• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İPTAL EDİLDİ -Ocak 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu mesaj uçacak muhtemelen ama yazmadan geçemeyeceğim;
senenin en çekişmeli anketi. keyifle takip ediyorum.
"Acaba birinci olan firma kabul edecek mi?" stresi yaşadığımız zamanlar oldu. İki firmanın da istekli oluşu ayrı bir keyifli hale getirdi bu yarışı.

Calibre coffee derim kucuk butik bir dukkanimiz var ve kahve serviside yapiyoruz, calibrenin kahvelerini begenmeyen yok acikcasi,

Tabi ki Calibre!!! Evimde sadece Calibre kahvemi demleyip iciyorum. Cogu kahve firmasina gore fiyat performans orani en yuksek kahve benim icin

Bir mesajlı hesapların bu konuya yazmasını engellesek ne kadar tatlı olur aslında. Misal veriyorum 50 mesajdan aşağısı yazamamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri