• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Şu çekirdek çitleyen adamları galerime kaydetmem lazım artık, çok lazım oluyoo :LOL: :LOL: 🙈 🙈 🙈

Specific'ten aldığım Kenya Riakahara geldi. Kahve tatlarda silik başladı ve beni biraz korkuttu ama özellikle bu kahvenin orta noktalarında keyifli bir ağız dolduran yoğunluk ve sululuk var. Bitişinde de tatlılık ön planda. Eğer asiditesi daha fazla olsaymış kompleks bir Kenya diyebilirdim. Daha önce Specific'ten 3 kahve denemiştim, bu önerebileceğim ilk kahveleri.

clever dripper, All About Design trendyol mağazasında 297 TL'ye düşmüş.
ayıca clever dripper+ hassas terazi arayanlar için bu set 435 TL'ye çok iyi fiyat.
200/50 TL indirimle alırsanız fiyat iyice cazip hal alıyor düşünenler kaçırmasın.

ayıca clever dripper+ hassas terazi arayanlar için bu set 435 TL'ye çok iyi fiyat.
200/50 TL indirimle alırsanız fiyat iyice cazip hal alıyor düşünenler kaçırmasın.
200/200 ortak girmek isteyen varsa, tartıyı kendisi alsın ben dripperı istiyorum, ÖMden ulaşabilirsiniz.

Clever tek aynı fiyat ama set 510TL şuan.

Trendyol bazı ürünlere 200 TL üzeri 50 TL tanımlıyor, ekstradan bir şey yapmanıza gerek yok yani
Hayır. Trendyol, ara ara, Ramazan Gıda kampanyası gibi 200 TL üzeri 40 TL indirim tanımlıyor çoklu ürünlerde. 100 üzeri 20, 150 üzeri 30, 500 üzeri 75, vs vs çeşitli ürün gruplarında da çoklu indirimler tanımlıyor düzenli bakmak gerek. Kendilerine sorduğunuzda ne zaman nasıl bir kampanya olacağı bilgisini vermiyorlar.

200/50 ise 200 liraya 50 TL indirim tanımlanmış kupon/kuponlu hesap demek. VISA kartı ilk kez kaydedip, alışveriş yaptıktan sonraki ay için tanımlanır hesaba bu kupon. Bununla uğraşmaktansa forumlarda bu kuponlar tanımlanmış hesaplar satılıyor.

Örnek: Bu mantıkla geçen haftasonu, kampanyada geçerli çeşitli kahve firmalarından, 240 TL'lik ürünü sepete eklediniz 200 TL'ye düşüyor Ramazan Kampanyasıyla, sonra Vısa kuponu aktif edip 150 TL ödeyerek toplamda 90 TL bile indirim alabilirsiniz.

Yasal ve etik gerekçelerden ötürü detay vermek istemiyorum, nerelerde nasıl bulunacağı belli bu kuponların, ek bilgi için Google en iyi dostunuz... Özetle anlam ayrımını gidermek istedim sadece. :)

Hayır. Trendyol, ara ara, Ramazan Gıda kampanyası gibi 200 TL üzeri 40 TL indirim tanımlıyor çoklu ürünlerde. 100 üzeri 20, 150 üzeri 30, 500 üzeri 75, vs vs çeşitli ürün gruplarında da çoklu indirimler tanımlıyor düzenli bakmak gerek. Kendilerine sorduğunuzda ne zaman nasıl bir kampanya olacağı bilgisini vermiyorlar.

200/50 ise 200 liraya 50 TL indirim tanımlanmış kupon/kuponlu hesap demek. VISA kartı ilk kez kaydedip, alışveriş yaptıktan sonraki ay için tanımlanır hesaba bu kupon. Bununla uğraşmaktansa forumlarda bu kuponlar tanımlanmış hesaplar satılıyor.

Örnek: Bu mantıkla geçen haftasonu, kampanyada geçerli çeşitli kahve firmalarından, 240 TL'lik ürünü sepete eklediniz 200 TL'ye düşüyor Ramazan Kampanyasıyla, sonra Vısa kuponu aktif edip 150 TL ödeyerek toplamda 90 TL bile indirim alabilirsiniz.

Yasal ve etik gerekçelerden ötürü detay vermek istemiyorum, nerelerde nasıl bulunacağı belli bu kuponların, ek bilgi için Google en iyi dostunuz... Özetle anlam ayrımını gidermek istedim sadece. :)
Bende dediğiniz gibi etik ve yasal olmaz diye detayları açıklamak istemedim burda. Ama biyandanda bakınça trendyol bunun farkında, istese çok kolay engeller ama buna rağmen aylardır devam ettiriyorlar bu kampanya onlarında işlerine geliyor kendileri el altından buna izin veriyor. Kazan kazan ilişkisi olduğu için bende açıklama yapmasamda en azından öyle bir kupon olduğunu yazıyorum.

Geri