• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hifi sistemleri

Akalınmüzik mağazasının Hifiman kulaklıklara yapmış olduğu indirim sebebiyle bir adet Hifiman Organic, yanına ise Dac olarak Chord Mojo 2 alarak bu dünyaya giriş yapmış bulunmaktayım.

Yıllardır Deezer HIFI kullanan biri olarak çokta memnun değilim. Acaba HIFI dinlemek için Qobuz dışında bir çözümü var mıdır?

Yıllardır Deezer HIFI kullanan biri olarak çokta memnun değilim. Acaba HIFI dinlemek için Qobuz dışında bir çözümü var mıdır?
Kullanabiliyorsanız Tidal.
Bir dönem kullandım harikaydı. Ama trde olmadığı için zahmetli ve maalesef artık kullanamıyorum. O yüzden bence fiyatına göre en iyi performans Deezer'da gibi şu an. Tüm müzik arşivi için çok zor tabi ama bir dönem dinleyip bırakacağınız müzikleri flac hires edinip dinlemek çözüm olabilir.

İki gün önce Hong Kong'da bir audiophile müzik dükkanı buldum. Focal utopia da dahil olmak üzere bir çok hi-fi kulaklığı test etme şansım oldu. Tercihim HD600'den yana oldu. 2700HK istedi, discount istedim 2250HK yani 12500 tl ye bıraktı. Amfi de alacaktım. Fiio K7 vereyim dedi 7bin liraya istemedim sonra uçaktayken pişman oldum. İki güne phuket e gideceğim oradan bi topping dac amfi alırım diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• 20260131_195701.jpg
    20260131_195701.jpg
    65.7 KB · Görüntüleme: 23
İki gün önce Hong Kong'da bir audiophile müzik dükkanı buldum. Focal utopia da dahil olmak üzere bir çok hi-fi kulaklığı test etme şansım oldu. Tercihim HD600'den yana oldu. 2700HK istedi, discount istedim 2250HK yani 12500 tl ye bıraktı. Amfi de alacaktım. Fiio K7 vereyim dedi 7bin liraya istemedim sonra uçaktayken pişman oldum. İki güne phuket e gideceğim oradan bi topping dac amfi alırım diye düşünüyorum.
Mojo da çok güzel. Değerlendirmeye almanızı tavsiye ederim.

Gerçekten efsane bir kulaklık. Uzun süre HD6XX kullandım, geçen sene HD600'ü de deneyeyim diye aldım şu anda sadece bunu elimde tutuyorum. HD650/6XX'e göre sahnesi biraz önde (bu yüzden sahnesi yok falan diyenler oluyor..) ama dinlemek keyif cidden. Güzel bir DAC/AMP mutlaka edinmek gerekiyor. Fiio K7 de işinizi görür ama imkan varsa yerine daha iyi bir masaüstü DAC/AMP bakmanızı tavsiye ederim.

Gerçekten efsane bir kulaklık. Uzun süre HD6XX kullandım, geçen sene HD600'ü de deneyeyim diye aldım şu anda sadece bunu elimde tutuyorum. HD650/6XX'e göre sahnesi biraz önde (bu yüzden sahnesi yok falan diyenler oluyor..) ama dinlemek keyif cidden. Güzel bir DAC/AMP mutlaka edinmek gerekiyor. Fiio K7 de işinizi görür ama imkan varsa yerine daha iyi bir masaüstü DAC/AMP bakmanızı tavsiye ederim.
Mojo 2'nin yeni çıkan sürümünü alacağım. Yurtdışında ucuza bulmaya çalışacağım.

Son düzenleme:
Ben de Aralık 2025'te Sennheiser HD600 + FiiO KA15 DAC+AMP ile yüzde yüz giriş yaptım. Öncesinde Samson SR850, KZ ZSN Pro X, Samsung Galaxy Buds2 Pro ve Buds3 Pro kullanmaktaydım. Şu an IEM olarak KZ PRX 4th Gen + Apple USB DAC kullanmaktayım.
Arkadaşım yurtdışında yaşadığından TIDAL kullanabiliyorum.

HD600'e geçince kulaklarımın pası silindi resmen. Nightwish - Oceanborn albümünü dinlerken resmen yerimde eridim. Kadın vokallerde resmen büyülüyor insanı.

Ek olarak müzik listem:

Güzel tercih olmuş hayırlı olsun. Ben de bakır kablolu HD600'ü lambalı amfi ve HRT MS ii+ ile kullanıyordum, çok keyifli kulaklıktır.

Mojo2'nin 4mm sürümü cıktı. Phuketteyim uyguna bulursam alıcam. Topping dx50 ii de aklımı çeliyor ama mojo daha kalıcı olur sanki

Geri