• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cringe

Malum kişi yüzünden Insta'da kahve paylaşımı yapamaz olduk. Virüs gibi her yerden çıkıyor. 🤬

Malum kişi yüzünden Insta'da kahve paylaşımı yapamaz olduk. Virüs gibi her yerden çıkıyor. 🤬
Çok tecrübeli, her türlü ekipmana ve imkana sahip. Paylaşım yapmaya basic seviyeden başlasaydı böyle olmazdı bence. Kahveyi starbucksta, hatta evde 2si1 arada içen kitleye böyle üst düzey ve abartılı(bence) paylaşımlar yaparsa insanlar da izahı olmayan şeylerin mizahı olur deyip dalga geçerler çok normal yani. Ben de takip ediyordum Mis Do0nduRmayLa Afogaato yapımı videosundan sonra takipten çıktım, son zamanlarda da biraz fazla reklam almaya başlamıştı zaten

Çok tecrübeli, her türlü ekipmana ve imkana sahip. Paylaşım yapmaya basic seviyeden başlasaydı böyle olmazdı bence. Kahveyi starbucksta, hatta evde 2si1 arada içen kitleye böyle üst düzey ve abartılı(bence) paylaşımlar yaparsa insanlar da izahı olmayan şeylerin mizahı olur deyip dalga geçerler çok normal yani. Ben de takip ediyordum Mis Do0nduRmayLa Afogaato yapımı videosundan sonra takipten çıktım, son zamanlarda da biraz fazla reklam almaya başlamıştı zaten
Sizinle aynı fikirdeyim. Kahve bilgisine ve ekipmanlarına diyecek söz yok fakat bir kahvesever olan ben bile videolarını izlerken yaptığı betimlemeleri abartı buluyorum. Diksiyonu da hikaye anlatır gibi olduğu için 2si bir arada kitleye komik geliyor haliyle. Aslında böyle sıfırdan, bilgilendirici videolar çekse hem ülkenin kahve bilgisini arttırır hem de oluşturduğu "entel" profilini değiştirmiş olur.

Hocam bence burdaki bir çok kişi nitelikli kahveyle yıllardır haşır neşirken bu kişi 3ü 1 arada içiyordu. Aldığı reklamları etkileşim alacak şekilde pazarlıyor, bu tarzla ilgi çektiğini fark etmiş dozu ve arttırarak devam ediyor. Devir iyi-kötü fark etmeksizin etkileşim devri...

O forum burası mı bilmiyorum ama her ihtimale karşı yasaklanmamak için resmi kaldırdım. 😄
Beyefendi kendi istegiyle viral oldu sizlik bizlik bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 😂
Sizinle aynı fikirdeyim. Kahve bilgisine ve ekipmanlarına diyecek söz yok fakat bir kahvesever olan ben bile videolarını izlerken yaptığı betimlemeleri abartı buluyorum.
Ben değilim,kahve bilgisine diyecek söz var bence😂 beyefendinin en ufak aksilikte orayı burayı aradığı problemler için burada ekipmanlar geliştiren tasarlayan üyeler var, ekipmanıyla beraber beyefendiyi dahil sokup takarlar 😂 Her ekipmana her imkana sahip olmak bu konudaki artizanlik becerisini gelistirmiyor demleyicinin.Oyle en iyi yabancı kavuruculardan alıp demlemeler yapması da değil quaker defect dolu f/p kömür kavrum 82 puan nitelikli kahve demlemiş mi acaba beyefendi merak ediyorum.Burada ne çekirdekleri her demleme öncesi ayıklayıp ne demlemeler çıkaran üyeler var,bir tane videosuna katlanamiyorum ama bu üyelerin mesajlarını ilgiyle ve merakla okuyorum.Beyefendinin karakterine(çekiliş mevzusu vs.) sıra gelmeden sırf bu nedenlerden ötürü burada yeri yok çünkü bu konuda bahsettiğim hususlara asla katilmazdi kibirinden.Kendisi en iyi ekipmanlara ve imkanlara sahip olduğu için en uzmanı kendisi olduğu düşüncesinde muhtemelen,bunu da asla değiştireceğini sanmıyorum.Aradigi şeyi buldu sonunda,iyi kötü etkileşim fark etmeyecektir Allah yolunu bahtını açık etsin 😂

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben değilim,kahve bilgisine diyecek söz var bence😂 beyefendinin en ufak aksilikte orayı burayı aradığı problemler için burada ekipmanlar geliştiren tasarlayan üyeler var, ekipmanıyla beraber beyefendiyi dahil sokup takarlar 😂 Her ekipmana her imkana sahip olmak bu konudaki artizanlik becerisini gelistirmiyor demleyicinin.Oyle en iyi yabancı kavuruculardan alıp demlemeler yapması da değil quaker defect dolu f/p kömür kavrum 82 puan nitelikli kahve demlemiş mi acaba beyefendi merak ediyorum.Burada ne çekirdekleri her demleme öncesi ayıklayıp ne demlemeler çıkaran üyeler var,bir tane videosuna katlanamiyorum ama bu üyelerin mesajlarını ilgiyle ve merakla okuyorum.Beyefendinin karakterine(çekiliş mevzusu vs.) sıra gelmeden sırf bu nedenlerden ötürü burada yeri yok çünkü bu konuda bahsettiğim hususlara asla katilmazdi kibirinden.Kendisi en iyi ekipmanlara ve imkanlara sahip olduğu için en uzmanı kendisi olduğu düşüncesinde muhtemelen,bunu da asla değiştireceğini sanmıyorum.Aradigi şeyi buldu sonunda,iyi kötü etkileşim fark etmeyecektir Allah yolunu bahtını açık etsin 😂
Hocam aranızda kan davası falan yok dimi sizin arkadasla 🤣

Hocam aranızda kan davası falan yok dimi sizin arkadasla 🤣
Yok ama olsaydı berdel bile yapmazdım beyefendiyle 😂 Aşk olsun ileri mi gittigimi düşünüyorsunuz ? 😂 İyi yapmışım o zaman 😂 Hem Türkiye deki nitelikli kahveseverler hem de forum ahalisine sevgi,saygı duymadığını sezdigim birini, içeriklerini sevemiyorum,firma bazında da bu böyle.Ara sıra hem kullanıcılara hem de firmalara haksız yere çemkirenler çıkıyor ister istemez ama onları susturunca(yoksay butonu) forum oldukça huzurlu,yapıcı,pozitif 😂

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri