Tamam daha fazla şımarıp mis gibi giden konuyu kilitlemeyeyimHakan Günday Kinyas ve Kayra kitabında şöyle bir şey yazmıştı. (madem trol konusu var neden trollük yapmayayım hahah) Üşenmedim arattım buldum
ispatıda burda
Ekli dosyayı görüntüle 21423
Aklımızdan geçenler birbirimiz için çoktan birer broşür haline geldiğinden, ufak oyunumu anladı ve kendine has sırıtışıyla namluyu tekrar alnımın hizasına getirdi. Suratımdaki bıkkın ifadeyle ben de koca bir yudum almak için şişeyi ağzıma dayadım. Bir zamanlar, Absolut şişelerinin değişik modellerinin toplandığı bir katalog görmüştüm. Ve dünyada kendine böylesi gereksiz işler yaratabilen insanlar varken neden bu denli işsizlik var, diye düşünmüştüm. Çünkü bir şişe ister kadın, ister kova şeklinde olsun, muhakkak bir deliğe sahip olması gerekiyordu…. Ve biliyordum ki, gerçekte işe yarayan tek kısmı oydu.
Şişe gibi Bardak içinde tek ihtiyacımız olan şey tutulabilir ve içilebilir olması![]()
illy.barista.com.tr
Klasik kupa gibi ama kulp kısmı çok küçük kullanışsız olabilir , porseleni de hafif kalın gibi. Benim tercihim şarap kadehi şeklinde ve ince porselen kupalar daha güzel oluyor.Evde filtre kahve demlemelerim için aşağıdaki bardağı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl, daha önce kullanan oldu mu?
![]()
KLASİK MUG - İlly
illy fincanların ikonik kulbu 300 cc hacimli porselen fincanlarda… illy logolu klasik mug ile uzun içimli kahvelerin tadını çıkarın.illy.barista.com.tr
Anladım hocam, peki öneriniz var mıdır dediğiniz şekilde?Klasik kupa gibi ama kulp kısmı çok küçük kullanışsız olabilir , porseleni de hafif kalın gibi. Benim tercihim şarap kadehi şeklinde ve ince porselen kupalar daha güzel oluyor.
Yazın hava sıcak oluğunda sapsız cam şarap bardağı, kışın porselen kullanıyorum.Anladım hocam, peki öneriniz var mıdır dediğiniz şekilde?
Linkleri var mı bunların hocamYazın hava sıcak oluğunda sapsız cam şarap bardağı, kışın porselen kullanıyorum.
https://www.esmadereboy.com/urun/tube-kupa-mercan-desenli-okyanus-fildisi-rengiLinkleri var mı bunların hocam