• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

James Hoffman'dan Fırça Yemek

kahveanalisti

Üye
Editör
Konum
Ankara
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Pek fırça olmasada gece 4'te yanlışlıkla 4 James Hoffman Discord kanalda motordante paylaşımı yapıp sonrasında silmeme rağmen tek kanalda kalan 3-4 manyak ABD'li yüzünden şikayet edilip fırça yemem olayı. Adamalar arkadaşımın projesi diye paylaştığım şeyin reklam olduğunu ve kendilerinin almak zorunda hissettiklerini anlatmışlar. Neyse James'ten fırça yemedim demem :D
 

Ekli dosyalar

  • james.png
    james.png
    69.9 KB · Görüntüleme: 396
BENİM YÜZÜMDEEĞĞĞNNNN!!
maxresdefault.jpg


Abi hiç girişmeseydin keşke. :)
 
Abi şimdi sende affedersin ama sehven reklam yapmışsın 😄

Ama almak zorunda hissetmek nasıl bir şey ola ki onu bilemedim.
 
"i feel obliged to buy" yazan ilk defa bir ruh hastası gördüm oda discorda nasipmiş.
 
Valla ben dun gordum ayni Discord kanalinda, uzerine yorum falan da yapilmis, siz direkt urunu satis amacli tanitir gibi mi yazmistiniz? :D Talihsiz olmus.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    414.3 KB · Görüntüleme: 198
Valla ben dun gordum ayni Discord kanalinda, uzerine yorum falan da yapilmis, siz direkt urunu satis amacli tanitir gibi mi yazmistiniz? :D Talihsiz olmus.
fotoğraftaki adam ben değilim ama ? benden başka birileri de mi paylaşmış...
 
Geri
Üst