100₺ bandını 150₺ ye çıkarttım.250grm çekirdek için maksimum fiyat eşiğiniz ne?
30 aylık çekirdek için çok bence (!)
Az önce CoffeeNutz yüzünden 232 tl ye çıkardım..250grm çekirdek için maksimum fiyat eşiğiniz ne?
Duwancho?Az önce CoffeeNutz yüzünden 220 tl ye çıkardım..
Etiyopya Uraga yeast process , ilk fiyatı yazarken indirimi hesaplarken yanlış hesaplamışım..Duwancho?
Türk kahvesi için (sözen dışında) bütçe dostu değirmenler hangileridir?
Not: Öğütüm kalitesinin alt/orta olması yeterli.
15 dolar250grm çekirdek için maksimum fiyat eşiğiniz ne?
Foruma girmeden önce 100tl idi. Şu aralar dolardan daha hızlı yükseliyor benim eşiğim250grm çekirdek için maksimum fiyat eşiğiniz ne?
Hepsi Sakarya değil miForumda sıkça kullanılan Buzdağı su, Sakarya kaynaklı olan mı? Ya da Buzdağı'nın farklı versiyonları var mı?
Biri stokta olmayan 2 modeli görünüyor. Hangisini kastetmiştiniz?El değirmeni aranmıyorsa, Tchibo'nun elektrikli değirmeni canavar gibi Türk kahvesi öğütümü yapıyor.
166..250grm çekirdek için maksimum fiyat eşiğiniz ne?
Biri stokta olmayan 2 modeli görünüyor. Hangisini kastetmiştiniz?
Not: 2. el olarak da alabileceğim için sordum. Bütçesi olmayan bir arkadaşıma hediye etmek için arıyorum.
Ben de onu merak ediyorum. Bizim burda Buzdağı bulunmuyor. İlk defa bugün Yemeksepeti'nde görüp, sipariş verdim. Sonra acaba farklı kaynakları olabilir mi diye aklıma takıldı.Hepsi Sakarya değil mi
Bende hep ordan veriyorumBen de onu merak ediyorum. Bizim burda Buzdağı bulunmuyor. İlk defa bugün Yemeksepeti'nde görüp, sipariş verdim. Sonra acaba farklı kaynakları olabilir mi diye aklıma takıldı.