• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolilow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, Maltepe ya da Ümraniye Atakent tarafinda Circular alımı icin isteyen olursa paylaşım yapabilirim. 3 kisi 2 paket alim gerçekleştirdik.1 kisi daha katilirsa yari yariya paylasim yapabiliriz
@huspus ile 4.ortak oldum teşekkürler

Selamlar İstanbul Kartaldan circulor kahve alımına katıldım. Almak isteyen bir arkadas varsa ortak paylaşabilirim.

Circulor alımı için espresso çekirdek olan varsa elinde ortak olmak istiyorum. Tuzla'dayim fakat Kadıköyden de alabilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210328-192651_Chrome.jpg
    Screenshot_20210328-192651_Chrome.jpg
    63.4 KB · Görüntüleme: 16
Merhabalar,
Bende üsküdar murat reis de oturuyorum. Kahve hakkında her türlü paylaşım yapmak isteyen herkese kapım açık :) ayrıca coffeenutz bünyesinde çalışıyorum. Herkesi kozyatağına beklerim.

Son düzenleme:
Merhaba. Kahve fabrikası toplu alımında
Heleph (Guji, Sidamo) - Ethiopia
San Jose Maresol - Honduras kahvelerinin filtre kavrumlarını almıştım. Ama pakette filtre yazmasına rağmen içinden espresso kavrum çıktı. İsteyen olursa filtre kavrum bir kahve ile takas edebiliriz. Pendik Yenişehir mahallesinde oturuyorum.

Kahvefabrikasinin indirim döneminde aldığım kahveler filtre kavrum yerine espresso kavrum geldi. Serif hocam tekrar yolladi onlarda espresso kavrum geldi. Kendisine iade etmek istedim kabul etmedi. Bende espresso tuketecek ekipmanim olmadığı icin siz sevgili forum arkadaşlarlarina vereyim diyorum. Aşağıda kahveleri gorebilirsiniz. Ekim sonu kavrumlu var Kasim ayi ilk gunlerinden de kavrum var. Karşılığında birsey istemiyorum ufak tefek filtre kavrum verirseniz karşılığında en azından el değiştirme gibi olmuş olur. İlk yazanlara verecegim. Toplam 6 paket var 1 tanesi acildi ve 50 gr kahve demlendi.

13BD772D-A315-4082-9B62-F2E5076F1CBD.jpeg

Merhabalar, elimde 500 gram kadar kavrulmamış washed Uganda Bugisu AA kahve var. Kadıköy yakınlarında kavurma makinesi olan birisi ile kavrum karşılığı paylaşabilirim. Bir miktarını dayanamayıp tavada kavurdum, kalanını harcamayayım bu şekilde :)

Iyi bayramlar sevgili dostlar,

perşembe günü yalaşık 1 kg elden taze kavrulmus ve güzel çekirdek kahve alabileceğim, istanbul Anadolu yakasinda yer tavsiyesi olan var midir?

Daha once Şerif beyin umraniyedeki kavurmahanesinden ve espresso perfettonun beykoz civarindaki yerinden almistim.

Persembe aksam ucagim oldugu icin kargo bekleyecek zamanim malesef yok.

Selam herkese bende 1 aydan beri Maltepe Bağlarbaşı mahallesine tasındım iş zamanlarında da Maslak ta oluyorum

Ümraniye-Çekmeköy sınırındayım. Vakum makinası ihtiyaçı veya kahve arkadaşlığına varım :)

Merhabalar. Üsküdar doğancılar da oturuyorum Kadıköy Özel Apple servisinde çalışıyorum Kahve arkadaşlığına varım.

Geri