Johnnybravo
Barista
- İsim
- Batuhan
Hocam yalan olmasın Mercedesi bende tercih ederimTahmin edeyim, aynı motoru kullanan mercedes c200 ile reno arasında kalsan, mercedesi tercih ederdin değil mi![]()
Hocam yalan olmasın Mercedesi bende tercih ederimTahmin edeyim, aynı motoru kullanan mercedes c200 ile reno arasında kalsan, mercedesi tercih ederdin değil mi![]()
Rektifiye istemeyen motoru olanı alırımTahmin edeyim, aynı motoru kullanan mercedes c200 ile reno arasında kalsan, mercedesi tercih ederdin değil mi![]()
Birebir aynı diye biliyorum.Rektifiye istemeyen motoru olanı alırım, K4 - JMax birebir aynı mı bıçak olarak
Paran varsa tabi tercih edersin.Hocam yalan olmasın Mercedesi bende tercih ederim
Hocam faşizme karşı honda hayat ondaBirebir aynı diye biliyorum.
Tek farkları klik başına düşen mikron. O da burr ile alakalı değil.
İkiside 48mm, konik, titanyum kaplama burr
Paran varsa tabi tercih edersin.
Konudan bağımsız; Kimiside reno motoruna bineceksem neden mercedes alayım der
Konudan bağım(lı)sız çünkü bunu söyleyenler mercedes faşistleri genelde. Yoksa motor gayette yakışıklı.
ucuz yollu 1zpresso işte. @zebercet in k4ü ile denemelerim oldu keza c3 ve c2 ile de. öğütüm aralığı, parçacık dağılımı ve tutarlılık olarak k4 hepsinden iyiydi. Deneme fırsatın olursa söylersin eksiklerini beraber güleriz.
Benim Kingrinder'a kanım ısınmıstı, şu kaplama mevzusu süphe ettirdi, teflon tava almışım eve, tahta kaşıkla karıştırırken çizilmiş gibi çünkü taş da öğütülmedi o degirmende, yenisini yollamışlar tabi de onu bilmiyoruz belki onda da aynıdır, sağlık boyutu da var işin, modele özgü ya da o degirmene özgü mü bilmiyorum, ilerlememiş çizik ama baska kullanan varsa yazsın, redditte, yabancı forumlarda falan aynı problemi yaşayan var mı bakmadım bıçaklar birebir aynıysa 1zpressoda da olurdu Jmax alıp kullanan varsa da yazsın, Kingrinder alcak olan varsa da bence K6 alsın Aliexpresste ikisi arası fark 255 tl.ucuz yollu 1zpresso işte. @zebercet in k4ü ile denemelerim oldu keza c3 ve c2 ile de. öğütüm aralığı, parçacık dağılımı ve tutarlılık olarak k4 hepsinden iyiydi. Deneme fırsatın olursa söylersin eksiklerini beraber güleriz.
Bu arada kendi adıma konuşursam bir K-pro kullanıcısı olarak bu saatten sonra (espressoyla uğraşmayan biri olarak) para veremeyi düşündüğüm 2 değirmen var;
-1zpresso zp6
-fellow ode gen2
Birebir aynı diye biliyorum.
Tek farkları klik başına düşen mikron. O da burr ile alakalı değil.
İkiside 48mm, konik, titanyum kaplama burr
Paran varsa tabi tercih edersin.
Konudan bağımsız; Kimiside reno motoruna bineceksem neden mercedes alayım der
Konudan bağım(lı)sız çünkü bunu söyleyenler mercedes faşistleri genelde. Yoksa motor gayette yakışıklı.
dost yarım yağlı yoğurdu bir ara sek üretiyordu, o iyiydi bakMacrocenter poşetinin içindeki dost yoğurttan farkı yok.
Macrocenter poşetinin içindeki dost yoğurttan farkı yok.
Oltaya bi faşist düştümercedes faşistleri
Faşist damgası üzerimde biraz eğreti duracak ama olsunOltaya bi faşist düştü
Peki Ece hanım, mercedesin renodan aldıkları dizel motorlarda, sadece motor bloğunu ve üst kapağını kullanıp, yazılıma kadar komple değiştirdiklerini biliyor musun? Temelde reno motoru ama mercedes mühendislerinin elinden geçmiş. Deli gibi modifiye edilmiş.
Mesela küçük bir örnek, renodan aldıkları motorun, pistonlarını çelikle değiştiriyorlar. Bu performansı düşürüyor ama mercedes 1milyon kilometre peşinde.
Yoksa konu sahibini, değirmen arayan arkadaşı buldun mu üstad? Ben en son kahvelernette x - lite mı yoksa x - pro mu diye başka bir konu açtığını gördüm. Böylece bu konuda daha önce açılmış diğer konular gibi atıl oldu.
1.33 lük yeni motorlarını renoyla beraber ürettiler. Üretiyorlar, üretmekteler, üretecekler. Ve bu olay ne reno markasını yüceltir ne de mercedes markasını aşağıya çeker. Seni bilmiyorum ama c - e serisine bindiğinde konfordan ve performanstan yana herhangi bir problem yaşadın mı?2019 sonrası Renault motor kullanmayı bıraktılar diye hatırlıyorum.
K6’nın bıçaklarının seasoningini (Türkçesi nedir bilemedim) sancılı bulduğumu söyleyebilirim. Mart ayında ilk kullanmaya başladığım vakit toz çıkarmaya yatkın natural çekirdeklerde 100 klikte, yıkanmış çekirdeklerde 90 klikte 3 dk civarı demleme süreleri görüyordum.Kingrinder çok toz üretiyormuş önermem, bir şey daha aklıma geldi @zebercet aldıydı titanyum kaplamaydı herhalde iki sürtmede titanı gitti yumu kaldı, sonra amazondan kaldırdılar falan filan, hatalı üretimse bilemem ama ciddi bir hata bence kaplamanın sıyrılması
Sedan C serisi kullanmadımSeni bilmiyorum ama c - e serisine bindiğinde konfordan ve performanstan yana herhangi bir problem yaşadın mı?
rolls royce ve kingrinder'ın anlaşma yaptığı söyleniyor.Sedan C serisi kullanmadım
Ancak premium aracın içinden premium olmayan motor çıkması bana tuhaf geliyor. İstediği kadar f/p olsun en azından ben tercih etmem.