• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

IMS & EB LAB Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
Merhaba @Globally , Lelit Bianca'mı teslim aldım, yardımlarınız ve sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim.

Ama 18-21 gr'lık sepetim IMS markalı olmasına rağmen bir deliği kapalı...

Bu sorunla ilgili nasıl bir aksiyon alsak?

Şimdiden teşekkürler. :)
20211106_222339.jpg

Bence 6 delik yüzünden puckta o izler oluyor

IMS Shower Screen

Stok Shower Screen

Akışta kesinlikle belirgin bir akıcılık ve daha az kesinti oldu. Bardakta daha iyi bir espresso aldım açıkçası. Evet yine çukurlar oluştu ama bence 6 delik hızla akınca istediğiniz shower screen takın hafif çukurlar olmaması zor çünkü o 6 bölgede akış çok yoğun

Emeğinize sağlık..

18-20 gr nanoquartz ile e61 nanoquartz shower screen de stoklarda yok onlar da gelecek mi acaba ?

Merhabalar, IMS AeroPress screenleri mokapotta deneyen oldu mu acaba? Malum kağıt filtre kullanımı ile moka pot iç basıncı ve ekstraksyon süresini nazikçe arttırıp daha verimli çıktılar alınabiliyor. Fakat metal bir screen ilgimi fazlasıyla çekti.

Geri