• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose Adora PID Dual Boiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, size ilgili bir video ileteyim. Köpürtme işi çok zordur, zaman ister:

Evet onunla yapıyorum. Yarısına kadar dolduruyorum hatta dün arkadaşın attığı videoyu izleyip denedim ama malesef yine olmadı.Siz bir video çeker misiniz rica etsem?
ben y.dışına taşınma arefesinde olduğumdan dolayı makineyi kutulayıp satış için kaldırdım maaelesef, yoksa çekerdim. Sizin makinede buhar upgrade'i var değil mi?

Selam arkadaşlar,

Açtığım konudan görmüşsünüzdür Adora PID espresso makinamı Gelburaya yükseltme kiti için göndermiştim, biraz sorunlu bir süreç sonunda, sorunlar çözüldü halloldu. Detaylı bir inceleme yapmadım ama ilk izlenimlerimi sizle paylaşmak istedim. Alır almaz 2-3 shot (deneme shotları ile 5-6 shot) espresso aldım.

👍Yapılan yükseltme espresso performansını çok iyi hale gelmiş diyebilirim. 9 bar ı görmek için kahvenin öğütüm derecesini ayarlamak çok kolay oluyor. Hiç bugune kadar görmediğim kadar yoğun kremalar elde eder oldum aynı çekirdeklerden.
👎Ancak buhar çubuğu halen (buhar çubuğu için yapılan v2 güncellemesini de almış durumda) yeterli değil. Sıcak sütlü içecekler hazırlanır ancak, microfoam bir süt beklememek lazım. Ya da ben beceremiyorum onlarca latte art videosu izlememe rağmen.
🤌 Overall'da çok iyi bir espresso ve sulu türevleri sevenler için bir makina yeni hali ile. Sütlü kahve seven misafirlere de eğer kahveden anlamıyorlarsa ittirilecek seviyede sütlü kahveler de yapabilir bence.

Merhabalar Arkadaşlar Adora Gen2 ürünlerimizi taşıyan gemi 30 nisanda varış yapıyor gözükmekte. Ama her ihtimale karşı 1 hafta gemi gecikmesi ve gümrüklerde işlemleri baz alarak Mayıs sonu şeklinde ön siparişe açma kararı verdik ve özel fırsat fiyattan satışta olacak. Stoklara erken girerse kampanya sona erecektir bilginize.

Önemli özellikler ekledik ve daha kullanıcı dostu hale geldi.
öne çıkan özellikler
* Eskisine göre 2 kat buhar kazanı
* Dışarıda konumlandırılan OPV ayarı
* Ayarlanabilir değiştirebilir ön demleme fonksiyonları
* Demleme basıncını takip için Manometre
* Buhar sıcaklığını ekrandan değiştirebilme özelliği

idose-adora-yeni-gen2.jpg

Merhabalar Arkadaşlar Adora Gen2 ürünlerimizi taşıyan gemi 30 nisanda varış yapıyor gözükmekte. Ama her ihtimale karşı 1 hafta gemi gecikmesi ve gümrüklerde işlemleri baz alarak Mayıs sonu şeklinde ön siparişe açma kararı verdik ve özel fırsat fiyattan satışta olacak. Stoklara erken girerse kampanya sona erecektir bilginize.

öne çıkan özellikler

Ekli dosyayı görüntüle 38415
Yeni özellikler çok güzel gözüküyor emeğinize sağlık. Gen1 olan makinelerimize bu güncellemeri makul bir fiyata yaptırabilmemizi sağlayacak mısınız acaba? Şu an sitenizde yalnızca Manometre ve opv valf eklentisi gözüküyor. Sadece bu eklentiyi yaptırsak bile gen1 makine + 6500 tl gen2’nin şu anki fiyatını geçiyor. Özellikle buhar kazanı büyütülmesi çok önemli duruyor. Teşekkürler şimdiden.

Yeni özellikler çok güzel gözüküyor emeğinize sağlık. Gen1 olan makinelerimize bu güncellemeri makul bir fiyata yaptırabilmemizi sağlayacak mısınız acaba? Şu an sitenizde yalnızca Manometre ve opv valf eklentisi gözüküyor. Sadece bu eklentiyi yaptırsak bile gen1 makine + 6500 tl gen2’nin şu anki fiyatını geçiyor. Özellikle buhar kazanı büyütülmesi çok önemli duruyor. Teşekkürler şimdiden.
Selam, gen2 için cihazlara kazan ve dışarıda opv diğer iyileştirmeler fabrikada üretimde eklendi. Fiziksel olarak v1 cihazlara eklenmesi maalesef olmuyor. Bu fiyat fırsat fiyat olarak bekleyenler için yapıldı. Ön sipariş bitince fiyatı %20-30 artacaktır. Bu modelin geliştirmesi 1 yıl sürdü o yüzden v1 daha getirmedik

Upgrade kitini daha indirimli bir fiyata çekeceğiz ama kazan ve ekran modları olmayacaktır

öne çıkan özellikler

Ürünü yabancı formlarda inceleyen birileri var mı acaba?

öne çıkan özellikler

Merhaba @Globally

Yeni gelecek olan ürün aşağıdaki ürünler aynı mı?

Kör tapa ile 9 bar'a ayar yaptığımda kahve ile 8 barda demlendi.
Sonra yine kör tapa ile 10bar'a ayar yaptım bu sefer kahvede 9 bar oldu.
Sayın OPV uzmanları, nedir olması gereken?

Cevap basit aslında. Akmadığında 10 barlık basınç verecek şekilde ayarladınız. 10 barı görmeniz için akmıyor olması lazım. Akıyor olduğunda da 10 barı göremezsiniz. Hızlı akarsa 6-8, çok hızlı akarsa 4-5 bile görebilirsiniz. Normaldir.

Cevap basit aslında. Akmadığında 10 barlık basınç verecek şekilde ayarladınız. 10 barı görmeniz için akmıyor olması lazım. Akıyor olduğunda da 10 barı göremezsiniz. Hızlı akarsa 6-8, çok hızlı akarsa 4-5 bile görebilirsiniz. Normaldir.
9bar gördüğüm demleme çok uzun sürdü 50sn civarıydı. Öğütümü kalınlaştırsam basınç düşecek. O zaman hem kalına gitmem hem de opv yi açmam lazım diye anlıyorum.
Tabi makinenin kurcalamadığım ön demleme gibi özellikleri var onlardan da kaynaklanıyor olabilir uzun sürmesi. Gerçi uzun sürse de fincan güzeldi.

9bar gördüğüm demleme çok uzun sürdü 50sn civarıydı. Öğütümü kalınlaştırsam basınç düşecek. O zaman hem kalına gitmem hem de opv yi açmam lazım diye anlıyorum.
Tabi makinenin kurcalamadığım ön demleme gibi özellikleri var onlardan da kaynaklanıyor olabilir uzun sürmesi. Gerçi uzun sürse de fincan güzeldi.
aynı durumu mara x de yaşıyorum ne yapılması gerektiğini bende merak ediyorum. doğru akışta 9 barı sabitlemenin bir püf noktası olmalı

Aynı parametrelerle flow controlden akışı hizlandirmayi denediniz mi? Yine aynı maksimum basınç olan 9 barı verecek ama daha hızlı akıs olacak mantıken

Geri