• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose T64 Gen2 RPM ayarlı değirmen

Malzeme kalitesi beklediğimden çok daha iyi. Rpm ayarının bu kadar etkili bir özellik olmasını beklemiyodum düşük rpmde çekince espressoda asidite baya patlıyor. Ayar mekanizması temizliği kullanımı her şeyiyle çok kolay. Bence tam bir fiyat performans değirmeni şu an. Farklı şekillerde denedikçe daha çok güncelleme de yaparım.

Malzeme kalitesi beklediğimden çok daha iyi. Rpm ayarının bu kadar etkili bir özellik olmasını beklemiyodum düşük rpmde çekince espressoda asidite baya patlıyor. Ayar mekanizması temizliği kullanımı her şeyiyle çok kolay. Bence tam bir fiyat performans değirmeni şu an. Farklı şekillerde denedikçe daha çok güncelleme de yaparım.
Selamlar, espressoda ince ayar yapılabiliyor mu? Pour over için deneme şansınız oldu mu?

Önce 1k alışveriş mi yapmak gerekiyor anlamadım bir değirmen alacağım üç gündür indirim denklemini çözmeye çalışıyorum. 1k alışveriş yapınca üründe indirim kodu hariç 1k daha mı indirim oluyor? 1k indirim almak için ihtiyaç yokken 1k harcama mı yapmalıyız?

Önce 1k alışveriş mi yapmak gerekiyor anlamadım bir değirmen alacağım üç gündür indirim denklemini çözmeye çalışıyorum
Firma hesabı nedense diğer forumda aktif burda uzun zamandır girmemiş ilgilenmiyorlar burası ile🤔
Harcadıkca kazan kurgusu var 1000 TL harcama yapınca 15k alt limitli 1k çek veriyor ayrıca kahvekulubunet kodu var onula birleştirilmesi için firmaya yazıyorsunuz size ayrı özel kod tanımlıyor.

Dümdüz kod verilse o kodu yazıp bu dolambaçlara girmeden alsak daha mı kötü? Yarın gidip elden alacağım hesabımdan da bu işlemleri onlara yaptırırım ben beceremedim hdjdjd

Dümdüz kod verilse o kodu yazıp bu dolambaçlara girmeden alsak daha mı kötü? Yarın gidip elden alacağım hesabımdan da bu işlemleri onlara yaptırırım ben beceremedim hdjdjd
O zaman direk kahvekulubunet kodunu girip 19226₺ alın Keşke direk verseler bende almak istiyorum ama ayrıca 1k alışveriş şuan yapmak istemiyorum.

160 TL kargo ücreti çıktı vazgeçtim. Şaka bir yana ilerleyen zamanlarda bir set kurmak istiyordum gözümün gördüğü güzel cihazlardan bir tanesi. V60 tarzında veya Türk kahvesi için alıp deneyen oldu mu? Performansı merak ediyorum.

Bu değirmen ile ilgili kayda değer en çok tartışmanın yapıldı yer: http://coffeetime.freeflarum.
Bu değirmen için internette kullanıcı yorumlarına erişmek gerçekten zor
Linke kısaca göz attım fakat bu inceleme gen1'e ait olmalı.
Başlığın bahsettiği ise bu öğütücünün gen2 versiyonu. Ufak da olsa bazı farklar var diye belirtmek istedim. Farkları ise aşağıdaki videoda Levent Bey ve ürünün distributoru tarafından açıklanmış:
Instagram Link

Bu değirmeni aldım ancak ilk değirmenim olduğu için size faydalı olabilir miyim bilmiyorum ben gayet memnunum öğütüm homojen görünüyor espresso için 11-12 click ayarında 19gr kahvede 38 gr çıktıyı 12 bar basınçla 25 saniyede aldım.
35 click civarı bir kere mokapotta, 50 55 arası birkere v60 denemem oldu. 90 click ayarı var ve 0 dan geriye 15 click civarı dönüyor. Ancak onu deneme cesaretim olmadı. Muhtemelen türk kahvesi içinde cold brew içinde yeterli bir makinedir. Ssp uyumlu. Başka sorularınız varsa yanıtlayabilirim ama dediğim gibi daha taze bir baristayım :)

160 TL kargo ücreti çıktı vazgeçtim. Şaka bir yana ilerleyen zamanlarda bir set kurmak istiyordum gözümün gördüğü güzel cihazlardan bir tanesi. V60 tarzında veya Türk kahvesi için alıp deneyen oldu mu? Performansı merak ediyorum.
Hocam bence cafe gibi bir yoğunluk yoksa ya da her gün büyük miktarlarda demlemeler yapılmıyorsa filtre demleme için her zaman el değirmeni tercih edilmeli.

Bu değirmeni aldım ancak ilk değirmenim olduğu için size faydalı olabilir miyim bilmiyorum ben gayet memnunum öğütüm homojen görünüyor espresso için 11-12 click ayarında 19gr kahvede 38 gr çıktıyı 12 bar basınçla 25 saniyede aldım.
35 click civarı bir kere mokapotta, 50 55 arası birkere v60 denemem oldu. 90 click ayarı var ve 0 dan geriye 15 click civarı dönüyor. Ancak onu deneme cesaretim olmadı. Muhtemelen türk kahvesi içinde cold brew içinde yeterli bir makinedir. Ssp uyumlu. Başka sorularınız varsa yanıtlayabilirim ama dediğim gibi daha taze bir baristayım :)
@poyraz @DarkCoffee @gergingörünüşlüadam
Aranan kan bulundu

Sizin hesaptan zincire başlayabiliriz :D

Geri