• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi Timemore Değirmenini Tercih Etmeliyim?

Benim Chesnut G1 bugün elime ulaştı.
Az kalsın geri yolluyordu ptt, kıl payı kurtardım desem yeridir.
180₺ vergi ödedim toplamda 1000₺ ye gelmiş oldu.
Akşama ancak deneyebilecegim bakalım.

Neden geri yolluyordu?

bayağı korktum şu an... bir de tuzlaya bırakırlarsa gidip alma imkanım da düşük uzak bayağı. küçük şubeleri de full kapalı sanırım. umarım sıkıntı çıkmaz. bu arada kaç gün sürdü sizin ürünün gelmesi toplam?

Kuryenin işgüzarlıgi mı diyeyim bilemedim. Adres iş yeri adresi, genelde ben olmasam bile alırlar paketi benim adıma, dağıtıcı eleman guya gelmis yokmusum ya da kabul edilmemiş. Muhtemelen vergi de yüksek olunca kapıda almadilar. Kurye de ilce ptt subeye bırakmış. Aliexpressteki Takip numarasından ptt gonderi takipte hatalı barkod çıkıyordu hep, 17trackten takip etmişim ama bugün sabah Aliexpresste (önceden)kargotakip kısmında tr icin başka bir numaranın da eklenmiş olduğunu gördüm, farketmemistim onu. O numaradan ptt ye girince bugün icin iade girildiğini ve hangi şubede öldüğünü gördüm, 17trackte yoktu bu bilgi. İade yi gorunce şubeyi aradım, kuryenin subeye bıraktığını, bekleme suresi dolunca iade işlemi başlattıklarını söyledi. Tutun paketi gelip alicam dedim ve.gittim aldım. Bakmasam geri gidecekti :)
Ben de şubeler kapalı sanıyordum ama şubeler açık. Yarım saat kadar.beklemek zorunda kaldım ama işlem yapılıyor..kalabalkk olmasin diye sayıyla alıyorlar içeri, yine de dikkatli olmak lazım. Maske, eldiven vs..
Akşama ancak deneyebilecegim, denedikce yazarım, hatta chesnut için başlık yok belki bi başlık açarım.

@puspus güzel detaylı fotoğraflar ile birlikte ayrı bir başlık bekliyoruz sizden.

Güle güle kullanın. Çok merak ettiğim bir değirmendi ama beni vazgeçirdiler :( Ben de Slim aldım, bekliyorum. Sizden de fotoğraf ve yorumları bekliyorum :)

Kutunun üzerinde bedeli ne yazıyordu? Sanırım tam vergisi alınmış.

Son düzenleme:
Nasıl deneyebildiniz mi chesnut G1 i
@NoDRaC Suat beyin ricası üzerine bir başlık açıp anlatmayı düşünüyorum izlenimleri.
Ama özetle, kutuyu açınca sahip olduğu kaliteyi hissediyorsunuz. Keskin bıçaklar ve tutarlı öğütüm, hem de hiç zorlamadan. 👍

Güle güle kullanın. Çok merak ettiğim bir değirmendi ama beni vazgeçirdiler :( Ben de Slim aldım, bekliyorum. Sizden de fotoğraf ve yorumları bekliyorum :)

Kutunun üzerinde bedeli ne yazıyordu? Sanırım tam vergisi alınmış.
Ya kargoyu alır almaz paketi yırtıp attım malum sebeplerden dolayı bakmadı üstündeki rakama ama tam tamına %20 vergi kesilmiş.

Merhaba, C2'de C1'den farklı olarak alüminyum kullanılmış. peki c2 ve slim arasındaki net farkı bilen bir arkadaş bilgilendirebilir mi ? Yukarıda arkadaşın söylediği gibi 20 gr kapasite yazıyor slim modelde.

Merhaba, C2'de C1'den farklı olarak alüminyum kullanılmış. peki c2 ve slim arasındaki net farkı bilen bir arkadaş bilgilendirebilir mi ? Yukarıda arkadaşın söylediği gibi 20 gr kapasite yazıyor slim modelde.

c2 ile slim öğütüm açısından farklı değil. aynı burr kullanılıyor sadece tipi ve dış malzeme farklılığı mevcut. fiyatından da belli olduğu üzere slim daha premium bir model.
ayrıca slim 25 gr alıyor.

c2 ile slim öğütüm açısından farklı değil. aynı burr kullanılıyor sadece tipi ve dış malzeme farklılığı mevcut. fiyatından da belli olduğu üzere slim daha premium bir model.
ayrıca slim 25 gr alıyor.

Teşekkür ederim. C2 dış malzemesi de kalitesiz değilse farka değmez o zaman ama 25 gr aldığına emin misiniz? başlığı açan arkadaş 15 gr yazmış
https://tr.aliexpress.com/item/32955636398.html?spm=a2g0o.cart.0.0.48a13c00XL2cMR&mp=1 almayı düşündüğüm buydu ve 20 gr yazıyor.

c2 ile birlikte alt haznesi de plastik olmadığı ve burr aynı olduğu için ben seçimimi c2'den yana kullandım. Fiyat farkını ödemeye değmez diye düşünüyorum.

Geri