• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri

Oto modda su döküyorum ama çalışmıyor tekrar deneyeceğim
Umarım bu modellerdeki sıkıntı BİM de satılanlarda yoktur.

Ben de aldım. 3 modu var; kronometre, geri sayım, otomatik. Otomatik mod'da su dökülünce süre başlıyor. 0,3gr hata payı var, çekirdek ölçerken sorun oluyor. Bir de gramaj bazen kendi kendine değişiyor. Sanki ayakları sabit olmayan tartıda gramajın ileri-geri oynaması gibi ama aslında ayaklar sabit basıyor.

Çok fazla hassasiyet gereken reçetelerde yeterli değil ama genel olarak iş görebilir. Auto mod'a alındığında kapatıp açınca auto mod'da başlıyor, bu güzel olmuş. Sadece o mod'da kullanmak isteyenler için faydalı bir özellik. Gaggia Classic'in altına sığıyor, sadece birkaç cm dışarı taşıyor. Ben auto-mod espresso kullanımı için aldım, onu da test edince olumsuz bir şey görürsem yorumu düzenlerim.
Bence f/p ürünü. Benim en temel alma sebebim önceki tartımın kronometresi yoktu😀 Espressoda belki 0,3e kadar hata payı fazla olabilir ama pour overda o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 35245

Bu tartıyı aldım bugün. Öneri için ayrıca teşekkür ederim @MahmutEnes Oldukça kullanışlı geldi bana 13x15 cm type-c şarj girişi var ayrıca ufak bir kablo çıkıyor kutudan. gr-ml-oz ölçümü yapabiliyor. Bana oldukça kullanışlı geldi.
Ben Temu'dan almıştım geçenlerde aynısını. Üretim hep çin tabii, üstüne logo basıyorlar sadece. Açıkçası pek verimli bulmadım. Sapmalar mevcut. V60 için alınır, espresso veya çekirdek tartma için pek tavsiye etmem.

Ben de az önce satın aldım. Malzeme kalitesi düşük gibi duruyor oldukça hafif. Ancak en nihayetinde bir tartı ve bilinen markaların fiyatını düşününce gayet alınabilir 👍

Ekli dosyalar

• IMG_7827.jpeg
    IMG_7827.jpeg
    33.5 KB · Görüntüleme: 119
Ben de iade ettim bime. 500ml üzerine çıkınca ölçüm geriye gitmeye başlıyor 😄
Kusura bakmayın, mesajınızı biraz geç gördüm. 2-3 yıl önce aynı tarz bir tartıyı AliExpress'ten almıştım. Benim tartım da kahvenin ısısı nedeniyle düşmeye başlıyordu. Tartının üzerine bir bardak altlığı koyduktan sonra bu sorun ortadan kalktı. İade etmeyen arkadaşlar deneyebilir.

Kusura bakmayın, mesajınızı biraz geç gördüm, 2-3 yıl önce aynı tarz bir tartıyı AliExpress'ten almıştım. Benim tartım da kahvenin ısısı nedeniyle düşmeye başlıyordu. Tartının üzerine bir bardak altlığı koyduktan sonra bu sorun ortadan kalktı. İade etmeyen arkadaşlar deneyebilir.
Ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. pil ile çalışan no name aliekspress tartısının silikon pediyle birlikte gayet şık duruyor. 20 gr.lık v60 ile aeropress demlemelerimde gayet başarılı. Black mirror çakması diyebiliriz.

Trendyol da Tetra N Guatemala kahvesinde indirim var üzerine alt limitsiz ürün çekiyle 195 ₺ ye geliyor (kargo dahil )

Geri