• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi Moka Pot’u Satın Almalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Merkür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bialetti Venusler tamamen paslanmaz çelik, alüminyum parça yok. Hatta ben o yüzden tercih ettim, Yoksa Brikka modelini alırdım. Sadece conta, silikon ya da onun gibi birşey.

Ben ilk kahve çıktıktan sonra değil, köpürdemeye başladıktan 3 saniye sonra alıyorum. Bir dahakine köpürmeye başlar başlamaz ocaktan almayı deneyeyim.

bir brikka sahibi olarak brikka tavsiye etmiyorum. krema için almıştım ama asla fincana aktarabileceğim yoğunlukta bir krema yapamadı. belki contasını değiştirsem bir değişiklik olabilir ama uğraşmak istemiyorum. bu sorunu yaşayan tek brikka sahibi de ben değilim bu arada başka arkadaşlarda da gözlemledim.

Merhaba

Aşağıda Ekran görüntüsü olan mokapot kullanan tavsiye eden var mı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-26-19-49-39-615_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2020-07-26-19-49-39-615_trendyol.com.jpg
    51.2 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba

Aşağıda Ekran görüntüsü olan mokapot kullanan tavsiye eden var mı

3 sene önce Aliexpress'ten satın almıştım aynısını. Malzeme kalitesi gayet güzel ama krema konusunda çok zayıf. Ben 30 liraya almıştım sanırım. 111 lira olduğunu görünce şaşırdım açıkçası.

Geri