• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Grizzly Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son zamanlardaki filtre kavrumlari cok ovuldu. Zaten kahve cesitliligi muhtesem. Umarim subat aylik alimini kazanir, cok iyi bir firsat olur.
Bir meral ettigim nokta var. @cemtolgaizm 100 veya 150 gr paketler yapmayi dusunuyormusunuz?
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için. 100-150 gr tek ürün yapmak yerine deneme paketleri üzerine çalışıyorum şu anda. Umarım sorduğunuz soruya bir çözüm niteliğinde olur deneme paketleri.

Ben de Burundi Ghombo Commune'yi beğendim. Ürün açıklamasında yazdığı şekilde, filtre demlemelerinde asiditesi düşük ama aromatik bir kahve çıktı. Son birkaç gündür, güne bu kahve ile başlıyorum. Ama, yine aynen söylendiği şekilde, espresso'da ise tam tersi.
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi filtre amacı ile kavruldu ama espressoda da güzel sonuçlar alınabildiğini fark etmiştim ilk kavurmamız sonrasında. Espresso’su herkese hitap etmeyebilir tabii, damak tadı en nihayetinde :)

Burundi ghombo commune moka potta da çok güzel sonuç vermişti. V60ta da içimi güzeldi, kadifemsi ve kompleks. Hafif tatlı nar öne çıkıyordu benim fincanlarımda. Paketler de önceki sayfalarda olduğu gibi övgüyü hak ediyor, paketleri sakla dürtüsünü işleyen bir paket 😬

Burundi ghombo commune moka potta da çok güzel sonuç vermişti. V60ta da içimi güzeldi, kadifemsi ve kompleks. Hafif tatlı nar öne çıkıyordu benim fincanlarımda. Paketler de önceki sayfalarda olduğu gibi övgüyü hak ediyor, paketleri sakla dürtüsünü işleyen bir paket 😬
Afiyet olsun, çok teşekkürler 😊 MokaPottan çok keyif alan biri değilim normalde ama deneyelim madem. :)

@cemtolgaizm bey trendyoldan yarim kilo alaska blend aldim ama cekirdek olarak istiyorum. Emin olamadim acaba ogutulmus mu sectim? Kontrol edebilir misiniz?

Bende trendyoldan bu gün sipariş verdim .İndirim için teşekkürler .Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz ? Ne zaman gönderirsiniz ? Kahvelerin kavrulma tarihleri nedir ?

Bende trendyoldan bu gün sipariş verdim .İndirim için teşekkürler .Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz ? Ne zaman gönderirsiniz ? Kahvelerin kavrulma tarihleri nedir ?
Afiyet olsun şimdiden, Aras Kargo ile gönderiliyor trendyol siparişleri websitesinde aras, ups ve yurt içi seçenekleri var.
Her gün 13.00 e kadar gelen siparişleri aynı gün kargoluyoruz. Kavrum tarihleri hepsinin farklı. ✌🏼

@cemtolgaizm

Kahve seçeyim dedim ama hiç yıkanmış filtre kahveniz yok sanırım. Belki yıkanmış birkaç kahveyi de seçkinize dahil etmek isteyebilirsiniz.
Selamlar Divina Providencia yıkanmış anaerobic. Aynı zamanda web sitemizde yıkanmış Ethiopia Geisha da mevcut.
Kahvelerimizi seçerken her türlü kahvelerden numune alıyoruz ama dönemsel farklılıklar oluyor seçkilerde. İlla ki gelir bir ara. :)

Bugün kargom geldi paketleme çok iyiydi, tüm sipariş doğruydu, ürünün ambalajlıda çok şık çok güzel .Alaska Bendi V 60 ile demledim .Acısı ekşisi olmayan tam düz orta gövde klasik bir kahve hep bu fiyatlarda olsa iş yerleri için mükemmel olur. :sneaky:
Afiyet olsun, çok teşekkürler güzel yorumlarınız için. Ah şu kurların gözü kör olsun :) Düşseler de fiyatlar ona göre inse. :)

@cemtolgaizm Kahveler için hasat yılının yazılmamasının bir nedeni var mı? Neredeyse her firma bunu artık bir standart haline getirdi sanırım. SCA puanıyla ilgili kaygıları bir nebze anlayabiliyorum ancak en azından hasat yılları yazsa daha iyi olur düşüncesindeyim.

@cemtolgaizm Kahveler için hasat yılının yazılmamasının bir nedeni var mı? Neredeyse her firma bunu artık bir standart haline getirdi sanırım. SCA puanıyla ilgili kaygıları bir nebze anlayabiliyorum ancak en azından hasat yılları yazsa daha iyi olur düşüncesindeyim.
Açıkçası nasıl olsa taze hasat kullandığım için extra vurgu yapma gereği duymamıştım başında.. Sonra da öyle kaldı o sistem. Ekleriz en kısa zamanda. Sca puanını da yazmama sebebi bir kaygıdan dolayı değil, o da aynı nasıl olsa specialty kullanıyoruz diye :)

Geri