• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İPTAL EDİLDİ -Ocak 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ay Calibre diyorum. Hızlı ve sağlam bir geri dönüş yaptıklarını düşünüyorum. Geçen hafta Baristatus videosunda yanlış hatırlamıyorsam Probat ile kavurduklarını söylemişlerdi, bu da ilgimi çekti. Seçkileri de güzel.

Ben de Calibre diyorum. Seçilmeseler de alım yapacağım, kahve seçkisi çok iyi gözüküyor, Okan Bey’in kahvelerini özlemiştik

Okan Bey'in kahve demlemeye bakış açısını beğeniyorum. Şampiyona da hoş geldin demiş olmak için Calibre dedim.

calibre

Kerneldeki kahveler merak uyandırıyor. Las lajası bi de burdan denemek isterim

çok güzel seçki yapmış niji. çıksa da çıkmasa da alışveriş yapacağım sanıyorum. reyim nijiye.
ah niji niji leblebiji esprisini de özlemişsinizdir.
Eluna bey Niji diyorsa vardır bir bildiği. Sorgusuz sualsiz oyumu Nijiye basarım.

Calibre diyorum...

Aşağıdaki videoda bir meydan okuma var, toplu alında görelim der gibi hoşuma gitti! 🤣🤣

Şaka şaka ben yeni oluşuma hem destek olmak adına, hemde şampiyonu daha da motive etmek adına böyle bir telaşa girmelerinden yanayım, tabi kahveleri de baya merak ediyorum.

Firma A50 Oy
Firma B33 Oy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri