• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hurdalık

Aranızı aşağıda ki ekipman ile katılmam mümkün mü?

100tl ye bimden almıştım. Ucuza aldım diye seviniyordum. Toplamda 6 kez kullanmışımdır. Düştü ve kırıldı.

Fincan başı 16TL lik maliyeti ile şimdiye kadar aldığım en pahalı ekipman oldu. :ROFLMAO:

IMG_1464.JPG

Yazılımdan ve website tasarımından anlamıyorum malesef ancak bu başlığa girdiğimizde fon müziği olarak bu link arkada çalmalı...

Ekli dosyayı görüntüle 5051

Daha ne kadar olmuştu ki senle tanışalı..100 demleme bile olmamıştır belki.. Erken gazi oldun dostum,elimden kayıp gittiğinde içimde oluşan hissi çok nadir yaşamıştım ömrümde. Yerinde cam ya da seramik olsaydı ardından dua okuyor olurdum.

Ben nazar değer diye bu konuya girmemeye çalışıyorum ama senin ismini görünce bi merak ettim. Neyse ki harioymuş. Aman değirmene, ketıla bi şey olmasın da...

Bu arada hario ile 100 demleme olmadı mı? Ben 3-4 paket 100lü hario filtresi bitirdim bile. Üstüne yeni aldıklarım vs. derken... Bence senin de 100 ü çoktan geçmiştir. Değirmeni aynı zamanlarda aldık diye hatırlıyorum.

Ben nazar değer diye bu konuya girmemeye çalışıyorum ama senin ismini görünce bi merak ettim. Neyse ki harioymuş. Aman değirmene, ketıla bi şey olmasın da...

Bu arada hario ile 100 demleme olmadı mı? Ben 3-4 paket 100lü hario filtresi bitirdim bile. Üstüne yeni aldıklarım vs. derken... Bence senin de 100 ü çoktan geçmiştir. Değirmeni aynı zamanlarda aldık diye hatırlıyorum.
Bundan sonra azami dikkat edeceğim,değirmeni felan uyurken yanıma alırım. İşlevini yitirmedi V60 ama bayağı üzüldüm,duygusal bir bağ oluştu sanırım aramızda..

İlk filtrem olan Hario 100'lü bitmeden Cafec filtre geldi,onları bitiremedim. Belki olmuştur 100 demleme,belki olmamıştır. 300-400 demleme yapmak için günde 4 fincan felan içmek lazım sanırım,ne cep dayanır,ne mide,ne vakit yeter... Hızlı yaşıyoruz hayatı,şahsen ben kahve demlemeye ayırdığım vakti az buluyorum,arttırmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 5051

Daha ne kadar olmuştu ki senle tanışalı..100 demleme bile olmamıştır belki.. Erken gazi oldun dostum,elimden kayıp gittiğinde içimde oluşan hissi çok nadir yaşamıştım ömrümde. Yerinde cam ya da seramik olsaydı ardından dua okuyor olurdum.
Gövdede çatlama yoksa devam 🤟 cam da düştü, şansıma bir şey olmadı :)

Geçmiş olsun, artık aromalar daha net gelecek!

20200929_093946.jpg

Aynı demleme öncesi iki kere elimden düşürüp havada tuttuğum lillydripi üçüncü düşürüşümde yakalayamadım. Her düşürüşümde amann dedik.. Halıya düşecek lilydrip ayağıma değip fayansa uçtu. Kırıldığında eşimle birbirimize bakakaldık. Bir şey böyle bağıra bağıra kırılamazdı. Normalde el göz koordinasyonu iyi biriyimdir. O gün onun kırılması gerekiyormuş demek ki

Son düzenleme:
Bundan sonra azami dikkat edeceğim,değirmeni felan uyurken yanıma alırım. İşlevini yitirmedi V60 ama bayağı üzüldüm,duygusal bir bağ oluştu sanırım aramızda..

İlk filtrem olan Hario 100'lü bitmeden Cafec filtre geldi,onları bitiremedim. Belki olmuştur 100 demleme,belki olmamıştır. 300-400 demleme yapmak için günde 4 fincan felan içmek lazım sanırım,ne cep dayanır,ne mide,ne vakit yeter... Hızlı yaşıyoruz hayatı,şahsen ben kahve demlemeye ayırdığım vakti az buluyorum,arttırmaya çalışıyorum.

Vaktim çok, mide dayanıyor, cep zorlanıyor. Hesapladım şu ana kadar 7.5 kilo kahve içmişim 5 ay gibi bir sürede. Stokta olanları değil sadece içtiklerimi hesaba katıyorum...

Vaktim çok, mide dayanıyor, cep zorlanıyor. Hesapladım şu ana kadar 7.5 kilo kahve içmişim 5 ay gibi bir sürede. Stokta olanları değil sadece içtiklerimi hesaba katıyorum...
Benim tölerans yukseldi.Bu aralar yogun oldugumdan 30 gr demlemeye başladım.Sanalbaharat yolu gozukuyor bana da.Geçen gün 30 gr uganda yapıp diktim kafaya.Beynimde nöron falan kalmadı

Benim tölerans yukseldi.Bu aralar yogun oldugumdan 30 gr demlemeye başladım.Sanalbaharat yolu gozukuyor bana da.Geçen gün 30 gr uganda yapıp diktim kafaya.Beynimde nöron falan kalmadı

Kafein toleransını 7-10 gün hiç kafein almadan sıfırlaya bilirsiniz.

Geri