• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, eğer sabrederseniz bir şeyler yazacağım.

Bu foruma biraz yukarıdan bakarsanız, ülkenin her yanından çok çeşitli arkaplanlara sahip insanlar göreceksiniz. Farklı ve hatta zıt kişilikler göreceksiniz. Burada birbirimize zarar vermeden, haklılık-haksızlık davası gütmeden keyfimizi paylaşıyoruz.
Kahve, altı-üstü bir içecektir. Tüm dünyamız kahveden ibaret olsa da, altı-üstü bir içecektir, isterse 95.00 tadım skorlu bulunmaz Hint kumaşı olsun. Kimse altı-üstü bir içecek için bir araya gelmez. Önemli olan şey, bu içecek etrafında şekillenen iletişim dinamikleridir. Keyif isteyen keyif eder, fikir teatisi dileyen onu yapar, ticaret isteyen onu yapar; bunları bu yazıyla kayda geçirilmemiş iletişim dinamiklerine uygun şekilde yapar. Kırmak, dökmek, kavga etmek, haksızlıklarla savaşmak, dava gütmek falan; bu mahallenin adabı değil. Kimse piknikte silah kuşanmaz.

Olabilir, hayatta zorlanıyorsunuzdur, belki harika bir insansınızdır, belki sinirlisinizdir, belki bir şey dediniz de geri dönmek istemiyorsunuzdur, stresiniz çoğalmıştır, hepsi olabilir, hepimiz hataya düşebiliriz. Lakin tavrınızda ısrar etmeniz, "benim keyfim kaçtı, doğrularıma yanlış yapıldı, höt ulan!" hâliniz... güzel değil. Belki günlük hayatta karşılaşmış olsak, derdinizi dinlemeye, varsa çözüm üretmeye, sizi sakinleştirmeye çalışırdım. Ama burada, eğer yöneticilik vasfım olsaydı, şimdiye size IP ban atıp işime dönmüştüm.

Selametle.
İnanılmaz haklısın.
Kahve içilir biter, doğru ya da yanlış kurulan iletişim baki kalır.

Ama şaşkınlığımı saklayamayacağım. 37 yaşıma kadar rakı sofrasında olan sebepsiz tartışmalara şahit olmuştum ancak kahve masasına ilk defa denk geliyorum.
 
Şimdi birşey diyeceğim, bak nulla bir araba laf söyledik tamam ama etmeyin eylemeyin alım ekibine çatmayın hocam. Bu konu nullla alakalı toplu alım ekibiyle değil. Friendly fire oluyor, öfkemizi ve hayal kırıklığımızı yanlış yere yönlendirmeyelim, aman diyim. Aynı saftayız hepimiz hanımlar beyler.
Gönüllü bu şahıslar, lütfen.
 
Alım ekibinin bizler için gönüllü halde maddi çıkar gütmeden gösterdiği çabaya yazık etmeyelim arkadaşlar Null ' a oy vermeme rağmen bende pişman oldum kara listeme girdi bile diyebilirim ama alım ekibinde olsam bende Null ile görüşüp 1.olduğu için onlarla anlaşırdım adil bir seçim olması için. Elbet bir iki güne birkaç farklı kavurucudan ufak jestler alırız zaten kanaatindeyim bence forum içi birbirimizi kırmaya hiç gerek yok
 
Şimdi birşey diyeceğim, bak nulla bir araba laf söyledik tamam ama etmeyin eylemeyin alım ekibine çatmayın hocam. Bu konu nullla alakalı toplu alım ekibiyle değil. Friendly fire oluyor, öfkemizi ve hayal kırıklığımızı yanlış yere yönlendirmeyelim, aman diyim. Aynı saftayız hepimiz hanımlar beyler.
Gönüllü bu şahıslar, lütfen.
Kesinlikle katılıyorum. Bir de çok uzatmanın alemi yok bence.
 
