irfbor
Barista
- İsim
- İrfan Bora
Daha fazla
- İsim
- İrfan Bora
- Değirmen
- Comandante
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Beykoz
Ben değirmeni sürekli sökmüyorum. Temizleme fırçam ve hava el pompası var. Her öğütümden sonra içerisini hava pompası ile havalandırıp , çekirdek çıkış kısmınıda fırça ile temizliyorum. 2-3 haftada bir de detaylı temizlik yapıyorum.usb klavye süpürgesi küçük bir modifikasyonla tam aradığım alet olabilir. Türkiyedeki fiyatı 60 lira. Bana makul geldi. Üstünde gelen parçalar elbette değirmenlere uygun değil ama küçük bir ek yaparak tam uyumlu hale getirilebilir diye düşünüyorum. İkinci resimde fırçanın üstünde üç tane delik var bunların ikisi arkasından da delik biri kapalı. O iki delikten birine ince bir hortum ya da boru ile değirmenin içine girecek bir aparat takılabilir. Ürünü bugün sipariş ettim gelince daha net şeyler yazabilirim. Çekişini falan izledim youtube'tan gayet yeterli. Usb ile çalışması da sorun değil küçük bir powerbank ile mobil hale getirebilirim. Benim açımdan her şey yolunda giderse sürekli değirmeni söküp fırça ile temizleme derdi bitecek. Ama haftada bir gene yaparım onun keyfi ayrı.