nuclearmoonrise
Barista
Henüz karar vermedim hocam biraz daha cevap bekliyorum pazar kahvaltısı planı zaten...Hangisini seçtin
Henüz karar vermedim hocam biraz daha cevap bekliyorum pazar kahvaltısı planı zaten...Hangisini seçtin
O zaman menemen ve yanına sade sucuk.Henüz karar vermedim hocam biraz daha cevap bekliyorum pazar kahvaltısı planı zaten...
Menemen olsun ama Çakallı olsun bir dene benceSucuklu yumurta mı yesem menemen mi?
eğer menemeni seçersenHenüz karar vermedim hocam biraz daha cevap bekliyorum pazar kahvaltısı planı zaten...
Sabah kahvaltısı soğansız geri kalan zamanlar soğanlı olureğer menemeni seçersen
menemen soğanlı mı olur soğansız mı 'yla devam edelim mi
inception kahvaltı olsun
Hiç katılmıyorum. Her şey pahalanıyor her şeyi tutun ev kalabalık olsun ama her şeyiniz olsun. Ekipman satmayı ne zaman düşünsem yenisini alırken kazık yiyeceğim hissinden dolayı elim gitmiyor.en az 3 ay kullanmadığın bütün eşyalar satılmalıdır
Bu sorunun net cevabı ne kadar ekmek yemek istediğine bağlıdır. Hoşçakalın...Sucuklu yumurta mı yesem menemen mi?
Senin zivilingin var tabiher şeyi tutun ev kalabalık olsun ama her şeyiniz olsun.
Zwilling Fresh&Save ve QR kodlu saklama kapları ve tekrar yıkanabilir sous videye dahi uygun poşetlerini asla satmam mesela. Kıskançlıklarınızı en iyi şekilde vakumlayıp buzluğuma atabilirimSenin zivilingin var tabisana hava hoş, vakumlar geçersin
Bu soruyu geçemediğimiz için başka sorular soramıyoruz. Bölüm sonu canavarı gibi soru sormuşsun.Sucuklu yumurta mı yesem menemen mi?
Amaç sadece kahve değilse kesinlikle Zwilling öneririm. Yemekleri, salataları saklamak için özellikle marinasyon yapıp direkt buzlukta hazır yemek tutmak için çok iyi. Vakum poşetlerinin tekrar yıkanabilir olması çok büyük avantaj.Caso vs zwilling hangisi döver? Caso amazon germanyden almayı düşünüyorum.
Eğer keyifli bir günse, kaşar yerine az biraz pastırma atmayı tavsiye ederim. Hatta canım çekti, yumurta kırcam şimdiKahvaltıda menemen değil de domatesli yumurta üstüne de kaşar daha iyi gidiyor gibi. Biraz önce gömdüm, tavsiye.
Kafein konusunda death eye gayet verimli olur tabii ki. Ama nitelikli filtre ve nitelikli espresso ile pek beğenmiyorum ben bu karışımı. Death eye en iyi dark roast filtre ve espresso ile oluyor bence. Hem nitelikliyi de heba etmemiş oluruz"Zevk/Haz amacı gütmeden, sadece kafein almak amacıyla" nitelikli kahveden Red/Black/Death Eye yapılırsa verimli olur mu? Tadı nasıl olur?
Verimlilikten kastım, o güzelim kahveleri karıştırdığımızda kaybettiğimiz aromalardı aslındaKafein konusunda death eye gayet verimli olur tabii ki. Ama nitelikli filtre ve nitelikli espresso ile pek beğenmiyorum ben bu karışımı. Death eye en iyi dark roast filtre ve espresso ile oluyor bence. Hem nitelikliyi de heba etmemiş oluruz![]()
Aromaları baya kaybedersiniz hocamVerimlilikten kastım, o güzelim kahveleri karıştırdığımızda kaybettiğimiz aromalardı aslındaYani bu ikili, ortaya ne kadar güzel bir şey çıkarır acaba? Merak ediyorum. Eğer heba oluyorlarsa gerçekten, en ticarisiyle devam
![]()