• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Ben 0.4 lt olanını aldım 4-5 aydır kullanıyorum çok memnunum. 0.4 lt olanınun çift çidarlı kısmı yaklaşık 0.3 lt gibi alıyor sadece makinede yıkandığı için sanırım birkaç siyah nokta oluştu ama kullanıma engel değil. Evet 2li geliyor bardaklar.
Çift cidarlı bardaklarınızı makinede yıkamayın derim. Benim tecrübelerim maalesef kötü. :( Üzücü sonuçlar olabiliyor.

Ben hep elde yumuşak bir sünger ile yıkıyorum.

219₺ aldım. 10₺ mobil app indirim kodu: APPVARVAR1
Haber verdiğiniz için teşekkürler , ilk linkteki 300 ml olandan almıştım ve geldi. Max 250-260 ml kahve için çok ideal boyutta, yeterli dudak payı da kalıyor bana göre. Şuanda bu linkte fiyatı artmış ama başka sitelerde yine bulunabilir. İlgilenen arkadaşların bilgisi olması açısından yazmak istedim.

Bardaklar, boğum yerlerine kadar;
0,2l -215gr
0,3l- 260gr (300gr doldurduğumda dudak payı yeterli)
su alıyor.
Küçük olan daha şık, diğeri su bardağı görünümlü, ama her ikisinde de kalite hissiyatı mevcut.

Espresso için favorilerim acme siyah, paşabahçe casablanca pastel, paşabahçe tribe, illy klasik, heavyweight shot bardağı, zwilling çift cidarlı, mavi danesi ve paşabahçe timeless

20211222_233529.jpg

Merhabalar,

Dün Cihan Bey'in videosunda gördüğüm ve tabii ki ilgimi çeken bir bardağı aramaktayım.

Nude serisinden Copita Tadım Bardağı,

Tekli veyahut ikili olarak satımını bulamadım.

Ulaşabilen var mıdır?

Merhabalar,

Dün Cihan Bey'in videosunda gördüğüm ve tabii ki ilgimi çeken bir bardağı aramaktayım.

Nude serisinden Copita Tadım Bardağı,

Tekli veyahut ikili olarak satımını bulamadım.

Ulaşabilen var mıdır?

Benim gözüme de takıldı ama Copita Glencairn markası adı altında diye biliyorum, Nude serisi pasabahçenin.

Viski için en iyi fiyat performans bardağı aşağı yukarı hepimizin evinde olan şu klasik ince belli aida çay bardağı aslında. Split bardaklara da çok benziyor şekil olarak(aslında zaten bir tür split bardak kendisi). Kahve için de bence gayet uygun ve iş görüyor. aromalara ulaşabilecek ağız açıklığı, ısı ve tat muhafazası için daralan orta gövde bence gayet uygun. Sonuçta bir çoğumuz evimizde sürekli yarışma kahvesi demleyip, profil çıkarmaya uğraşmıyoruz. Evimizde elimizden geldiğince kahveden keyif almaya çalışan insanlarız. Profesyonelsen zaten senin için zorunlu bir harcama kalemi olabilir bardak ama yukarda bahsettiğim gibiysen bence çok da umursanacak birşey değil.

Arkadaşlar aranızda Hario Miolove kullanan var mı?

Bende bir sürü mug var, evden yolculuğa çıkmazsam kullanmıyorum, ama hafta sonu sokak gezilerimde kahve almak için mug da yanıma alıyorum, ki karton tüketimine ortak olmamak için. Aladdin latte leak lock kullanıyorum, ana bundan kahve içmek pek mutlu etmiyor. Bence koku hapseden bir kapağı var, zaten metal içimine karşı önyargılıyım.

Hario miolove bana daha tasarımlı göründü. Var mıdır bilgisi olan?

Ps: 250 ml mug’dan fazlası hamallıktan başka bir şey değil. Evde 7-8 tane var, oradan biliyorum. Miolove 270, tolere edilebilir.

Arkadaşlar aranızda Hario Miolove kullanan var mı?

Bende bir sürü mug var, evden yolculuğa çıkmazsam kullanmıyorum, ama hafta sonu sokak gezilerimde kahve almak için mug da yanıma alıyorum, ki karton tüketimine ortak olmamak için. Aladdin latte leak lock kullanıyorum, ana bundan kahve içmek pek mutlu etmiyor. Bence koku hapseden bir kapağı var, zaten metal içimine karşı önyargılıyım.

