• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolilow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, paket açılmış mıdır? bir de kavrumu nasıl filtreye de gidebilir mi?
Merhaba, plastik şişede ve ağzı mühürlü. 2 tane var birini açmıştım müsait olunca Fotoğraf yüklerim hatta aynı firmanın filtre çekirdeği ile yan yana çekerim fotoğrafını.

Merhaba, plastik şişede ve ağzı mühürlü. 2 tane var birini açmıştım müsait olunca Fotoğraf yüklerim hatta aynı firmanın filtre çekirdeği ile yan yana çekerim fotoğrafını.
Teşekkür ederim, elimde açılmamış paket kahvem yok maalesef takas için (125gr dan 2 kahve önerebilirim coffee collective kenya AB (16 haziran) ve The Barn Sitio Cachoeirinha (8 haziran) dün açtım) ancak uygun göreceğiniz meblağ ile satın alabilirim. (filtre için uygun ise.)

Teşekkür ederim, elimde açılmamış paket kahvem yok maalesef takas için (125gr dan 2 kahve önerebilirim coffee collective kenya AB (16 haziran) ve The Barn Sitio Cachoeirinha (8 haziran) dün açtım) ancak uygun göreceğiniz meblağ ile satın alabilirim. (filtre için uygun ise.)
0706A4FC-E42B-4CD7-9D68-2F265E1C7A32.jpeg

Aynı çekirdek değil sanırım bunlar zira eğer ışığın açısı çok farklı gelmiyorsa sağdaki daha açık gözüküyor. Ne dersiniz uyar mı filtreye?
Yeriniz nerededir bu arada?
Aynı çekirdek değiller. Espresso olan daha açık kavrulmuş. Filtreye gider mi bilmiyorum açıkçası o kadar geliştiremedim kendimi. Para karşılığı satmak istemiyorum deneyebileceğim farklı bir çekirdekle takas düşünüyorum denk gelirse. Ataşehir Ümraniye civarındayım.

Aynı çekirdek değiller. Espresso olan daha açık kavrulmuş. Filtreye gider mi bilmiyorum açıkçası o kadar geliştiremedim kendimi. Para karşılığı satmak istemiyorum deneyebileceğim farklı bir çekirdekle takas düşünüyorum denk gelirse. Ataşehir Ümraniye civarındayım.
Anladım,

an itibariyle elimdeki kahveler aşağıdaki gibi ama gramajlara bakmam lazım, (eğer parça parça düşünürseniz tabi ki)

Morgon Coffee Roasters Brazil Ricardo Tavares, Chapada de Minas
Coffee Collective Kenya Kieni AB
The Barn Ethiopia Nano Challa
The Barn Brazil Sitio Cachoeirinha
Zümrüt Karaca Ethiopia Koke
Zümrüt Karaca Colombia Finca El Paraiso (Açılmamış)

Selamlar arkadaşlar ben de Üsküdar'dan aranıza katılıyorum. Toplu alım, paylaşım ve tadım organizasyonları için buraya bir mesaj bırakıyorum :)

Selamlar Herkese,

Olabildiğince fiyat ve kahve adı vermeden yazıcam :D

Bu aykı toplu alımda daha önce hiç kahvesini içmediğim Probador la anlaştık biliyorunuz. Ben mümkünse alıma açılan tüm çekirdeklerden tedarik etmek istiyorum (250 gram olarak).

Ancak toplamda 9 çeşit çekirdek var ve bunların tamamını sadece tüm tadım paketlerini alırsam alabiliyorum. Bu durumda da elime WAYKAN-BÖLGESEL SEÇİM, GUATEMALA ve KOSTARİKA,FINCA CHAYOTE den 2 şer paket geçmiş oluyor.

Tadım paketlerindeki fiyatları baz alarak paket 5 ve 6 nın ücretlerinin 1/3 karşılığında benden bu kahveleri (birer paket bu kahvelerden 250g) almak ister misiniz?

Bölündüğündeki rakamı söylemeyeyim ama sitedeki normal fiyatları 55 ve 70 TL.

Coffea circular’dan alım yapmak için ortak arıyorum. Kavacıkta ikametgah etmekteyim.

Selamlar Herkese,

Olabildiğince fiyat ve kahve adı vermeden yazıcam :D

Bu aykı toplu alımda daha önce hiç kahvesini içmediğim Probador la anlaştık biliyorunuz. Ben mümkünse alıma açılan tüm çekirdeklerden tedarik etmek istiyorum (250 gram olarak).

Ancak toplamda 9 çeşit çekirdek var ve bunların tamamını sadece tüm tadım paketlerini alırsam alabiliyorum. Bu durumda da elime WAYKAN-BÖLGESEL SEÇİM, GUATEMALA ve KOSTARİKA,FINCA CHAYOTE den 2 şer paket geçmiş oluyor.

Tadım paketlerindeki fiyatları baz alarak paket 5 ve 6 nın ücretlerinin 1/3 karşılığında benden bu kahveleri (birer paket bu kahvelerden 250g) almak ister misiniz?

Bölündüğündeki rakamı söylemeyeyim ama sitedeki normal fiyatları 55 ve 70 TL.
Hocam ben alabilirim ancak kahve konusunda henuz zerre bilgim yok nasil icilir nasil pisirilir hangi kahve guzeldir bu dedikleriniz guzel mi acaba birde fiyati uygun mu veriyorsunuz Kartal - soganlik arasi bir bolgedeyim e5 yakini

Merhaba,

Daha önce buraya yazdım mı bilmiyorum :)

Maltepe / Zümrütevler’de oturuyorum. Evim metro istasyonuna çok yakın olduğundan metro güzergahında ve/ya Maltepe çevresi için her türlü etkinliğe varım.

Bilgim dahilinde pour over demleme yöntemleri için yardımcı olmaya çalışırım.

Selamlar, Maltepe ya da Ümraniye Atakent tarafinda Circular alımı icin isteyen olursa paylaşım yapabilirim. 3 kisi 2 paket alim gerçekleştirdik.1 kisi daha katilirsa yari yariya paylasim yapabiliriz

Geri