ aldım🤓

Ekli dosyayı görüntüle 27769

Satıcı adı nedir acaba?

bitirmişsiniz bardakları :D

Teşekkürler, tüh keşke yazmasaydı almam lazım ev bardak doldu hatun kesecek beni :(

28fafdf8-91a9-4499-822c-ef9294a00d44.jpg

Ben evdeki bu bardaklardan kullanıyorum. Taze içtim hatta. :D Tabloya göre Tulip şeklinde. Normal kupada içmektense bunda daha çok keyif alıyorum.

Omerfaruk99 vakası olmaz.
Merhaba bayım,
Yazdığınız bana ilham verdi. Ömerfaruk Vakası olarak üniversitelere, psikolojik araştırma önerisi sunacağım.
Denekler üzerinde uygulamalı olarak, ürün satın alma arzusu peşinden gelen kargoya verilecekmi endişesi üzerine çalışmalar yapıp bilime destek verebileceğimi temenni ediyorum.

Hayırlı demlenmeler.

Geri