• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hario 100 lü naturel 190 TL

Merhabalar. "Naturel" ibaresi var, dikkat edin. Zira bu "ağartılmamış sarı renk filtre kağıdı" anlamına geliyor. Naturel (sarı renk) filtre kağıtları, kahvenin içine bir miktar "kağıt tadını" bırakabiliyorlar. Bazı insanlar bu tadı hiç almazken, bazı insanlar için de kahve deneyimini olumsuz yönde etkileyen keyifsiz bir etken olabiliyor.

Merhabalar. "Naturel" ibaresi var, dikkat edin. Zira bu "ağartılmamış sarı renk filtre kağıdı" anlamına geliyor. Naturel (sarı renk) filtre kağıtları, kahvenin içine bir miktar "kağıt tadını" bırakabiliyorlar. Bazı insanlar bu tadı hiç almazken, bazı insanlar için de kahve deneyimini olumsuz yönde etkileyen keyifsiz bir etken olabiliyor.
Hario natural kullandımız mı da bu yorumu yapıyorsunuz merak ettim açıkçası.

Hario natural kullandımız mı da bu yorumu yapıyorsunuz merak ettim açıkçası.
Merhabalar. Tabi bir defaya mahsus kullanmıştım, paketi bitince de, ne V60 için ne de kahve makinem için bir daha natural filtre kağıdı almadım. Natural filtre kağıtlarının, sıcak suyla ıslansa bile, beyaz kağıda nazaran kağıt tadını daha fazla fincana geçirdiğini deneyimledim.

Merhabalar. Tabi bir defaya mahsus kullanmıştım, paketi bitince de, ne V60 için ne de kahve makinem için bir daha natural filtre kağıdı almadım. Natural filtre kağıtlarının, sıcak suyla ıslansa bile, beyaz kağıda nazaran kağıt tadını daha fazla fincana geçirdiğini deneyimledim.
Hocam parti parti değişiyor mu diye düşünmeye başladım, benim kullandığım natürellerde hep sıfır koku ve 100lü bol paketten biraz daha hızlı akış vardı.

Hocam parti parti değişiyor mu diye düşünmeye başladım, benim kullandığım natürellerde hep sıfır koku ve 100lü bol paketten biraz daha hızlı akış vardı.
Ben de aynı deneyime sahibim. Hatta Amazon üzerinden yurt dışından almıştım. Çok da uyguna gelmişti. Keşke tekrar denk gelse de alsam tekrar.

Karaca Coffee Art 1101 Süt Köpürtücülü, 20 Bar Basınçlı, Espresso, Latte, Cappuccino, Americano Makinesi 1,5L Inox​

15EKMAKC kodu ile 3.399 tl geliyormuş.

Ürün hakkında bilgiye sahip değilim. Fiyatı uygun geldi.

Karaca Coffee Art 1101 Süt Köpürtücülü, 20 Bar Basınçlı, Espresso, Latte, Cappuccino, Americano Makinesi 1,5L Inox​

15EKMAKC kodu ile 3.399 tl geliyormuş.

Ürün hakkında bilgiye sahip değilim. Fiyatı uygun geldi.
Forumda ürünü kullanan bir arkadaş ince ögütümde portafiltresinin başlıktan atma yaptıgını söylemişti bence pek güvenilir bir cihaz değil söylenen şey çok ciddi ve arkadaşa giden Hatalı ürün bile olsa kabul edilebilecek birşey değil.

uyguna hario kağıt yokmu yaw japon beyaz ...
Kahhve sitesinde bazı ürünlerde indirim varmış v60 100 kağıdı 197.99 aldım yeni başladım dediğiniz ürün mü bilemiyorum ama hario kağitlarda indirim gözüküyor Bi bakın isterseniz

Geri