Gönüllü olarak iş yapıyoruz mecburmuyuz diyorlar. Gönüllü olarak yapılan iş beğenilmezse dayatılamaz. Sırf gönüllü olarak yapıldı diye kabul mu edilsin? Gönüllü hizmet ediyorsan, hizmet ettiklerinin de gönlüne hitap edeceksin o zaman. Bunu gönüllü yaptım beğeneceksiniz, kabulleneceksiniz ulan diyemezsiniz.
İyi diyorsunuz, çok haklısınız ama sanırım daha bunu diyebilecek fırsatları olmadı, eğer ben kaçırmadıysam henüz alım ekibinden bir açıklama gelmedi. Yoksa ben de onu bekliyorum bakalım ne çıkacak, ona göre bakacağım duruma.

Gerek bu forum olsun gerek diğer forum olsun ikisinin de varlık nedenini yeni yeni fark ediyorum. Ve bunu sağlayan iki tarafta da aynı kişiler. Her iki forumda da karşıma çıkıyor ve aklımın mantığımın almadığı iletiler paylaşıyorlar. Vardığım sonuç forumlar şuanda kahve tüketicileri için değil tüccarları ve paydaşları için varlığını sürdürüyor. Eğer müşteri iseniz her zaman haksızsınız burada. İşletme sahibi iseniz her koşulda sizi savunacak birileri bulunur. (Eğer win-win zincirine dahilseniz tabi, aksi halde zincire dahil firmaları koruyup kollayanlar dahi size tekmeyi vurur). Denemesi bedava. Kimlerin kollandığını anlamak hiç zor değil.

Dediğiniz olayın farkındayım ve bundan ben de irite oluyorum. Aynı kişiler, aynı kalıplar... Sanki kanaat önderi tarzı karşılıklı yaklaşımlar... Ben bütün bunların yanında daha çok kendi aradıklarıma odaklanıyorum, bu da bana yetiyor. Umarım kendim için de böyle kalmaya devam eder.
 
Yine konunun asıl muhattapları ortada olmadığı için sanırım üyeler bir birimize girmiş olduk. mahallenin adabını öğretmeye cesaret ederken kullanmış olduğunuz, üzerine basa basa mesajınızda özel hayatımda sorunlarım olduğu, hayatta zorlandığım, IP ban atardım falan....bu şekilde şahsi ithamlar hemde tanımadığınız, özel hayatta gerçekten aynı kareye girip giremeyeceğimizi bilmediğimiz bir insan hakkında bu şekilde direkt hedef alarak konuşmak pek olmamış ama neyse diyip konuyu kapatmak daha doğru olacak sanırım. Kolay gelsin.
haklısınız. tartışmanın ateşine kapılıp sinirli sinirli saçmalamışım. hataydı. mesajımı da silip editledim. özür dilerim, şimdi sakinleşince niye tartışıldığına dahi anlam veremiyorum. kavgada güzellik yok, çirkinlik ettim, bundan da mutlu değilim. güzel günler diliyorum.
 
Null tarafından yapılan veya benim anladığım bize hayır yaptıklarını düşünüyorlar bize kahve satarak.Ayak altında olmasak onlar için daha anlamlı olacak diye düşünüyorlar.iyi niyet olduğunu düşünmüyorum.musteri seçer karşı taraf seçilir bunu anlamaları gerek.
 
