• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi Timemore Değirmenini Tercih Etmeliyim?

ColdBrew

Yeni Üye
Merhabalar.Bu gün sizlerle Timemore değirmenlerin modelleri,fiyatları ve özelliklerini konuşacağız.

1. Değirmen(Timemore chestnut c1)
Fiyat 54-58 $
Özellikler: Timemore'un en ucuz değirmenidir.İçinde Timemore'un normal burr setleri var.20 gr öğütüm yapabiiyor.En büyük sorunu öğütme ayarı kadranının pek kaliteli olmaması.
Hf9311dd0eb3d48998fcdcbbdb247f6f6z.jpg
2.Değirmen(Slim model)
Fiyat 100 $
Özellikler:15 gr kahve öğütme kapasitesi var.Çok ince tasarım.Kadran takımı sağlam.

H604936041e5a466487363d1145909a2aK.jpg

3.Değirmen(Timemore Nano)
Fiyat 136 $
Özellikler:Sap kısmı katlanabiliyor.15 gr kapasitesi var.
indir.jpg

4.Değirmen(Timemore Chestnut G1(Titanium Burr))
Fiyat 184 $
25 gr kapasitesi var.Titanium burr sayesinde espresso için daha kaliteli bir öğütüm sağlıyor.
indir (1).jpg
Şimdilik bu kadar.Eğer hatam varsa çok özür dilerim.Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
#Aliexpress TRY 623.70 28%OFF | TIMEMORE ince kahve değirmeni minimalizm ayarlanabilir ayar konik çapak manuel değirmen slims değirmenleri el damla espresso

Buradaki slim modeli 20 gr kapasite yazmış hangisi doğrudur acaba? Timemore Türk kahvesi performansı nasıldır deneyen var mı acaba?

#Aliexpress TRY 623.70 28%OFF | TIMEMORE ince kahve değirmeni minimalizm ayarlanabilir ayar konik çapak manuel değirmen slims değirmenleri el damla espresso

Buradaki slim modeli 20 gr kapasite yazmış hangisi doğrudur acaba? Timemore Türk kahvesi performansı nasıldır deneyen var mı acaba?
Türk kahvesi performansından çok memnunum. 7-10 klik arası kullanıyorum. Öğütüm tutarlılığı, niteliği ve süresi çok tatminkar. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Türk kahvesi performansından çok memnunum. 7-10 klik arası kullanıyorum. Öğütüm tutarlılığı, niteliği ve süresi çok tatminkar. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Hangi modeli acaba kullandığınız?

Timore değirmenleri ile ilgili güzel gelişmelerin olacağını söyleyebilirim. Haftasonu gerçekleştirilen fuarda birkaç ithalatçı firma ile görüşme imkanımız oldu, bu firmalardan biri ile yakın temastayız birkaç gün içerisinde netlik kazanacak.

Dünden beri düşünüp duruyordum ama az önce Chesnut G1 siparişi verdim :840tl.
Ofiste espresso içiyorum genel de ama makineyi eve taşımak istiyorum. Makinenin yanında Breville BCG820 öğütücüm var. maalesef bazı açık kavum çekirdekleri öğütürken zorlandığı oluyor makinenin.
Evde de eski Beko makinem var ama yıllardır kullanılmıyor. ve eski ilk gözağrılarım Porlex tall ve mazzer mini.
mazzer canavar gibi ama pour over için çok toz üretiyor.
Timemore gelince Porlexi ve Breville elden çıkarırıp taşınabilir daha stabil bir öğütücüm olur umarım.
Espresso makinemi eve taşıyınca da yanında mazzer mini oldukça iyi iş görür.İş yerine de Timemoru taşırım yanıma pour over demleme yaparım artık.

Dünden beri düşünüp duruyordum ama az önce Chesnut G1 siparişi verdim :840tl.
Ofiste espresso içiyorum genel de ama makineyi eve taşımak istiyorum. Makinenin yanında Breville BCG820 öğütücüm var. maalesef bazı açık kavum çekirdekleri öğütürken zorlandığı oluyor makinenin.
Evde de eski Beko makinem var ama yıllardır kullanılmıyor. ve eski ilk gözağrılarım Porlex tall ve mazzer mini.
mazzer canavar gibi ama pour over için çok toz üretiyor.
Timemore gelince Porlexi ve Breville elden çıkarırıp taşınabilir daha stabil bir öğütücüm olur umarım.
Espresso makinemi eve taşıyınca da yanında mazzer mini oldukça iyi iş görür.İş yerine de Timemoru taşırım yanıma pour over demleme yaparım artık.
Merhaba
840 TL ye nerden sipariş verdiniz merak ettim

Aliexpressten

#Aliexpress TRY 853.31 42%OFF | TIMEMORE kestane G1 manuel kahve değirmeni yükseltme titanyum kaplama çapak minimalizm el kahve öğütme değirmeni için handdrip espresso

Burr espresso mu yoksa pour over için mi? O detayı göremedim.

Burr espresso mu yoksa pour over için mi? O detayı göremedim.
okkuduğum kadarıyla titanyum burr espresso da daha iyi netice veriyormuş, ben her türlü kullanıma uysun diye G1 tercih ettim.

Ben de tam şu an Timemore C1 sipariş ettim. Gerçekten delilik şu devirde... Bu aralar alan var mı?? gelmesinde sıkıntı yaşayan vs... Hasbean siparişi de geçmiştim bakalım neler olacak...

Geri