• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Madame Coco da çift cidarlı 150 cc hacimli cam bardaklar var oldukça kaliteli bir cam kullanılmış. Double espresso ve x2 su ile rahatlıkla kullanılıyor.
Şiddetle tavsiye ediyorum
İndirimle çifti 150 tl civarı bir fiyata almıştım.

Casablanca serisi bardaklar gerçekten çok güzel, espresso bardağını TK içerken kullanıyorum ağır kalın oluşu sağlam hissettiriyor. Cupping ve filtrede kullanmak için şu üçlünün siparişini geçtim prime varsa ufak da olsa bi indirim oluyor.

Şöyle bir bardağa denk geldim, çok hoş bence. Yukarı doğru daralan bardakların aroma hissini artırdığı malum, bu da hem ağzı yapısı hem de şekli itibariyle güzel bir seçenek.

Luminnarc Trendyol

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230321-182957.jpg
    Screenshot_20230321-182957.jpg
    252.5 KB · Görüntüleme: 116
Bir de Avensi var tabii. Onunla ilgili linkler de şuracıkta dursun.

Bu bardağı çok aradım nerede satılıyor acaba paylaştığınız linkte satın al yok Malesef

Bu bardağı çok aradım nerede satılıyor acaba paylaştığınız linkte satın al yok Malesef

Türkiye’de yokmudur kardeşim

Elimde çeşit çeşit güzel seramik bardaklar olsa da şu sıralar standart kırmızı şarap kadehini çok beğeniyorum. İçmeden önce kokuyu zorla aldırtıyor bardak size.

2 kez çevremdeki birine blind test yaptım 😄 2 farklı seramik ve bir şarap kadehi olmak üzete 3 farklı bardakta kahve veriyorum. Kahve aslında aynı, ama bunu söylemiyorum. Birkaç dakika arayla yudumlamasını istiyorum. Genellikle ya "hepsi aynı" ya da "şarap kadehindeki daha yoğun, diğerleri sulandırılmış gibi" şeklinde yorumlanıyor. Burun farkıyla önde gibi şarap kadehi.

Ama çok snob bir görüntüsü var. Daha kısa ama sıcakken tutması yine de kolay olabilecek bir şeyler arıyorum. İcosa vida aklımı çeliyor.

Aliexpresste aşağıdaki ürünün mağazasında baya güzel bardaklar mevcut. Origaminin aroma muglari pahalı gelince araya araya buraya vardım:

TRY 136.96 60%OFF | 1pcs/3pcs China Ceramic Tea Cup White Porcelain Kung Fu Cups Pottery Drinkware Wine Coffee Mug Teacup Wholesale

ambientata-moka-square.jpg

Amazon'dan Bialetti 1 cup fincan aldım. Basit gibi görünse de fincan küçük boy moka potla yaptığım kahvenin keyfine keyif kattı diyebilirim. 1 cup moka potla yaptığım kahveyle görseldeki kadar doluyor, bulursam 2 cup moka pot için bir büyük boyunu da alacağım.
Espresso severlerin niçin sürekli kaliteli fincan arayışında olduğunu anladım diyebilirim.

Şu sıralar çok almak istediğim bir bardak kendisi. The Espresso Lab'in sahibi Ibrahim'in tasarladığı bir bardak. Tatsal deneyim odaklı tasarlanmış bence görüntüsü de çok estetik. Dubai'den alınırsa 650 TL civarına geliyor. Bu tarz bir bardak almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Bana şöyle bir şey lazım, olur da karşılaşan olursa diye bırakayım;
1233.png
Porselen ve şekildeki gibi ağız dar, gövde geniş.

Benimde bu bardak hoşuma gitti, split bardaklara benziyor.

Türkiyede bulabilir miyiz bunları ?

Geri