Hario miolove bana daha tasarımlı göründü. Var mıdır bilgisi olan?

Ps: 250 ml mug’dan fazlası hamallıktan başka bir şey değil. Evde 7-8 tane var, oradan biliyorum. Miolove 270, tolere edilebilir.
Benimde çok zamandır aklımda olan bir ürün, uzun zamandır benzer bir arayıştayım. Aladdin ufak modeli bayadır inceledim ama iyi yorumlar okumadım hiç.
Levent'in bir göndersinde görmüş sormuştum. Termos özelliği bekleme neticesinde taşınabilir bir bardak demişti. benimde arayışım o aslında termosluk bir arayışım yoktu. benim de merak ettiğim bir ürün açıkcası. fiyatı daha ulaşılabilir olsa tereddüt etmeden alırdım sanırım.

Benimde çok zamandır aklımda olan bir ürün, uzun zamandır benzer bir arayıştayım. Aladdin ufak modeli bayadır inceledim ama iyi yorumlar okumadım hiç.
Levent'in bir göndersinde görmüş sormuştum. Termos özelliği bekleme neticesinde taşınabilir bir bardak demişti. benimde arayışım o aslında termosluk bir arayışım yoktu. benim de merak ettiğim bir ürün açıkcası. fiyatı daha ulaşılabilir olsa tereddüt etmeden alırdım sanırım.
Benzer bir ürün kullanmıştım Quechua'dan sanırım. Böyle kötü bir bardak olamazdı! Çelik tadı içine ne koyarsan koy alınıyordu bir de dudaklar metale değdiği için içimi hiç hoş değildi. Çöpe atmıştım. Fakat tabii bu kahve için tasarlanmış bir ürün, eminim başkadır. Ama yine de içi seramik kaplama olaydı mesela, ya da içme yeri metal olmayaydı daha mı iyiydi acaba?

Quechua, Aladdin, Stanley gibi ürünler ile mukayese etmemek lazım. Termos özelliğinin kahve için sanılandan daha kötü bir özellik olduğunu düşünüyorum. V60 demlerken izolasyonun maksimize edilmesine hizmet etmesi tek artısı, onda da demlemeyi izleyip gözlemleyememekten hoşlanmıyorum. Evde bile kullanmıyorum makinemde, kendi ısıtması daha makul. (Tersini savunan çok) Isı yansımasından kahve kendi aroması, salınımı bilmemneyi derken boğulup gidiyor. 30-40 dk dan fazla durmamalı bence. Ne varsa çift cidarlıda :)

Aladdin Latte Leak Lock tasarımı gayet iyi. Deneyim anlamında benim beklentimin altında yalnızca. Onun da thermos olanları çıktı, onları sevmiyorum.

Fellow Carter’a gelince, deneyimlemedim ama Stanley’in seramik kaplıları varken çevrilen kapağın tercihi bana çok saçma geliyor. Bir tasarımı da yok bence, apartman su borusu gibi.

Forumu detaylıca incelediğime inanıyorum ve yanıt bulamadığım için soruyorum. Bardak şeklinde yanımızda taşıyabileceğimiz 150 lirayı aşmayacak fiyat performans ürünü termos bardak var mı önerebileceğiniz.

Trendyol'da denk geldim. Çömlek espresso bardağı 70ml, espressolab satışa çıkarmış. Sitesinden daha uygun fiyatta 33tl, farklı iki ölçüsü daha var, 200ml ve 275ml olmak üzere. Bir süredir karşıma çıkıyordu, butik yerlerde 100tl civarında satıldığından almamıştım bu alınabilir gibi geldi.

Trendyol link

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220315-152041.jpg
    Screenshot_20220315-152041.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 125
Herkese merhaba,

Benim ikisi arasındaki net tercihim porselen olan. Çift çidarlı acı ve aramodan yoksun geliyor bana. Ancak çift çidarlı da içmek çok daha keyifli ayrıca çok daha geç soğuyor normal olarak. Çift çidarlıda içmek için daha fazla test yapacağım fikrimi değiştirmek adına :)

4FD1658B-779A-4D77-837D-4B2C8374D152.jpeg

Geri