• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Grizzly Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlan resmi üzerinde non steril yazıyor, sağlıklı mı? bu tüpler.
Sterilizasyon tüm mikroorganizmalardan arındırılmış demek. Kültür kapları steril olmak zorunda. Bu ürünler o amaçla kullanılamaz. Gıda ile kullanılacak ürünlerde sterilizasyona gerek yok. Gıda ile uyumlu plastik olması yeterli.

Burdaki yorumların gazıyla Burtukaana aldım ama hayal kırıklığı oldu.
Eğer elimdeki 15 ve 22 Mart kavrumlarının ikisinde de hata yoksa vasat altı bir kahve.

Indonesia Sumatra Blue Mandheling ve Ethiopia Burtukaana kahvelerinin sonuna gelmişken bir de yorum yapmak istedim. Burtukaana'nın kavrumu homojen defect çok azdı. Belirttikleri gibi şarapsı bi kahveydi. Çok kompleks bi kahve olmasada içim keyfi olarak fena değildi. Indonesia'nın ise kavrumu homojen gibi görünmedi , çekirdekler büyüklü küçüklüydü hep ama garip bi şekilde içerken zevk aldım. Çikolata ve vişnesi güzeldi. İkisi arasında indonesiayı daha çok beğendim. Fiyatı dahilinde değerlendirilebilir.

Selamlar,

Espresso kavrum profilinde yer alan 3 Natural Single Orgine ve birde kompressoda denemeler yapmak ve kendimi geliştirmek amacı ile rubosta içeren blendlerinden sipariş ettim.Fiyatlar oldukça cazipti ve kahvem kalmamıştı,şimdi önümüzdeki ayın toplu alım anketini beklemeye başlayacağım.

Neyini beğendiniz onu söyleyin. Hindistan cevizi tadı belirgin mi? Nar mı baskın mürdüm eriği mi? Asidite nasıl, tatlılık nasıl? I-İ farklılığına da dikkat edin bi zahmet...
ilk yudum sonrası coconut bikini belirdi göğsümde öyle belirgin hindistan cevizi..
nar baskın ama erik mürdüm değil, üryani eriği..

en son ne zaman bakmıştım bilmiyorum ama 1-2 ay öncesine kadar grizzly'de çok fazla kahve çeşidi vardı diye hatırlıyorum. bugün baktım sadece 4 tane kalmış, onlardan da alaska blend ve colombia strawberry'i denemiştim. yakın zamanda yeni kahveler eklenir mi, yoksa bir müddet bunlarla mı devam edeceksiniz? @cemtolgaizm

en son ne zaman bakmıştım bilmiyorum ama 1-2 ay öncesine kadar grizzly'de çok fazla kahve çeşidi vardı diye hatırlıyorum. bugün baktım sadece 4 tane kalmış, onlardan da alaska blend ve colombia strawberry'i denemiştim. yakın zamanda yeni kahveler eklenir mi, yoksa bir müddet bunlarla mı devam edeceksiniz? @cemtolgaizm
Selamlar, aslında sadece Grizzly olarak bakmamak lazım. Firmamızın diğer serisinde de yine 4 çeşit kahve bulunuyor. Ama sorunuzun asıl cevabına gelecek olursak çok yakında bir kaç enteresan kahveyi sizlerle buluşturacağız. Net bir süre veremiyorum maalesef :(

Alaska Blend harika bir blend, Burundi Commune'yi de kahve fuarında deneme fırsatı bulmuştum. Çok aromatik ve güzel içimli bir kahveydi.

Şimdi de hazır %22 indirimi yakalamışken, Narino Strawberry ve Mana Mufti yapıştırdım. İndirim için çok teşekkürler

Selamlar,

Yaklaşık olarak 2-3 kadar önce grizzly'i denedim ama ne yaparsam yapayım ne denersem deneyeyim aradığım gövdeyi ve lezzeti yakalamamıştım,sizce kavrumların bir farklılaşma olmuş mudur,yeniden şans vermeli miyim denemeli miyim?Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.

Selamlar, aslında sadece Grizzly olarak bakmamak lazım. Firmamızın diğer serisinde de yine 4 çeşit kahve bulunuyor. Ama sorunuzun asıl cevabına gelecek olursak çok yakında bir kaç enteresan kahveyi sizlerle buluşturacağız. Net bir süre veremiyorum maalesef :(

Selamlar @cemtolgaizm

EspressoPerfetto internet sitenizde yalnızca Grizzly markası altında kavurmuş olduğunuz çekirdekler görülmektedir,diğer markanızın çekirdeklerini nerede hangi internet sitesinde görebiliriz?

Aslında yukarıdaki soruyu bir kezde sizlere yöneltmiş olayım.Kavrum makinanızda yada kavrum stilinizde son 2-3 ay içerisinde bir değşim söz konusu mudur.

Alaska Blend harika bir blend, Burundi Commune'yi de kahve fuarında deneme fırsatı bulmuştum. Çok aromatik ve güzel içimli bir kahveydi.

Şimdi de hazır %22 indirimi yakalamışken, Narino Strawberry ve Mana Mufti yapıştırdım. İndirim için çok teşekkürler
Afiyet olsun şimdiden ✌🏼

Selamlar @cemtolgaizm

EspressoPerfetto internet sitenizde yalnızca Grizzly markası altında kavurmuş olduğunuz çekirdekler görülmektedir,diğer markanızın çekirdeklerini nerede hangi internet sitesinde görebiliriz?

Aslında yukarıdaki soruyu bir kezde sizlere yöneltmiş olayım.Kavrum makinanızda yada kavrum stilinizde son 2-3 ay içerisinde bir değşim söz konusu mudur.
Selamlar,
Ben size linki ileteyim oradan diğer kahveleri de görebilirsiniz. https://www.espressoperfetto.com/kategori/kahve

Temmuz ayından itibaren Makinemizde değişiklik oldu. Giesen W15a ile kavrum yapıyoruz. Profillerimizde aşırı bir değişiklik olmasa bile iki kavurma makinesi arasındaki farklardan ötürü profillerimizi yeni makineye adapte ettik.

Zaten Alaska Blend dışındaki tüm Grizzly kahveleri yeni makine öncesinde yoktu.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Geri