Beyfendi yeni grup açıyorum diyorum ki isteyen buraya yazabilir oraya geliyorsun hayır gerek yok falan yazıyorsun. Başka yere yorum yazıyorum geliyorsun kahkaha atıyorsun. Buraya null yanlış yaptı dendiğinde herkesten önce savunmaya geçiyorsun. Bizim de tek işimiz bu değil ama sanırım senin tek işin forum üyelerinin değilde yanlış yapanların savunuculuğunu yapmak.
Bu konu da size sonuna kadar katılıyorum, forumda sürekli aktif olan veya uzun süredir forumda olması nedeniyle bulunan bazı arkadaşlar var ve bu arkadaşlar forum özelinde kendilerince üyeleri yerme, üyeleri aşağılama, gereksiz yorum yapma, yorumlarla insanları belki yönlendirme/yönlendirmeye çalışma, belki yöneticilere olan yakınlıklarından doğan bir çok olumsuz tutumları mevcut. Forumu yöneticilerden çok bu arkadaşlar yönetiyor gibi. Her taşın altından çıkma gibi bir eğilimleri var. Herkesin bu forumda her istediğini söyleyebileceğini, yapabileceğini, özgür olduğunu söyleyip/dile getirip ilk önce kendileri bu konu da herkese bunun tersi tutum içinde oluyorlar. Kimse bu forumda kendini özel hissetmemeli; bilgi, deneyim, tecrübe vs kendi özelinizde sizi "özel" hissettirebilir veya iş yerinizde, ev ortamınızda vs burası orası değil. Burada herkes eşittir. Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Bu forumda ego kasmak için uğraşı içinde olanlar, ben sanmıyorum normal hayatta bu şekilde kimseye karşı tavır alacağını. Herkes bence bu konuda yerini yurdunu bilmeli. Evet bir tecrübe birikimi söz konusu belki "kahve" başlığı altında ama bunun sizi forumun atarlı giderli çocuğu haline getirmesine müsaade edemeyiz. Bu konuyu da lütfen yöneticiler dikkate alsın. Kimse buraya zorla gelmiyor evet ama kimse de bu muamelelere de maruz kalmak zorunda değildir.
 
Bu kadar polemige gerek yok bence Ben sahsen almayacagim , pas gececegim fakat bir not dusmek istiyorum burada kahve severler olarak , uygun fiyata guzel kahveler icmek istiyoruz hepimiz , Null gibi fiyatlari yuksek olan kavuruculardan dusunmeden alisveris yapan kisilerin zaten derdinin indirim oldugunu ben dusunmuyorum Bu ekonomik zorluklarla gecirdigimiz donemde daha makul fiyatlarla kavuruculardan toplu alim yapilabilir Gecen ay Spada dan 750 gr kahve aldim ve buyuk keyifle ictim ama bu ay ayni seyi yapamam
Amacim sonucada isyan etmek degil ama keske tum forumdaslarin butcesini zorlamadan alim yapabilcegi bir ay olsaydi
Alim ekibine , site yoneticilerime tesekkurlerimi sunuyorum Ne olursa olsun emeginize saglik Bu kadar stresli bir donemde , gonullu olarak yaptiginiz bu ise saygi duyuyorum 🙏
 
Son düzenleme:
Bende 122321 nolu Neo Barista Alkol Bazlı yüzey temizleyici siparişimle aranıza katıldım.
Kargolar ne zaman çıkar?
 
Oy verdiğimiz siyasilerin seçildikten sonra ilk iş zam yapmalarına benzemiş. Ülke gerçekleri bunlar çokta üzerine düşmemek lazım.
Şu an bence yapılması gereken null un çıkıp biz bu ay ekonomi şartlarından dolayı etkinliğe katılmıyoruz diyebilir.
 
Zaten katılmamışlar ki
 
Tam şu anda durup bir düşünelim; anketi bugün tekrar yapsak Null'un durumu ne olurdu? Yapalım diye demiyorum ama forumda bir algı oluştu, bu tüm Haziran ayına etki edecek bir durum haline gelmiş vaziyette...
Daha önce de dediğim gibi; ev tüketicisinin anketine ve hareketlerine göre bir fiyatlama yaptıklarını sanmıyorum; bir kaç haftalık bir döviz hareketinin Temmuz'da arşa çıkacağı yorumları var ve firma kendini bu hareketlerden korumak istemiş olabilir. Açıklamadan görülüyor ki avroyu 20 lira olarak hesaplıyorlar.
Geldiğimiz nokta maalesef çok sağlıklı değil; anket uygulayıcılar da firma tarafından bilgilendirilmemiş. Null yetkilileri forumu takip etseler de tepkilerin önemli kısmını önemsemiyorlar belli ki.
Bu ay ölü doğmuş vaziyette; tavsiyem her ne kadar ek bir emek gerektirse de Null'u da dışlamayan bir anket daha yapmak; olmadı 2. İle yola devam etmek şeklinde olacak.
Karar yüce moderasyonundur. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst