• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Ben geçen hafta anladığım kadarıyla kiloluk alımlarda %25+30 değilde, %30 var denilmişti. Ama görüyorum ki hala %25+30 yazanlar var. Varsa bende niye olmuyor....
Normalde 1 kg lıklar zaten %25 indirimli(250 gr fiyatı ile hesaplayın). Üzerine 30 toplu alım indirimi yapılıyor.

Ben geçen hafta anladığım kadarıyla kiloluk alımlarda %25+30 değilde, %30 var denilmişti. Ama görüyorum ki hala %25+30 yazanlar var. Varsa bende niye olmuyor....
250gramı 600TL olan bir kahvenin kilogramı 2400TL olması gerek(4x600=2400). Fakat sitede 250gramı 600TL olan kahvenin 1000 gramlık paketi 2400TL’den değil 1800TL’den satışta, yani %25 indirimli.

Söyledigim gibi Omni kavurdugunuzu söylüyorsunuz bunu anladım yazınızdan ama omni bir profilde dahi olsa direk espresso'ya yönelik Çekirdeklerin bariz yağlandıgı bir profil görmek istedigini düşünmüyorum nitelikli kahve tüketmek isteyenlerin. Espresso severler bile koyu ve yağlanmış bir çekirdek profilini çoğu zaman tercih etmiyor.
grizzly alımında bi bourbon sidra vardı, kahveye başladığımdan bu yana içtiğim en dark gözüken -dışı yağlanacak kadar- çekirdekti. son zamanlarda içtiğim en iyi çekirdekti aynı zamanda, ki kavurucusu cem bey light kavurduğu halde çekirdeğin yapısı kaynaklı bu durumun oluştuğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

naçizane tavsiyem; bu tarz bir durumda farklı 2 veya 3 profilde suyla cupping yaparak bir nevi amator QC yapmak bu durumlarda işe yarayabiliyor. belki yanlış düşünüyor olabilirim ancak kendi setup'ımla bir kahveden en iyi lezzeti nasıl yakalayabileceğimi bu şekilde değerlendiriyorum. cupping'deki tüm fincanlar olumsuzsa o zaman kavrumdan şüpheleniyorum ki bir veya iki kez yaşamışımdır en fazla.

Merhabalar,

Toplu alım ile verdiğim W10981253 numaralı sipariş bugün elime ulaştı.
Maalesef kahve paketlerinden bir tanesi alttan patlamış şekilde ulaştı.
Paketin imalat hatası gibi gözüküyor çünkü paketin o kısmında büzülme ve sonrasında patlama gibi bir durum olmuş.
Maalesef hemen hemen yarısı sevkiyat sırasında dökülerek ulaştı, fotoğrafları ekliyorum.

WhatsApp Image 2024-06-07 at 20.46.55 (1).jpegWhatsApp Image 2024-06-07 at 20.46.55.jpeg

Merhabalar,

Toplu alım ile verdiğim W10981253 numaralı sipariş bugün elime ulaştı.
Maalesef kahve paketlerinden bir tanesi alttan patlamış şekilde ulaştı.
Paketin imalat hatası gibi gözüküyor çünkü paketin o kısmında büzülme ve sonrasında patlama gibi bir durum olmuş.
Maalesef hemen hemen yarısı sevkiyat sırasında dökülerek ulaştı, fotoğrafları ekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 33909Ekli dosyayı görüntüle 33910
Merhabalar yaşanan durum için kusura bakmayın. Hangi kahveler zarar gördü ise onları size zahmet yazın yarın yenilerini kargoya veriyoruz. İyi akşamlar diliyorum.

Yoğun bir çalışma temposu içinde stoğumdaki kahvelerin bittiğini fark edememişim. Şu an elimdeki en eski kavrumlu(1 Haziran) kahveler Jairo Arcila Pink B. ve Casa Negra. Espresso yapmak için ikisinden birini açmak durumundayım, sizin tavsiyeniz hangisinden yana olur?

Söyledigim gibi Omni kavurdugunuzu söylüyorsunuz bunu anladım yazınızdan ama omni bir profilde dahi olsa direk espresso'ya yönelik Çekirdeklerin bariz yağlandıgı bir profil görmek istedigini düşünmüyorum nitelikli kahve tüketmek isteyenlerin. Espresso severler bile koyu ve yağlanmış bir çekirdek profilini çoğu zaman tercih etmiyor.
Direk espresso nedir hocam

Arkadaşa bu Yorumuyla ilgili bir cevap vermiştim Grizly Nisan başlıgına taşınmış mesajım sonrada silinmiş. Mesajım önce yanlış yerde diye taşınıp sonra neden silindi ? Ki alakası yok Grizly nisan başlıgı ile hadi Diyelim ki yanlış yerde mesajım arkadaşın mesajı neden silinmedi bu durumda ? YÖNETİCİLERE Soruyorum
Geçen gün bi konu açmıştım, sonra @DaunterM başlığı beğenmedi ve değiştirdi, tabi değiştiricem derken bir anda benim yazdıklarım silindi ve konu sahibi başka birisi oldu:) aslında bruce wills ölüymüş dedik, geçtik.
Yani anlayacağınız teknik bir problem olmuştur.

Geçen gün bi konu açmıştım, sonra @DaunterM başlığı beğenmedi ve değiştirdi, tabi değiştiricem derken bir anda benim yazdıklarım silindi ve konu sahibi başka birisi oldu:) aslında bruce wills ölüymüş dedik
Yani anlayacağınız teknik bir problem olmuştur.
Teknik Problemlere geçmişten alışkınız eski forumdan ayrılmamız bu forumun kurulmasıda teknik problemler yüzündendi :) Bu yazılarıda Teknik problem diye uçurmasa bari. Şayet uçurursa eski ayrıldıgımız forumdan farkı kalmaz.

Teknik Problemlere geçmişten alışkınız eski forumdan ayrılmamız bu forumun kurulmasıda teknik problemler yüzündendi :) Bu yazılarıda Teknik problem diye uçurmasa bari.
Kahve değilde, papatya çayı forumu kursak?

Konuyu dağıtmayalım Teknik Problemlere kurban gidecek yoksa mesajlar. Çünkü ben daha ilk sorumun cevabını alamadım
🤫🤫🤫
xanax kulübüde isabetli olabilir. Sadece papatya çayına bağlı kalmayalım. Terapist falan linçleriz, keyifli olabilir.

Merhaba Frinsa Manis deneyen var mı? Lactobacillus fermentesi ne gibi bir etki oluşturmuş😊

@Tetra.n.Roastery Merhaba bahar seçkisinde ki 7 çeşitten 125 gram kahve ile aslında epey zengin bir seçenekti ama bir yandan alsam elimde çok kahve var ve bazılarınıda başka bir şekilde denedim veya ilgimi çok çekmedi diye alsam mı diye düşünürken set tükendi. 600 TL ve üstü 5 kahveyi 100 gramlık bir set ile denemeye açma imkanınız olsaydı en çok ilgi gören ürünler olabilirdi. Hem kahve stoğu olanlar hemde fiyat bakımından zorluk yaşayanlar için acayip iyi bir fırsat olurdu. Böyle bir set oluşturmadaki siz üreten kişiler olarak işleyen sürecin belki dezavantajları vardır o kısmını bilemiyorum. Ama bizim için çok iyi bir deneme fırsatı olurdu. Veya salazar ve ef 2 ye ek olarak istediğimiz 875 TL lik diğer 3 kahveden seçim yapabileceğimiz 100 gramlık 3 veya 4 lü bir set gibi fikirler bize cazipte uygulamada size nasıl bir zorluk çıkarır bilemiyorum. Keşke böyle bir imkanınız olsada bizlerde faydalanabilseydik. 😊

Geri