• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

Kahvaltıda menemen değil de domatesli yumurta üstüne de kaşar daha iyi gidiyor gibi. Biraz önce gömdüm, tavsiye.

en az 3 ay kullanmadığın bütün eşyalar satılmalıdır
Hiç katılmıyorum. Her şey pahalanıyor her şeyi tutun ev kalabalık olsun ama her şeyiniz olsun. Ekipman satmayı ne zaman düşünsem yenisini alırken kazık yiyeceğim hissinden dolayı elim gitmiyor.

Sucuklu yumurta mı yesem menemen mi?
Bu sorunun net cevabı ne kadar ekmek yemek istediğine bağlıdır. Hoşçakalın...

Sucuklu yumurta mı yesem menemen mi?
Bu soruyu geçemediğimiz için başka sorular soramıyoruz. Bölüm sonu canavarı gibi soru sormuşsun.
Pazar gününe kadar bekletme bizi, rica ediyorum kararını söyle önümüze bakalım artık.

Caso vs zwilling hangisi döver? Caso amazon germanyden almayı düşünüyorum.

Caso vs zwilling hangisi döver? Caso amazon germanyden almayı düşünüyorum.
Amaç sadece kahve değilse kesinlikle Zwilling öneririm. Yemekleri, salataları saklamak için özellikle marinasyon yapıp direkt buzlukta hazır yemek tutmak için çok iyi. Vakum poşetlerinin tekrar yıkanabilir olması çok büyük avantaj.

Ek olarak mutfağınızda çok yer kalmadıysa kesinlikle Zwilling. Hep Zwilling, ille de Zwilling.

valla hocam bende caso var casonun poşetleride tekrardan yıkanabilir casonunda benzer şekilde vakumlu kapları var tercih senin 2 üründe güzel yani :D

"Zevk/Haz amacı gütmeden, sadece kafein almak amacıyla" nitelikli kahveden Red/Black/Death Eye yapılırsa verimli olur mu? Tadı nasıl olur?
Kafein konusunda death eye gayet verimli olur tabii ki. Ama nitelikli filtre ve nitelikli espresso ile pek beğenmiyorum ben bu karışımı. Death eye en iyi dark roast filtre ve espresso ile oluyor bence. Hem nitelikliyi de heba etmemiş oluruz 😄

Kafein konusunda death eye gayet verimli olur tabii ki. Ama nitelikli filtre ve nitelikli espresso ile pek beğenmiyorum ben bu karışımı. Death eye en iyi dark roast filtre ve espresso ile oluyor bence. Hem nitelikliyi de heba etmemiş oluruz 😄
Verimlilikten kastım, o güzelim kahveleri karıştırdığımızda kaybettiğimiz aromalardı aslında 😅 Yani bu ikili, ortaya ne kadar güzel bir şey çıkarır acaba? Merak ediyorum. Eğer heba oluyorlarsa gerçekten, en ticarisiyle devam 😬

Verimlilikten kastım, o güzelim kahveleri karıştırdığımızda kaybettiğimiz aromalardı aslında 😅 Yani bu ikili, ortaya ne kadar güzel bir şey çıkarır acaba? Merak ediyorum. Eğer heba oluyorlarsa gerçekten, en ticarisiyle devam 😬
Aromaları baya kaybedersiniz hocam 😄

Geri