• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Niji'den Brezilya Sitio Penha ve Guatemala Finca Santo espresso aldım.

Brezilya Sitio Penha'yı hiç beğenmedim, kahvenin çekirdekleri bile nahoş kokuyordu, latte için bile kötü bir tercih bence

Öte yandan Guatemala pekmez kıvamında aromatik bir kahve çıktı tam bir fiyat performans tercihi

galiba ay bitmeden hambella siparişi geçeceğim

Kutuyu açar açmaz dedim ki bunu hemen paylaşmalıyım! Gönülleri fethetmek işte bu kadar basit be... Ne kadar güzel bir paketleme ve bir de hediyesiyle... Darısı diğer alımların başına...
Teşekkürler 🙏

Ekli dosyalar

• 17818952416305705006358277098309.jpg
    17818952416305705006358277098309.jpg
    90.5 KB · Görüntüleme: 100
Arkadaşlar herkese merhaba , umarım iyisinizdir .
Toplu alımın son 10 gününe yaklaşırken, şu ana kadar göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için hepinize çok teşekkür ederim. Umarım kahvelerimizi keyifle demliyor ve deneyimliyorsunuzdur.

Stok güncellemesi olarak;

• Burundi Rumanda Anaerobic Natural – Son 50 paket
• Brazil Fazenda Pedra Redonda – Son 50 paket

Diğer kahvelerimizde şu an için herhangi bir stok sorunu bulunmamaktadır.
Toplu alım boyunca bizlere göstermiş olduğunuz güven ve destek için tekrar teşekkür ederim. Keyifli demlemeler dilerim. ☕

10838 sipariş numarası ile katıldım bende. Bir antepli olarak memleketimde böyle düzgün internet sitesi ve başarılı işleri olan bir işletme olması sevindirici. İlk defa deneyeceğim, bir filtre kahve sever olarak umarım uzun yıllar beğeneceğim tatlar yakalarım :)

Screenshot 2026-06-20 at 21-01-14 Thank You Page Niji Coffee Co.png

Arkadaşlar herkese merhaba , umarım iyisinizdir .
Toplu alımın son 10 gününe yaklaşırken, şu ana kadar göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için hepinize çok teşekkür ederim. Umarım kahvelerimizi keyifle demliyor ve deneyimliyorsunuzdur.

Stok güncellemesi olarak;

• Burundi Rumanda Anaerobic Natural – Son 50 paket
• Brazil Fazenda Pedra Redonda – Son 50 paket

Diğer kahvelerimizde şu an için herhangi bir stok sorunu bulunmamaktadır.
Toplu alım boyunca bizlere göstermiş olduğunuz güven ve destek için tekrar teşekkür ederim. Keyifli demlemeler dilerim. ☕
Selamlar, eugenoides'in demleme reçetelerini ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz

Geri