Başlıktan ve konu mesajından anlaşılacağı üzere ben belirli firmaların agresif bir şekilde instagram üzerinde paylaşım yapılmasını körüklediğini ve bu durumun bende rahatsızlık uyandırdığını dile getirdim. Konu farklı noktalara geldi

. Sanırım ben derdimi anlatamadım. Fikrini belirten arkadaşlara teşekkür ederim. Genel olarak benim dışında rahatsızlık duyan yokmuş bunuda görmüş oldum.
Ben ''Genel olarak benim dışında rahatsızlık duyan yokmuş bunuda görmüş oldum.'' kısmına alındım öncelikle
Nitelikli kahveye Youtube'da
@kahvetrip 'in videolarıyla merak saldırtan sonra Molent g50 aldım, ardından Molent başlığı sayesinde forumu keşfedip forumda kendimi çok geliştirdim. Bu süre zarfında kız arkadaşıma da nitelikli kahve konusunda merak uyandırdığı için
@kahvetrip 'e özelden teşekkür ettim;
@Kahveciningalaksirehberi sayesinde stok çekirdeklerimi vakumlayıp dondurucuya attım; hatta
@kahveanalisti 'nin el değirmeni karşılaştırma videosunu çok olumsuz şekilde
eleştirdim.
@teyyaredenkahve ve
@PepukKahve 'nin yayınlarında da bilmiyorum hatırlarlar mı ancak Nanopresso konusunda yerli ve yabancı videolarda sadece Levent Abinin değindiğini düşündüğüm için basınçsız sepete dönüştürmeyi göstermesi sebebiyle teşekkür ettim. Bu isimler sağ olsun, sadece tadım notları değil, başka konularda da sıkça yardımcı oldular. Ancak 3-4 gün evvel ''ya aslında forumun önemi aşikar, Youtube'daki Kahve Kulubu Akşam Sohbetleri serisinin ilk videolarında ''her akşam yayın açmayalım, hanımlar kızıyor'' derken, konuşacak tartışacak bu kadar konu varken foruma biraz az mı ilgi gösteriyorlar acaba?'' diye düşünüyordum dün geceye kadar...
Ben dün gece
@delisibellikahvenin 'in paylaştığı son videolarda konuklarından birinin üslubuna çok takıldım. Ne yazık ki bu tarz konularda biraz hassasım, özellikle ''Tansel; objektif olmanıza ne dedik, hatta senin eleştirdiğin konulara rağmen sana hediye de gönderdik'' lafını duyduktan sonra videoyu kapattım malesef. İyi niyetle söylenmiş bi sözdü büyük ihtimalle, deneme için gönderilen ürünlerde denemeyi yapana herhangi bi baskı uygulamadıklarını belirtmek istedi firma sahibi ancak dediğim gibi, ben bu konularda biraz hassas olduğum için üslup, ses tonu falan derken ne yazık ki hoşuma gitmedi bu muhabbet.
Ardından Kahve Quartet'in 6.bölümünü izledim, orda da özellikle ''Google'da 3 saniyede bulacağı soruyu soruyor insanlar'' kısmında ekibe hak verdim, malesef araştırmaktan aciz bi toplumuz ancak genel tutumları pek hoşuma gitti diyemem. Bu zamana kadar keyifle izlerken bahsettiğim bu ikinci videoda da üsluba takıldım.
Yaptığınız işlere çok saygı duymakla beraber Instagram'daki algoritma
@kahvetrip 'in de dediği gibi malesef satış odaklı. Youtube'da ise Türk ''Ev Baristalarını'' izledikten sonra anasayfam birden aynı firma sahibinin katoloğuna döndü. Keşke firma sahibi ya da siz bu incelemeleri zamana yaysaydınız. Biriniz ilk izlenim, biriniz 2 ay kullanım sonrası izlenimini paylaşsa bu başlıkta bu kadar tartışma dönmezdi diye düşünüyorum malesef. (Videolarınıza karışmak tabii ki haddime değil, nacizane bi öneri olarak görün lütfen)
Tansel'le ilk defa iletişime geçtim bugün, burda yazdıklarımı polemiği uzatmamak adına başlıkta yazmak yerine kendisine özelden iletmek istemiştim. Sağ olsun eleştirilerimi anlayışlı bi dille karşılayıp başlıkta yazmamın aslında daha iyi olacağını, yorumumu herkesle paylaşmamın daha doğru olduğunu düşündüğünü söyledi ancak dediğim gibi, emek verilerek kurulan bi forumun akla gelen ilk isimleri ve forumun kurucusu arasında tartışma dönünce sonradan gelen bi üye olarak bu tartışmaya girmek pek doğru gelmemişti. Ancak Suat Abinin alıntı yaptığım mesajındaki ''Genel olarak benim dışında rahatsızlık duyan yokmuş bunuda görmüş oldum.'' mesajına ithafen burada da belirtmek istedim düşüncelerimi. Zaten şu an başlığa konulan oylama kısmında da her 3 kişiden biri bu bahsettiğimiz durumdan rahatsız. Polemiğe girmemek için benim gibi sadece oyunu kullanıp başlığı takip edenler vardır diye düşünüyorum. #youwillneverwalkaloneNoDRaC