• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Değirmeni Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kürşad

Barista
İsim
Kürşad
Daha fazla  
İsim
Kürşad
Delonghi ec685 espresso makinem var. Bu makine ile uyumlu olacak bir değirmen arıyorum. Aklımda Gaggia var fakat bu değirmen için homojenlik konusunda emin değilim. Kamp seyahatlerim için molent pocket almayı düşünüyorum fakat stoklara girmesinin biraz daha uzun süreceği bilgisini aldım. Şimdilik espresso düzeyinde verimli bir şekilde öğütme yapabileceğim bir değirmen arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar,

Eğer manuel bir değirmen düşünürseniz 1ZPresso markasının kendimden kullanıyor olduğum JX Pro ve yine 1ZPresso markasının JMax modelini tavsiye ederim.

Hocam sadece espresso içiyorum. Manuel değirmenlerin öğütme aralıklarının geniş olduğunu biliyorum. Sadece espresso için uygun olur mu o değirmen?

Selamlar,

Konu 1Zpresso markasının JX Pro ve JMax modelleri direkt olarak espresso demleme yöntemi odaklı üretilen değirmenler.

Ben JX Pro modelini temin ettiğimde yalnızca mokapot kullanıyordum ve ileride devam etmek istediğim demleme yöntemi espresso olduğu için ve o dönemde JMax modeli henüz üretilmediği için JX Pro modelini temin ettim.Oldukçada keyifle ve ihtiyaçlarıma cevap alarak kullanmaya devam ediyorum.

Birde Flair markasının Pro2 modeli manuel espresso maker temin ettim,değirmenin esas performasını şimdi şimdi test ediyorum.

Hocam bu ürünlerin fiyat aralığı bütçemi biraz aşıyor esasında. Değirmen için 2-2.5 bin liralık bir bütçe ayarladım. Buna uygun olarak bir öneriniz var mı acaba?

Hocam bu ürünlerin fiyat aralığı bütçemi biraz aşıyor esasında. Değirmen için 2-2.5 bin liralık bir bütçe ayarladım. Buna uygun olarak bir öneriniz var mı acaba?

Otomatik değirmenler hakkında ne yazıkki bir bilgim yok lakin ilan alanında sanki bir değirmen görmüştüm,bakayım eğer henüz satılmamış ise etiketlerim seni.

Ek olarak 1Zpresso markasının JX Pro modelini arasıdığın fiyat aralığında ikinci el olarak bulabilirsin.

Aslında ikinci el ürünlere biraz uzağım hocam. Almışken sıfır almak istiyorum. Peki sizce molent pocket seyahatlerde iş görebilir mi? İzlediğim videolarda Türk Kahvesi inceliğine kadar öğütebiliyordu.

Konu değirmen için herhangi bir tecrübem olmadığı içn yorum yapmam doğru olmayacaktır,pocket diye aratırsan forumda mutlaka bir başlığı vardır.

Espresso için bu değirmen yani z1espresso jx pro, elektirikli değirmenlere oranla daha verimli olur değil mi?

Peki sizce benim makinem için Gaggia d15 veya ona benzer elektrikli modeller mi daha verimli olur yoksa jx pro mu?

Aynı bütçede el değirmenleri her zaman elektrikliden daha yüksek fiyat/performans verir. Tercih size kalmış. Bence de JX-Pro'dan aşağı bir el değirmeni alınmamalı espresso için. Buradan tek tek model sormak yerine youtubeda onlarca mevcut olan karşılaştırma videolarını izleyebilirsiniz, aklınızda daha iyi bir fikir oluşur.

Geri