smellsgood
Barista
Galiba Petradaki ile aynı çekirdek
Simdi siz soyleyince baktim, haklisiniz aynisi.
Kavurum farkını merak ettim dogrusuSimdi siz soyleyince baktim, haklisiniz aynisi.
Bu hangi Montag, bildiğim Montag'da bu kahve yok?
Simdi siz soyleyince baktim, haklisiniz aynisi.
Dripper şipşirin olmuş. Elinize sağlık. Bende yapıcam"Derya Baykal Dripper'ım" ile merhabalar
Bu çekirdeği zaten herkes biliyor. Severek içiyoruz efenim.Mevzu o değil şu an.
Malumunuz bendeki Origami terk-i diyar eyledi, en sevdiğim dripper idi kendisi. Ziyadesiyle üzdü bu durum beni o yüzden. Nazar değdi diyelim, sağlık olsun.
Bugün "Ee, renksiz mi kalacağım" diye düşünüp başladım V60'ın dışını boyamaya... Sonuç sempatik geldi gözüme, böyle bıraktım. Origami yeniden Türkiye'ye gelene kadar biraz böyle takılacağım
Ekli dosyayı görüntüle 1416
Tr'de degilim, o yuzden kargoya dair fikrim yok maalesef.kaç gün de geldi kargo? Takipli mi?
Kavurum farkını merak ettim dogrusu
Sitesindeki tadım notları aynı ancak her ikisi de tedarikçiden, Nordic Approach, alınmış gibi... Petra'nınki bir tık koyu olabilir...Petra'dan denemedim ancak bendekinin profili acik kavrum, Scandinavian Style diye geciyormus sanirim. Su sicakligini 95-96'ya cekmem gerekti.
Teşekkürler, ben onu bir hafta sonra silip eski haliyle kullanmaya devam ettimDripper şipşirin olmuş. Elinize sağlık. Bende yapıcam
O halde bu sabahın videosu da, müziği de size olsun 'hocam'!