• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İkinci el piyasası ne kadar olmalı?

Sıfırı kadar temiz 1-2 yıllık bir ürünün ikinci el fiyatı sıfırının ne kadarı olmalı?

• %0-50

• %50-60

• %60-70

• %70-80

• %80-90

• %90-100

• %120 (sarı siteden selamlar)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Adam "bunlar benim fiyatlarım" diye yazmış zaten. Müzakereye açık olmadığını da ilk cevaplarından anladık, uzatılmasında bir fayda olmadı.
Ben de "satıcıyı eleştirmiyorum, bilmeyen arkadaşlar olabilir" diye yorum yapmıştım zaten. Tamamen ilan sahibi uzattı konuyu. Siz yorum yapıp uzatmayın ben de bu paraya satacağım diye bir şeyi kabul edemiyorum ben kusura bakmayın.

Ben de "satıcıyı eleştirmiyorum, bilmeyen arkadaşlar olabilir" diye yorum yapmıştım zaten. Tamamen ilan sahibi uzattı konuyu. Siz yorum yapıp uzatmayın ben de bu paraya satacağım diye bir şeyi kabul edemiyorum ben kusura bakmayın.
Estağfirullah. Bu yorumlar devam ettikçe saçma sapan ilan gündemde kalıyor, problem bu.

Fiyatlara karışamasak da yapılan yorum ve cevaplara müdahale edilebilmeli(yönetim)

Forum yönetimi söz konusu başlıkta ağır çuvallamış. Kişisel bir itham, hakaret vb olmadığı sürece isteyen fiyatlar ve ürünler hakkında yorum yapabilir. Hayırlı satışlar yazsam da silecek misiniz? Kıstas ne?
Ayrıca ürünleri nezaket kuralları dahilinde eleştirenlere de konu sahibi toksik, uzayın gibi hakaret içeren ifadeler kullanmıştı, ceza alması gereken üye taltif edilmiş.
Yapılan ayıp.
Olayı hiç takip etmedim ama belli ki yönetimden yine yersiz bir sansür gelmiş gibi

Kullanıcı eski ilanın içeriğini kendi silip, yeni bir ilan açmış, yönetim tarafından silinse eski ilan komple silinirdi diye düşünüyorum.

Beğenmedin mi ilanı görmezden gel.

Sizi rahatız ediyorsa ilanın gündemde kalması, bunu siz uygulayabilirsiniz.

Adam "bunlar benim fiyatlarım" diye yazmış zaten. Müzakereye açık olmadığını da ilk cevaplarından anladık, uzatılmasında bir fayda olmadı.
Müzakereye açıkmış demek ki, yeni ilanda fiyatlar aşağı yönde revize edilmiş.

Satış ilanlarına yapılan yorumlara, hakaret olmadığı sürece, yönetim neden müdahale etsin? Satış ilanlarına yapılan yorumlar sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor gerçekten anlamıyorum.

Sahip olmak istediğimiz ekipmanlar, istediğimiz fiyatlardan listelenmeyince daha kolay satılması, alınması adına önerilerde bulunabilir, elbette pazarlık da edebiliriz. Bunlara moderatör karışmamalı. Ama marka ya da kişilik haklarına saldırı söz konusu olduğunda elbette müdahale edilebilir hatta edilmelidir.
Herkes sahip olduğu ekipmanı dilediği fiyattan listeleyebilir, sizler ilandaki ürünle ilgilenmediğiniz halde yeni forum üyelerinin zarar görmesini istemiyorsanız altına ulaşılabilir ürünün sıfır fiyatına yönlendiren bir link de paylaşabilirsiniz. Bu da kurallar dahilinde ve belki ürün sahibinin fiyatını güncellemesi sayesinde satışını kolaylaştıran bir hareket olacaktır.

İlgili kişinin başlığını kontrol ettim, herhangi bir soruna rastlamadım. "Fiyat niye böyle?", "Bu hasar biraz fazla değil mi?" vb. yazılara müdahele etmem ama anlamlı olmadığını düşündüğümü belirtmeliyim. En fazla özelden müzakere edilebilecek şeyler bence.

Kullanıcı eski ilanın içeriğini kendi silip, yeni bir ilan açmış, yönetim tarafından silinse eski ilan komple silinirdi diye düşünüyorum.

Sizi rahatız ediyorsa ilanın gündemde kalması, bunu siz uygulayabilirsiniz.

Müzakereye açıkmış demek ki, yeni ilanda fiyatlar aşağı yönde revize edilmiş.

Satış ilanlarına yapılan yorumlara, hakaret olmadığı sürece, yönetim neden müdahale etsin? Satış ilanlarına yapılan yorumlar sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor gerçekten anlamıyorum.
Arkadaşlar her tartışmada yönetim yanlısı/karşıtı aramayalım. Ben eski tartışmaları bilmem. Günlerdir bir satış ilanı ve ona yapılan yorumlar tartışılıyorken, bu ilanı ve yazılanları görmekten sıkıldığımı ifade ettim. Bazı arkadaşlar bunun bir yönetim zafiyeti olabileceği fikrine sahip olsa da ben sadece yönetimin saygısız yorumlara müdahale etmesi gerektiği tarafındayım.

Mevcut satıcının müzakere tarzı size göre ise (verdiği cevaplar ile) tedbir almadan devam edebilirsiniz elbette.

Tekrar ediyorum kronik problemlerinize taraf değilim ama alım/satım bölümünde uzun zamandır devam eden fiyat/tepki rahatsızlığına bir çözüm bulmak gerekiyor.

Geri