BeanEngineer
Barista
Amazonda çok şekil kettlelara denk geliyorum ama nasıl Allah bilir
Fellow EKG Pro yeni girdi herhalde piyasaya ama fiyatı üzücü.Yari fiyatından azına Timemore Fish Pour Pro almıştım Aliexpress'ten,vergi kargo dahilYeni kettle'a geçmem gerekebilir önümüzdeki günlerde, bakınırken denk geldim ben de buna.
Aynı adresten aynı kettle'ı kullanıyoruz, memnunumFellow EKG Pro yeni girdi herhalde piyasaya ama fiyatı üzücü.Yari fiyatından azına Timemore Fish Pour Pro almıştım Aliexpress'ten,vergi kargo dahil![]()
Memnun olmanıza sevindim,ben de çok memnunum açıkcasiAynı adresten aynı kettle'ı kullanıyoruz, memnunum![]()
Rica etsem deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz çok kısa? Ben de yeni sipariş verdim aynı ürünü aliexpress üzerinden ama çok detaylı bir inceleme mevcut değilMemnun olmanıza sevindim,ben de çok memnunum açıkcasiHario buono ya tav oluyordum Hoffman çok övmüştü ama çıkar çıkmaz çok uyguna gelmişti Fish Pro.
Aynen bende uygun almıştımMemnun olmanıza sevindim,ben de çok memnunum açıkcasiHario buono ya tav oluyordum Hoffman çok övmüştü ama çıkar çıkmaz çok uyguna gelmişti Fish Pro.
Ergonomi bence keyifli olmuş. Önceki modele göre su akışı daha fazla, ama iyi bir kontrolle çok düşük debilerde döküşler de kolaylıkla yapılıyor. Akışı yükselttikçe dikey döküş bir miktar bozuluyor. Fişinin çıkarılabilir olması, dokunmatik kontrole ilave tuşlar, hold gibi özellikler kullanımı daha keyifli hale getirmiş. Malzeme kalitesi iyi.Rica etsem deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz çok kısa? Ben de yeni sipariş verdim aynı ürünü aliexpress üzerinden ama çok detaylı bir inceleme mevcut değil![]()
Teşekkür ederim. Evet dikkat ederek sağ seçimi yaptım. Soket durumunu okumuştum. Ürün yola çıktığında bir adet uyumlu sipariş vereceğim.Ergonomi bence keyifli olmuş. Önceki modele göre su akışı daha fazla, ama iyi bir kontrolle çok düşük debilerde döküşler de kolaylıkla yapılıyor. Akışı yükselttikçe dikey döküş bir miktar bozuluyor. Fişinin çıkarılabilir olması, dokunmatik kontrole ilave tuşlar, hold gibi özellikler kullanımı daha keyifli hale getirmiş. Malzeme kalitesi iyi.
Ben dönüştürücü fişle kullanıyorum muhtemelen size de 3 soketli fişle gelecektir. Sağ ve sol el seçimine dikkat edin siparişte.
Hayırlı olsun güzel ürün. Maliyet ne çıktı toplamTeşekkür ederim. Evet dikkat ederek sağ seçimi yaptım. Soket durumunu okumuştum. Ürün yola çıktığında bir adet uyumlu sipariş vereceğim.
