• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Selam. Ali ex. kettle alıp kullanan varmı ? Çin 3 soketli prizle geliyor timemore. Dönüştürücüyle kullanabilirmiyiz acaba ? Kullanan veya sorun yaşayan varmı ?

Selam. Ali ex. kettle alıp kullanan varmı ? Çin 3 soketli prizle geliyor timemore. Dönüştürücüyle kullanabilirmiyiz acaba ? Kullanan veya sorun yaşayan varmı ?
Ben çin fişli aldım sonra kabloyu EU fişli kablo ile komple değiştirdim. Altta üçgen başlı özel vidalar var uygun uçlu tornavida ile açıp değiştirmek 10dk sürüyor.

Ben çin fişli aldım sonra kabloyu EU fişli kablo ile komple değiştirdim. Altta üçgen başlı özel vidalar var uygun uçlu tornavida ile açıp değiştirmek 10dk sürüyor.
Teşekkürler. Güzel kökten çözüm

Hario nun paketleri değişmiş acaba filtrelerde de değişiklik var mı

Ekli dosyalar

• 1693233804653.png
    1693233804653.png
    353.6 KB · Görüntüleme: 130
Hario nun paketleri değişmiş acaba filtrelerde de değişiklik var mı
Benimde bugün dikkatimi çekti. Kendi sitesi de dahil bilgi bulamadım. Aromaların daha net alınacağı yeni bir filtreden bahsedildiğini hatırlar gibiyim. Acaba bumu 🤔

Ben 4 sene önce aldım ve fiş tipi seçilebiliyordu aldığım kettle'da.. Yaptığım en mantıklı alışveriş oldu benim için, çok memnunum.. Akışı da şimdiye kadar gördüğüm en kontrol edilebilir vaziyette, bu yüzden evdeki buonoyu yıllardır kullanma gereği bile hissetmedim..

Varmış, iyi yönde, yeni 40 lı kutunun yerini alabilir
Bu bilgi nereden, paylaşabilir misiniz? Harionun sitesinde rebranding açıklaması yapılmış. Logo değişikliği gibi. Kurasuda da ürünün pakedi farklı içerik aynı diye belirtilmiş. Ben yalnızca yeni filtre eklenmiş gibi anladım. Non-woven. Eğer değişiklik durumu kesinse aldığımı iade yapayım, amazonda 01 yeni paket görseli var ama eski paketten geldi.

Bu bilgi nereden, paylaşabilir misiniz? Harionun sitesinde rebranding açıklaması yapılmış. Logo değişikliği gibi. Kurasuda da ürünün pakedi farklı içerik aynı diye belirtilmiş. Ben yalnızca yeni filtre eklenmiş gibi anladım. Non-woven. Eğer değişiklik durumu kesinse aldığımı iade yapayım, amazonda 01 yeni paket görseli var ama eski paketten geldi.
Duydum diyelim ama denemedim bir ara alıp bakıcam, benim çoktandır dikkatimi çekiyordu

Selam arkadaşlar. Konik dripperlar dışında düz taban dripper deneyimlemedim. Sadece Origamide kalita filtresiyle yaptığım demlemeler oluyor.
Düz taban dripper tavsiye edermisiniz ? Koniklere göre + - si nedir ?
Hangi marka, model tavsiye edersiniz ?
Hario W60 deneyimleyen oldumu bu arada. Bu da ilginç geldi. Yıkanabilir filtresiyle düz taban demleyip kahveyi konik V60 filtreden süzerek demleyebiliyor.

IMG_2973.jpeg

Nedir ne değildir yahu bu? Nero express tamp olarak kullanıyor ama marka belli değil. Var mıdır bilen?

Ekli dosyalar

• IMG_2975.jpeg
    IMG_2975.jpeg
    115.8 KB · Görüntüleme: 67
Amazon Japonya’dan alışveriş yapmak istiyorum, vergiler vesaire 50 bin yen civarı bi ödeme çıkıyor son aşamada. 150 euroyu aştığından gümrükte farklı bi hesap çıkar mı?

150 euro'yu aşan her durumda ticari sayılır. Gümrük çekim ücretleri, depoda beklediği gün kadar depo ücreti ve ek vergilerle uğraşırsınız.

Merhaba, ben belcikada yasiyorum ve nitelikli kahve satin almak istiyorum. Bana onerebileceginiz kahve ve internet siteleri var mi? Genelde orta sert kahve turlerinden ve asiditesi az olan kahvelerden hoslaniyorum.

Merhaba, ben belcikada yasiyorum ve nitelikli kahve satin almak istiyorum. Bana onerebileceginiz kahve ve internet siteleri var mi? Genelde orta sert kahve turlerinden ve asiditesi az olan kahvelerden hoslaniyorum.
Merhabalar, Wide Awake Coffee'yi deneyebilirsiniz, ben çok memnun kalmıştım. Şu an hangi çekirdekler var bilmiyorum ama zevkinize göre bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Sorularınız olursa instagram'dan hızlı dönüş yapıyorlardı. link

Herkese merhabalar. Yaklaşık 2 sene önce kahve kültürüne dair bir giriş yapıp sonrasında çeşitli sebeplerden ötürü bırakmıştım ancak şimdi eskisinden de istekli bir biçimde tekrar aranıza katıldım. V60 sahibi birisi olarak o zamanlarda da yaşadığım en büyük sorunlardan biri kullandığım kahvelerden yeterli miktarda aroma alamamaktı ve bu sorunum yine kaldığı yerden devam ediyor :). Kullandığım değirmen Hario Skerton Plus ve sanırım sorun büyük ölçüde bununla ilgili, bu nedenle bir Timemore C3 S2C sipariş verdim. Yani birçok sorum var ancak şu aşamada öğrenmek istediğim ne yaparsam yapayım mevcut değirmen ile verim alamaz mıyım? Birçok parametre olduğunu biliyorum, ancak şu an en merak ettiğim şey bu. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Timemore gelecek, dertler bitecek!
Eğer gerçekten bu denli fark yaratacaksa süper, yoksa artık bu pourover bana göre değil mi acaba diye düşünmeye başlarım. Bu arada kulakçıklı 100'lük Hario kullanıyorum filtre olarak, bunun da etkisi olabilir mi? Demleme sürelerim özellikle hiç 3:00 altına inmiyor maalesef.

Geri