• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İçilen günlük kahve sayısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mykahve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İçmedikçe de düşüyor. Alkolde de aynı mevzu. Artık 2 birada havlu atıyorum...
hahahahhahahahahahhahahah can evimden vurdun beni. Eskiden evde bir şişe votka tekila vs devirir çıkar dışarıda bir şişe daha devirirdim. Şimdi ikinci birayı bitiremiyorum :)

Ordu'da hava o kadar nemli ve sıcak gidiyor ki kahve demlemek istesem de yapamıyorum. O yüzden canım istedikçe cold brew yapmaya çalışıyorum 😄

Ordu'da hava o kadar nemli ve sıcak gidiyor ki kahve demlemek istesem de yapamıyorum. O yüzden canım istedikçe cold brew yapmaya çalışıyorum 😄
Haklısınız cold brew iyi gidiyor ama onun da demlenme süresi uzun geliyor bana. Yedekli çalışmak lazım.

Onun yerine iced americano denemesine girişiceğim, ama espressoyu yapınca onun da soğumasını beklemek zor geliyor.Dayanamayıp sıcakken içiyorum.

Sabahları kahvaltıdan önce v60 ya da Origami demleyeyip içme alışkanlığım inanılmaz derece saplantı haline geldi bende 😏 Beynimden bir türlü kahvaltı sonrası ağzında kalan taddan ötürü kahveden birşey anlamayacaksın sonra eleştireceksin kavurucuyu yumurta , peynir , zeytin notası alıyorum rezalet diye yapma diyorum kendime. Belki doğru konu değil ama içimi dökmek istedim önerilere açığım 😃

Saatleri değişiyor ama 1 double espresso ve bir flatwhite kesin içiyorum. Bazen üzerine çıktığım da oluyor.

Ben gunde en az 4 espresso (20gr double) 2 yada 3 filtre tuketiyorum. Fazlasi da oluyor nadir olarak. Gunluk olarak hic bir sikinti yasamiyorum. Ama bunun yaninda vitamin almayip biraz da alkole yuklendigimde kullaklarimda tikanma, basinc ve duyamama basliyor. Doktorum asiri kafeinden oldugunu soyledi. Oldugu zaman da 1 haftaya yakin kaliyor. 1 hafta ilac icip reset atiyorum kendime😁

5x20 gram kahveye kadar sıkıntı yok. Üsütüne çıkmaya başlayınca titreme yavaştan başlıyor.

İzmir festivalinde, nitro brewler, filtre kahveler, iced americanolar, espressolar gırla gidince en son kendimi trenden hızlı koşamayacağıma inandırmaya çalışıyordum.

Genelde 3x13 39gr
Bazen +13
Çok Nadiren bir +13 daha.

Dışarıda ekstradan espresso, cold brew vb içtiysem hesabını yapmak biraz zorlaşıyor.

Sevgili günlük. Son zamanlarda bu binarydeki sıfırlarım çoğalmaya başladı.

Kahve yapmadan önce "kahveyi gerçekten canım istiyor mu yoksa aslında günlük bir rutinin mi peşindeyim?" diye soruyorum kendime ve kahve yapmadan çıkıyorum evden.

Markete soda almaya gidiyorum. Sade, Beypazarı. Sahi, ne zamandan beri hür irademle sade soda içmeye başladım ben? "Meyveli şeker içeriyor, böylesi daha sağlıklı" diye kandırıveriyorum kendimi.

Raftaki çikolata gofretlere göz atıyorum. Hiçbirini canım istemiyor. Hayattan koptum galiba. Neyse ki kasada yeterince sıra beklediğim takdirde Brüksel lezzet ödüllü çikolata ile bakışmamız beni tekrar hayata bağlıyor.

Bende de üşenme başladı.
Bırakın V60'ı falan, espresso sepetini doldurmak bile zor geliyor.
Makinenin filtre kısmına hazır filtre kahveleri atıp içiyorum.:coffee:
Değirmen alacaktım ondan da vazgeçtim, öğütmek zor geliyor.:)
Çok tembelleştim çokkk.

Geri