fiyatı piyasanın baya altında ve online pazar yerlerinde yorumları baya iyi. marka zaten termos dediğimiz dewar flask ürününe adını vermiş güvenilir bir marka. ihtiyaç varsa daha ucuza daha iyisini zor bulursunuz.Bime termos gelmiş de fiyatı uygun gibi. Daha önceden kullanan var mı. Alınır mı Ekli dosyayı görüntüle 35565
Bu termosu 3-4 yıldır kullanıyorum, tabanda renk atmalar oldu. Onun haricinde memnunum. Fiyat uygun gözüküyor. İhtiyaç varsa alınabilir.Bime termos gelmiş de fiyatı uygun gibi. Daha önceden kullanan var mı. Alınır mı Ekli dosyayı görüntüle 35565
Merhabalar. "Naturel" ibaresi var, dikkat edin. Zira bu "ağartılmamış sarı renk filtre kağıdı" anlamına geliyor. Naturel (sarı renk) filtre kağıtları, kahvenin içine bir miktar "kağıt tadını" bırakabiliyorlar. Bazı insanlar bu tadı hiç almazken, bazı insanlar için de kahve deneyimini olumsuz yönde etkileyen keyifsiz bir etken olabiliyor.
Hario natural kullandımız mı da bu yorumu yapıyorsunuz merak ettim açıkçası.Merhabalar. "Naturel" ibaresi var, dikkat edin. Zira bu "ağartılmamış sarı renk filtre kağıdı" anlamına geliyor. Naturel (sarı renk) filtre kağıtları, kahvenin içine bir miktar "kağıt tadını" bırakabiliyorlar. Bazı insanlar bu tadı hiç almazken, bazı insanlar için de kahve deneyimini olumsuz yönde etkileyen keyifsiz bir etken olabiliyor.
Merhabalar. Tabi bir defaya mahsus kullanmıştım, paketi bitince de, ne V60 için ne de kahve makinem için bir daha natural filtre kağıdı almadım. Natural filtre kağıtlarının, sıcak suyla ıslansa bile, beyaz kağıda nazaran kağıt tadını daha fazla fincana geçirdiğini deneyimledim.Hario natural kullandımız mı da bu yorumu yapıyorsunuz merak ettim açıkçası.
Hocam parti parti değişiyor mu diye düşünmeye başladım, benim kullandığım natürellerde hep sıfır koku ve 100lü bol paketten biraz daha hızlı akış vardı.Merhabalar. Tabi bir defaya mahsus kullanmıştım, paketi bitince de, ne V60 için ne de kahve makinem için bir daha natural filtre kağıdı almadım. Natural filtre kağıtlarının, sıcak suyla ıslansa bile, beyaz kağıda nazaran kağıt tadını daha fazla fincana geçirdiğini deneyimledim.
Ben de aynı deneyime sahibim. Hatta Amazon üzerinden yurt dışından almıştım. Çok da uyguna gelmişti. Keşke tekrar denk gelse de alsam tekrar.Hocam parti parti değişiyor mu diye düşünmeye başladım, benim kullandığım natürellerde hep sıfır koku ve 100lü bol paketten biraz daha hızlı akış vardı.
Forumda ürünü kullanan bir arkadaş ince ögütümde portafiltresinin başlıktan atma yaptıgını söylemişti bence pek güvenilir bir cihaz değil söylenen şey çok ciddi ve arkadaşa giden Hatalı ürün bile olsa kabul edilebilecek birşey değil.![]()
Karaca Coffee Art 1101 Süt Köpürtücülü, 20 Bar Basınçlı, Espresso, Latte, Cappuccino, Americano Makinesi 1,5L Inox Karaca
Karaca Coffee Art 1101 Süt Köpürtücülü, 20 Bar Basınçlı, Espresso, Latte, Cappuccino, Americano Makinesi 1,5L Inox 9 taksit seçeneği ile 3.999 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.karaca.com
Karaca Coffee Art 1101 Süt Köpürtücülü, 20 Bar Basınçlı, Espresso, Latte, Cappuccino, Americano Makinesi 1,5L Inox
15EKMAKC kodu ile 3.399 tl geliyormuş.
Ürün hakkında bilgiye sahip değilim. Fiyatı uygun geldi.
Kahhve sitesinde bazı ürünlerde indirim varmış v60 100 kağıdı 197.99 aldım yeni başladım dediğiniz ürün mü bilemiyorum ama hario kağitlarda indirim gözüküyor Bi bakın istersenizuyguna hario kağıt yokmu yaw japon beyaz ...
Paylaşım için teşekkürler, hemen bir tane plastik v60 dripperla birlikte sepete ekledim.
prime indirimi hario 40 lı da yapmışlar.
Bardak için baktım karşıma çıkan buydu