• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hava ile Değirmen Temizliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SirJohn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende degirmenin yaninda gelen mavi dandik bir pompa var.Elektrikli konpresoru ben de dusunmustum ama maliyetine değmez diye vazgeçmiştim.Şimdi bu pompalar temizlikte cok işe yariyor ama bendeki dandik diye mi nedir ucundaki plastik fazla basinçta firliyor ve yeterli basinc saglayamiyor.Ustte önerilen yeşilden alsam fark olur mu acaba? Bendeki arkasi kapali delik yok

Bende degirmenin yaninda gelen mavi dandik bir pompa var.Elektrikli konpresoru ben de dusunmustum ama maliyetine değmez diye vazgeçmiştim.Şimdi bu pompalar temizlikte cok işe yariyor ama bendeki dandik diye mi nedir ucundaki plastik fazla basinçta firliyor ve yeterli basinc saglayamiyor.Ustte önerilen yeşilden alsam fark olur mu acaba? Bendeki arkasi kapali delik yok
Ekli dosyayı görüntüle 1721

Hocam ben @batugen'in önerdiği yukarıdaki pompayı aldım. Gayet memnunum.

Bende bundan var.Eger fark yaratacaksa sizdekinden alacağim.Bu da iş goruyor ama hizli pompalayinca ucu fırlıyor basinçtan.Yavas yaparsam da gücü pek yetmiyor.Arkasi kapalı. @pofpof

Ekli dosyalar

• 06EDCE1E-9DA2-4F06-A567-D5EFBA38520E.jpeg
    06EDCE1E-9DA2-4F06-A567-D5EFBA38520E.jpeg
    40.1 KB · Görüntüleme: 48
Proskit 153C modelinin sıktığınız kısmın hacmi daha büyük sanırım. Bu nedenle daha uzun basınçlı hava verebiliyorsunuz. Ucu falan da fırlamadı valla :)
1-2 basmada burr altında havayla alınabilecek ne varsa uçuruyor.

Be değirmenimi her kullanımdan sonra iş yerindeki komprasör ile temizliyorum ...

usb klavye süpürgesi küçük bir modifikasyonla tam aradığım alet olabilir. Türkiyedeki fiyatı 60 lira. Bana makul geldi. Üstünde gelen parçalar elbette değirmenlere uygun değil ama küçük bir ek yaparak tam uyumlu hale getirilebilir diye düşünüyorum. İkinci resimde fırçanın üstünde üç tane delik var bunların ikisi arkasından da delik biri kapalı. O iki delikten birine ince bir hortum ya da boru ile değirmenin içine girecek bir aparat takılabilir. Ürünü bugün sipariş ettim gelince daha net şeyler yazabilirim. Çekişini falan izledim youtube'tan gayet yeterli. Usb ile çalışması da sorun değil küçük bir powerbank ile mobil hale getirebilirim. Benim açımdan her şey yolunda giderse sürekli değirmeni söküp fırça ile temizleme derdi bitecek. Ama haftada bir gene yaparım onun keyfi ayrı.

Ekli dosyalar

• klavye-1.jpg
    klavye-1.jpg
    84.5 KB · Görüntüleme: 14
  • klavye-2.jpg
    klavye-2.jpg
    80.9 KB · Görüntüleme: 14
Geri