• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

EF2 en iyi sonucu 1:13 oranla aeropressde aldım. Tüm suyu direk döküp kapağını kapadım. 2.dkda hafif karıştırma. 3.dkda basma.

Merhabalar.

El Capricho ve Esperanza arasında fark var mı? Fiyat farkına değecek çekirdek midir El Capricho? Yoksa adı üstünde geçici bir "heves" midir? :)

İkisini de boşver,Casa Negra'ya geç der misiniz?

Tetra websitesi, mail ve sms bildirimleri ile gerçekten olması gerektiği gibi bir alışveriş deneyimi yaşattı. Tebrik ve teşekkür ediyorum

Ek olarak 178 tane kavurucu denedikten sonra, lattegoda içilebilir espresso çıktısı aldığım tek çekirdek Yes Blend oldu.

Son düzenleme:
Merhaba Kahve Kulübü üyeleri,

Bugün sizlere heyecan verici bir haberimiz var! Tetra N Roastery olarak, kahve portföyümüze nadir ve özel bir çeşidi ekledik: Javier Quintero’dan Bourbon Aruzi! Bu eşsiz kahve, zengin ve dengeli lezzet profiliyle bilinen Bourbon'un bir alt türüdür.

1600 - 1700 metre yükseklikteki bu çiftlik, kahvenin aroma ve asidite dengesi için çok uygun koşulları sunar. Her bir meyve, olgunlaşma sürecini tamamladığında elle toplanır ve yalnızca en iyi çekirdekler seçilerek, kusursuz bir tat deneyimi sağlamak için dikkatle işlenir.

Kahvemiz, su altı fermantasyonu ve sıcaklık kontrollü kurutma yöntemleriyle işlenmiştir. Cupping puanı 88.75 olan Javier Quintero, Trabzon hurması, satsuma, sarı erik gibi zengin tatlar sunar.

Sınırlı miktarda bulunan bu özel kahveyi kaçırmamanızı öneririz. Web sitemiz üzerinden satışa sunulmuştur ve siparişlerinizi şimdiden almaya başladık. Bu benzersiz deneyimi yaşamak için Javier Quintero’yu denemekten çekinmeyin!

Kahve dünyasında yeni keşifler yapmaya devam edeceğiz. Alım yapacak tüm üyelere şimdiden afiyet olsun. Yorumlarınızı bekliyor olacağız.

Merhaba bugün Ankara dayım.Online siparişi mağazadan teslim şeklinde verirsem bugün kahvelerimi opet içindeki cafenizden teslim alabilirmiyim acaba @Tetra.n.Roastery ?

Merhaba Kahve Kulübü üyeleri,

Bugün sizlere heyecan verici bir haberimiz var! Tetra N Roastery olarak, kahve portföyümüze nadir ve özel bir çeşidi ekledik: Javier Quintero’dan Bourbon Aruzi! Bu eşsiz kahve, zengin ve dengeli lezzet profiliyle bilinen Bourbon'un bir alt türüdür.

1600 - 1700 metre yükseklikteki bu çiftlik, kahvenin aroma ve asidite dengesi için çok uygun koşulları sunar. Her bir meyve, olgunlaşma sürecini tamamladığında elle toplanır ve yalnızca en iyi çekirdekler seçilerek, kusursuz bir tat deneyimi sağlamak için dikkatle işlenir.

Kahvemiz, su altı fermantasyonu ve sıcaklık kontrollü kurutma yöntemleriyle işlenmiştir. Cupping puanı 88.75 olan Javier Quintero, Trabzon hurması, satsuma, sarı erik gibi zengin tatlar sunar.

Sınırlı miktarda bulunan bu özel kahveyi kaçırmamanızı öneririz. Web sitemiz üzerinden satışa sunulmuştur ve siparişlerinizi şimdiden almaya başladık. Bu benzersiz deneyimi yaşamak için Javier Quintero’yu denemekten çekinmeyin!

Kahve dünyasında yeni keşifler yapmaya devam edeceğiz. Alım yapacak tüm üyelere şimdiden afiyet olsun. Yorumlarınızı bekliyor olacağız.
O zaman son anlarda alıma katıldım :)

@Tetra.n.Roastery merhaba, toplu alim icin cok tesekkurler.

5 farkli single origin siparisi vermistim, bir tanesi yanlis gonderilmis (guatemala acetenango yerine all day blend).
Degisim icin iletisime gecebilir miyiz? Sizi sikintiya sokacaksa veya zarara yol acacaksa da onemli degil caniniz sagolsun.
Sip no: W12583263

Ekli dosyalar

• IMG-20240701-WA0001.jpg
    IMG-20240701-WA0001.jpg
    66.6 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2024-07-01-13-40-59-110_com.microsoft.office.outlook-edit.jpg
    Screenshot_2024-07-01-13-40-59-110_com.microsoft.office.outlook-edit.jpg
    49.9 KB · Görüntüleme: 53
Geç mi yazdım bilmiyorum ama toplu alım organizasyonları konusunda deneyimsizim. Kampanya bitti mi, toplu alımlarda kampanya süreci ne kadar oluyor. Bir de kampanya bitmediyse indirim kodu girebileceğim yeri göremedim sipariş sayfasınsa

Geç mi yazdım bilmiyorum ama toplu alım organizasyonları konusunda deneyimsizim. Kampanya bitti mi, toplu alımlarda kampanya süreci ne kadar oluyor. Bir de kampanya bitmediyse indirim kodu girebileceğim yeri göremedim sipariş sayfasınsa
Haziran ayı ve dolayısıyla Tetra indirimi bitti Burak Bey.

Geri