• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cringe

Ben bu adamı seviyorum ya niye öyle dediniz
Hocam yalan yok ben bu adamı sevmiyorum. Ama benim bu sitemim sevgisizliğimden bağımsız. Sırf alakasız bir şekilde elde ettiği belli sayıda takipçisi var ve iki tane kahveli resim paylaştı diye kahve markası çıkarmamalı bir insan bence.
Ama zarfın mazruftan önemli olduğu bir çağdayız ve ben de kendimi emekli albay gibi hissediyorum artık. Dolayısıyla sitemim de öylesine yani :)

Hacamat Roastery’den bir yenilik daha

Kötü enerji ve nazarı bilmem ama pis nefes genelde diş macunu ve ağız solüsyonu ile halloluyor.Yeterli gelmeyen durumlarda bilgisine çok güvendiğim diş hekimleri ağız duşu,diş ipi gibi uygulamaları da onerebiliyorlar sanırım 😂 Tütsü etkisi yaratır mı bilmem ama Air wick mango turunç u beğeniyorum içinizden üç kere "kartlarima takla attirmiyorum" diyince daha bir huzur veriyor tavsiye ederim 👍🏻

Yeşil soğanlı latte düşmedi mi henüz buraya?

Bu arkadaşa haksızlık yapılıyor, vakit ayırıp argümanlarını dinlediğinizde makul bir zemine oturttugunu ve gerekçesiz herhangi bir ithaminin bulunmadığını anlıyorsunuz.Konusmanin küçük bir kısmı burada;

İlk 54 hadi bilemedin ilk 97 bölümden sonra Kurtlar Vadisi'ni bırakmalı,bünyede bu arkadastaki gibi etkiler bırakabiliyor.

''hepisi romantizma''dan sonrasını okumadım
Aaa ama çok iyi albümdü Ömer Bey,bugün, geçmişten günümüze Türk Rapi şeklinde bir doküman hazırlasanız Romantizma,Medcezir ve BPG ye ayrı ayrı bölümler ayırmak gerekirdi bence,beyefendi kültüre oldukca hakim 😂

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aaa ama çok iyi albümdü Ömer Bey,bugün, geçmişten günümüze Türk Rapi şeklinde bir doküman hazırlasanız Romantizma,Medcezir ve BPG ye ayrı ayrı bölümler ayırmak gerekirdi bence,beyefendi kültüre oldukca hakim 😂

Geri