Şöyle ki tutma kısmı diğer model kadar estetik değil ama inanılmaz ergonomik.Cok rahat hissettiriyor.Derece ayar dokunmatik kısmı çok pratik.Suyu hızlı bir şekilde ayarlanan dereceye getiriyor.Sicak tutma fonksiyonu var,2° kayıp olduğunda devreye giriyor.Bilgisayar kasalarindaki güç kablolariyla calisiyor ama dar kesit kablo almanızı önermem(0.75).L tip 1.5mm kesitli kablo alırsanız kafanız da içiniz de rahat olur,duvar dibi konumlandırmalarda da kablo katlanmaz.Farkli bir döküş açısı var fark edersiniz,hatta 900 ml deyken farklı,300 ml deyken farklı bir açı sunuyor,alisirsaniz iki türlü de yatağı istediğiniz şekilde ajite edersiniz.Yavas ve hızlı dokuşlere müsait bir akışı var.Minimum su miktarı göstergesi 600 ml de,altında kullanabilirsiniz ama ben tercih etmiyorum.Ayarladiginiz derece,bu miktarın altında sapacaktir,500 ml civarı +1 derece,300-400 ml civarı +2 dereceye getiriyor gibi.Başka merak ettiğiniz bir konu var mı acaba?Rica etsem deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz çok kısa? Ben de yeni sipariş verdim aynı ürünü aliexpress üzerinden ama çok detaylı bir inceleme mevcut değil![]()
Çok teşekkür ederim. 4575 TL tuttu. Eski fiyatları gördüğümde o kadar düşük olmasa da biraz yakın gibi. O yüzden idare eder bir fiyat sanırım, özellikle yerel fiyatlara göre.Hayırlı olsun güzel ürün. Maliyet ne çıktı toplam
Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Gayet değinilmesi gereken tüm noktalardan bahsetmişsiniz. Sadece müsait bir zamanınızda önerdiğiniz kabloya örnek atabilirseniz çok sevinirim.Şöyle ki,tutma kısmı diğer model kadar estetik değil ama inanılmaz ergonomik.Cok rahat hissettiriyor.Derece ayar dokunmatik kısmı çok pratik.Suyu hızlı bir şekilde ayarlanan dereceye getiriyor.Sicak tutma fonksiyonu var,2° kayıp olduğunda devreye giriyor.Bilgisayar kasalarindaki güç kablolariyla calisiyor ama dar kesit kablo almanızı önermem(0.75).L tip 1.5mm kesitli kablo alırsanız kafanız da içiniz de rahat olur,duvar dibi konumlandırmalarda da kablo katlanmaz.Farkli bir döküş açısı var fark edersiniz,hatta 900 ml deyken farklı,300 ml deyken farklı bir açı sunuyor,alisirsaniz iki türlü de yatağı istediğiniz şekilde ajite edersiniz.Yavas ve hızlı dokuşlere müsait bir akışı var.Minimum su miktarı göstergesi 600 ml de,altında kullanabilirsiniz ama ben tercih etmiyorum.Ayarladiginiz derece,bu miktarın altında sapacaktir,500 ml civarı +1 derece,300-400 ml civarı +2 dereceye getiriyor gibi.Başka merak ettiğiniz bir konu var mı acaba?
Rica ederim,hayırlı olsun şimdiden güzel günlerde kullanınÇok teşekkür ederim. 4575 TL tuttu. Eski fiyatları gördüğümde o kadar düşük olmasa da biraz yakın gibi. O yüzden idare eder bir fiyat sanırım, özellikle yerel fiyatlara göre.
Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Gayet değinilmesi gereken tüm noktalardan bahsetmişsiniz. Sadece müsait bir zamanınızda önerdiğiniz kabloya örnek atabilirseniz çok sevinirim.![]()
Tekrardan çok teşekkür ederim.Rica ederim,hayırlı olsun şimdiden güzel günlerde kullanınBen bu ürünü kullanıyorum,memnunum.
![]()
Power Cable L Power Kablo 3X1.5 Mm 1.8 M 90 Derece N10PL15 Fiyatları ve Özellikleri
Power Cable L Power Kablo 3X1.5 Mm 1.8 M 90 Derece N10PL15 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Eureka Oro Mignon Single DoseArkadaşlar selamlar eve espresso setupı kurmaya başlayacağım elektrikli değirmen için ne önerirsiniz acaba fiyat 15-20 arası ayırabilirim
@schiele sorarsan DF83Arkadaşlar selamlar eve espresso setupı kurmaya başlayacağım elektrikli değirmen için ne önerirsiniz acaba fiyat 15-20 arası ayırabilirim
Para varsa eureka derim, para yok ama işimi görsün dersek kesinlikle mostro, niyeti bozdum yedekleyeceğim. Gerçekten homojenliği hızı ve kompaktlığıyla hergün daha çok seviyorum.@schiele sorarsan DF83
@TayfunTmr sorarsan Eureka olsun isterse seramik olsun
@Vialoca sorarsak mostro olsun bizim olsun
bana sorarsan Niche olsun taştan olsun <3
Sen beni çıkmaza sokacak gibisin Mustafa@schiele sorarsan DF83
@TayfunTmr sorarsan Eureka olsun isterse seramik olsun
@Vialoca sorarsak mostro olsun bizim olsun
bana sorarsan Niche olsun taştan olsun <3